Kilpailuta halvin käyttöluotto

Käyttöluotto on kätevä laina, joka kulkee aina mukanasi kuljetpa sitten missä tahansa. Käyttöluotto pitää vain kerran hakea käyttöösi haluamallasi nostorajalla ja tämän jälkeen voit nostaa sieltä rahaa lainaksi tarpeittesi mukaan.


Valitse sopiva lainapalvelu juuri sinun tarpeisiin

Sortter
Sortter on suomalainen lainojen ja rahoitustuotteiden vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaitemme edun perusteella ja tarjoamme asiakkaillemme parhaan hinnan takuun.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
5.19 - 29 %
Rahalaitos
Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.
Lainasumma
500
-
70000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4,5% - 20%
Suomenyhdistelylaina.fi
Lainat yhdistämällä voit saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi! Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5 - 29 %
OmaLaina.fi
OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
4.19 - 38 %
Zmarta
Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4.99 - 38 %
Ferratum
Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille arkisin klo 9:00-17:00 välisenä aikana.
Lainasumma
1
-
4000
Laina-aika
1 - 54 kuukautta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
29.79 %
Bank Norwegian
Bank Norwegian tarjoaa käyttöösi kulutusluotot, ilmaisen luottokortin sekä mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Kaikki tämä luotettavasti ja nopeasti.
Lainasumma
500
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5,99 %-19,99 %

Uudenmallista luottoa

Käyttöluotto on uusi tuttavuus lainamarkkinoilla ja se on hiuman tullut paikkaamaan vanhan mallisia pikavippejä, joiden tarjonta väheni huomattavasti parin vuoden takaisen pikavippi-laki muutoksen myötä. Käytännössä käyttöluotto muistuttaa ehdoiltaan paljon pikavippiä, mutta se toimii kuitenkin hieman eri periaatteilla. Me listaamme sinulle alla kaikki käyttöluototot, jotka ovat tarjolla markkinoilla tällä hetkellä. Valitse niistä sinulle mieleisesi.

Käytänössä käyttöluotossa sinulle myönnetään käyttöösi luottotili 2000 -- 5000€ käyttörajoituksella, joka tarkoittaa että voit tehdä kyseiseltä tililtä vapaasti nostoja omaan käyttörajoitukseesi asti. Yhdellä lainahakemuksella saat siis käyttöösi monensuuruista lainaa. Valitse nyt alta sinulle paras käyttöluotto:

Suositut käyttöluotot

Euroloan

Euroloan luottotili

  • Joustavasti luottoa
  • Luottotili 5000€

Euroloan luottotili on käyttöluotto jonka saat 5000€ asti eli saadessa myöntävän lainapäätöksen sinulla on aina käytössäsis 5000€. Tästä summasta voit nostaa luottoa oman mielesi mukaan ja maksat ainoastaa nostamastasi lainasta. Euroloanin luottotili on yksi suurimmista markkinoilla olevista käyttöluotoista ja voit hakea sen alapuolelta olevasta nappulasta.

Ferratum

Ferratum Joustava luottotili

  • Luottoa 2000€ asti
  • Ferratum Joustava käyttöluotto 2000€

Ferratum Joustava luottotili on käyttöluotto, jonka avulla sinulle myönnetään 2000€ luottoa. Kuten muissakin käyttöluotoissa, niin tältäkin luottotililtä voit nostaa rahaa oman mielesi mukaan 2000€ euroa. Saat siis itse päättää minkä suuruisia summia nostat tältä tililtä ja maksat korkokuluja ainoastaa näistä osista. Luottoa on siis helppo hakea kunhan sinulle on vain ensin myönnetty käyttöluotto. Tämän jälkeen luotto on aina kätesi ulottuvilla, kun sitä tarvitset ja muulloin sinulle ei koidu mitään kuluja. Hae Ferratumin Joustava luottotili alapuolelta ja saat heti joustavuutta raha-asioihisi.

Laina.fi

Laina.fi Käyttölaina

  • Käyttöluotto 2100e
  • Laina.fi käyttölaina 2100€

Laina.fi laiinapalvelun kautta saat käyttöösin käyttöluoton joka on suuruudeltaan 2100€. Laina.fi palvelussa se kulkee Käyttölaina nimityksellä, mutta toimii samalla periaatteella kuin käyttöluotot. Saat siis vapaaseen käyttöön 2100€:n tilin, josta voit nostaa luottoa aivan miten itse haluat. Parasta on se että maksat vain siitä osasta, minkä nosta ja voit aina nostaa lisää luottoa kunhan vain et ole ylittänyt Käyttölainasi ylärajaa, joka tässä tapauksessa on maksimissaan 2100€. Hae laina.fi: Käyttölaina siirtymällä alapuolelta Laina.fi laiinapalveluun.

Everyday

Everyday Joustoluotto

  • Hae luottoa 2000€
  • Everyday Joustoluotto 2000€

Everyday Joustoluotto antaa käyttöösi 2000€ samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin käyttöluotto. Saat siis itse valita millä tavalla käytät sinulle myönnetyn 2000€ luoton vai käytätkö sitä ollenkaan. Luotto on sinulla aina mukanasi ja voit tehdä nostoja kuten haluat ja ainoana rajoitteena toimii sinulle asetettu yläraja Joustoluotolle, joka Everydayn tapauksessa on maksimissaan 2000€. Voit kuitenkin hakea pienempääkin käyttöluottoa näin halutessasi. Siirry alapuolelta Everydayn luottopalveluun ja hae sitä kautta omaan mieleesi sopivin luotto.

Lainasto

Lainasto Tililuotto

  • Luottoa jopa 2000€
  • Lainasto Tililuotto 2000€

Lainasto tililuotto on oiva vaihtoehto käyttöluottojen maailmassa. Tämä tililuotto tarjoaa käyttöösi 2000€ käyttöluoton, joka on vapaasti käytössäsi sen myöntämisen jälkeen. Voit halutessasi hakea pienempääkin kattorajaa käyttöluotollesi, mutta 2000€ on ehdoton maksimi. Tämä tarkoittaa sitä että suurimmillaan sinulla voi olla 2000€ edestä luottoa, mutta sinä itse päätät minkälaisissa erissä haluat luoton nostaa. Eikä sinun tietenkään tarvitse koskaan nostaa koko luottoa, mikäli et tarvitse niin paljon luottoa. Järkevääkään se ei olisi sillä et maksa korkokuluja siitä osasta luottoa, jota et nosta Tililuotolta. Hae heti Lainaston tililuotto alapuolelta ja saat nopeasti tietoosi myönnetäänkö käyttöluotto sinun käyttöösi.

Etkö löytänyt sopivaa käyttöluottoa?

Ei hätää sillä yläpuolella oli vain osa käyttöluotoista, joita listaamme sivustollamme. Näet kaikki muut käyttöluotot sivustomme oikeasta sivupalkista ja sitä kautta voit tutustua näppärästi myös muihin käyttöluottoihin. Voit myös tutusta pikavippeihin sekä kulutusluottoihin, jotka listaamme kattavasti tällä sivustolla. Olemme varmoja että löydät täydellisen lainarratkaisun sinun tarpeidesi mukaan meidän sivustolatamme. Tutustu rauhassa kaikkiin vaihtoehtoihin, mitä lainamarkkinoilla on sinulle tällä hetkellä annettavana ja varmistat edullisen ja nopean luoton itsellesi.

Miksi käyttöluotto?

Käyttöluotto on kätevä vaihtoehto muihin lainamuotoihin verrattuna, sillä sitä hakemalla et vielä sitoudu minkäänlaiseen lainanottoon, vaan varmistat itsellesi lainaa pahanpäivän varalle. Käyttöluotossa sinulle siis myönnetään 2000 -- 5000€ tili, josta voit tehdä nostoja oman mielesi mukaan. Voit siis nostaa haluamasi summan tai useita summia aina omaan käyttökatto rajaasi asti. Tällä tavalla kättöuottoa voidaan pitää huomattavasti joustavampana kuin pikavippiä, sillä sinulla on aina heti käytössäsi tili,josta voit nostaa lainaa. Käyttöluotot ovat yleistyneet hirmuisesti viimeaikoina ja tästä johtuen niiden välillä vallitsee huomattavia eroja. Tämän takia me olemmekin listanneet sinulle kaikki käyttölainat, jotta sinä voit valita niiden joukosta parhaimman vaihtoehdon. Lisäksi me tarjoamme kattavan vertailun pikavipeistä sekä kulutusluotoista, mikäli mielessäis on toisen tyyppinen laina. Valitse mikä käyttöluotto tai laina palvelee parhaiten sinun tarkoituksiasi ja siirrt sen jälkeen tekemään lainahakemus palveluntarjoajan sivustolle.

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi