Kilpailuta halvin kulutusluotto

Vertaa alapuolelta löytyvällä laskurilla sinulle sopivin kulutusluotto. Saat alustavan arvion kulutusluoton kuukausierästä ja voit tämän jälkeen siirtyä Omalaina.fi palveluun suorittamaan kilpailutushakemuksen loppuun.


Valitse sopiva lainapalvelu juuri sinun tarpeisiin

Sortter
Sortter on suomalainen lainojen ja rahoitustuotteiden vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaitemme edun perusteella ja tarjoamme asiakkaillemme parhaan hinnan takuun.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
5.19 - 29 %
Rahalaitos
Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.
Lainasumma
500
-
70000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4,5% - 20%
Suomenyhdistelylaina.fi
Lainat yhdistämällä voit saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi! Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5 - 29 %
OmaLaina.fi
OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
4.19 - 38 %
Zmarta
Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4.99 - 38 %
Ferratum
Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille arkisin klo 9:00-17:00 välisenä aikana.
Lainasumma
1
-
4000
Laina-aika
1 - 54 kuukautta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
29.79 %
Bank Norwegian
Bank Norwegian tarjoaa käyttöösi kulutusluotot, ilmaisen luottokortin sekä mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Kaikki tämä luotettavasti ja nopeasti.
Lainasumma
500
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5,99 %-19,99 %

Miten ja mistä edullisin kulutusluotto?

Kulutusluotto on hyvä lainamuoto joustavaan rahantarpeeseen. Sen avulla lainaa on mahdollista saada silloin, kun sille on eniten tarvetta. Kulutusluottoa myöntäviä lainapaikkoja on tarjolla lukuisia, joka on asiakkaalle luonnollisesti positiivinen asia. Suuresta valikoimasta lainanhakijan on helppo valita juuri itselleen parhaiten soveltuva lainantarjoaja. Uudempien rahoituslaitosten lisäksi joustavaa kulutusluottoa myöntävät myös perinteiset pankit, kuten Osuuspankki ja Nordea. Usein pankkien myöntämät kulutusluotot voivat olla edullisempia, mutta niiden hakeminen on hieman monimutkaisempaa ja vie enemmän aikaa. Rahoituslaitoksen lainahakemuksen täyttämiseen menee ainoastaan muutama minuutti, ja joissain tapauksissa lainapäätös on mahdollista saada jopa välittömästi. Lisää kulutusluoton hakemisesta voit lukea myöhemmin tekstistä. Seuraavaksi esittelemme kaksi edullista kulutusluottoa myöntävää lainapaikkaa.

Nykyään kulutusluottoa on mahdollista saada aina 60 000 euroon saakka, joten suurimmatkin haaveet on mahdollista toteuttaa. Toki myös pienempiä summia on tarjolla. Esimerkiksi Yleislaina-nimisen lainapaikan kautta voit hakea kulutusluottoa 2 000 - 10 000 euroa.

Takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada pisimmillään viisi vuotta, jolloin kuukausierästä ei muodostu liian suurta. Suurempaa kulutusluottoa haikailevien kannattaa katsastaa esimerkiksi Bank Norwegianin valikoima. Heidän kauttaan voi hakea lainaa 60 000 euroon saakka peräti 15 vuoden laina-ajalla.

Bank Norwegian tarjoaa lainalle kohtuullista ja kilpailukykyistä lainaa henkilökohtaisella korolla, joka on 6,99 % -- 21,99 % välillä. Suurin todellinen vuosikorko on 36,88 %. Todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainalle tulevat kustannukset.

Miten kulutusluottovertailu toimii?

Moni lainan ottamista pohdiskellut henkilö voi miettiä, onko se vaikeaa ja miten se tapahtuu. Huoli pois, sillä lainan hakeminen ja hakemuksen täyttäminen on tehty erittäin helpoksi.

Tarvitset ainoastaan muutaman minuutin aikaa sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Hakemuksen täyttäminen onnistuu niin matkapuhelimella kuin tietokoneellakin, ja sen voi tehdä paikasta ja ajasta riippumatta.

Sähköinen lainahakemus löytyy lainantarjoajan verkkosivuilta. Ennen hakemuksen tekemistä sinun olisi hyvä miettiä sopiva lainasumma sekä aika, jossa ajattelit maksaa sen takaisin. Sopivan kokoinen lainasumma ei ole liian pieni, jolloin se ei ehkä riitä siihen, mihin olit ajatellut sen käyttää. Lainasumma ei myöskään voi olla liian suuri, koska silloin sen maksamisessa voi tulla ongelmia.

Kun lainasumma on mietittynä, on aika siirtyä täyttämään hakemusta. Henkilötietojen lisäksi yleisimmät kysymykset liittyvät tuloihin, asumismenoihin sekä taloudelliseen tilanteeseen ylipäätään. Vaikka rahaan liittyvät kysymykset voivat olla monelle henkilökohtaisia ja arkoja, on silti hyvä vastata niihin rehellisesti. Virheellisesti täytetty hakemus pidentää lainanhakuprosessia. Kun hakemus on täytetty, on se aika lähettää lainantarjoajalle hyväksyttäväksi.

Osa rahoituslaitoksista voi pyytää lähettämään esimerkiksi kopion palkkakuitista tai tiliotteesta sähköpostin liitteenä. Tällä rahoituslaitos haluaa varmistaa sen, että olet kykenevä maksamaan lainan takaisin. Tämä on sitä yleisempää, mitä suurempi lainasumma on kyseessä. Pankista riippuen laina on tililläsi viimeistään 1 -- 3 arkipäivän kuluttua, usein jopa vielä saman päivän aikana. Parhaassa tapauksessa se siirretään tilillesi välittömästi.

Edullisin kulutusluotto vertailun avulla

Koska kulutusluottoa myöntäviä rahoituslaitoksia on niin paljon, voi ajoittain olla vaikeaa löytää halvinta kulutusluottoa tarjoavaa lainapaikkaa. Helpoiten lainojen vertaileminen tapahtuu siihen perehtyneen sivuston avulla.

Parhaimmillaan sen tekeminen kestää pari minuuttia, jonka jälkeen voit valita sinua eniten miellyttävän lainan useista eri tarjouksista. Toki vertailua voi suorittaa myös itse, mutta silloin on syytä varata siihen hieman aikaa.

Se tapahtuu siten, että etsit netistä lainapaikkoja, joista ajattelit hakea kulutusluottoa. Katso millaisella korolla he myöntävät sitä ja merkitse se ylös. Kun olet vertaillut haluamasi määrän lainapaikkoja, voit valita niistä mieleisimmän. Mitä enemmän lainapaikkoja tekemässäsi vertailussa on mukana, sitä kattavampi se on, ja sitä suuremmalla todennäköisyydellä löydät edullisimman kulutusluoton.

Suosituimmat kulutusluotot

Euroloan

Kulutusluottoa varmuudella

Euroloan lainaa edullisesti kulutusluottoa 5000€ asti. Euroloan on yksi Suomen suosituimpia kulutusluottojen tarjoajia tällä hetkellä. Sen etuna on sen toimiva palvelu sekä edulliset kulutusluotot tottakai. Kulustuluottoja on tarjolla alkaen 1000€ ja luottoa saat aina 5000€ asti. Lainahakemus hoidetaan nopeasti Euroloanin sivuston kautta ja kulutusluotto on nopeasti tililläsi saatuasi myöntävän vastauksen lainahakemukseesi. Tutustu paremmin Euroloanin kulutusluotto tarjontaan heidän sivuston kautta ja saat laajemman kuvat lainaehdoista sekä takaisinmakusuunnitelmista. Normaalisti saat kulutusluotollesi takaisinmaksuaikaa 1- 2 vuotta, mutta lainaehdot ovat aina yksilölliset johtuen erilaisista taloudellisista tilanteista. Täytä heti ilmainen lainahakemus siirtymälllä alapuolelta Euroloanin sivustolle.

Ostosrahalta halpaa kulusluottoa

Kulutusluotto 1000 -- 3000€

Ostosraha on loistava lainapalvelu kun kulusluotto on tullut sinulle ajankohtaiseksi. Ostosrahan kautta voit lainata kulutusluottoa 3000€ asti ja jopa 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Sinulle siis tarjotaan erittäin pitkää takaisinmaksuaikaa, mutta halutessasi voit maksaa kulutusluottosi takaisin paljon nopeamminkin. Ostosrahan ainutlaatuinen ominaisuus on myöskin että pystyt korottamaan kulutusluoton aina 3000€ asti, mikäli olet ottanut pienempää kulutusluottoa ensin. Tällä tavalla saat kätevästi ja nopeasti lisärahoitusta, mikäli sellaiseen tarvetta ilmenee. Ostosrahalta saa myös pienempää luottoa kuten 400€, mutta taikaisinmaksuaikaa tulee aina yksi vuosi. Tästä syystä Ostosrahan lainapalvelu on kulutusluotto eikä pikavippi. Voit tehdä vaikka heti ilmaisen lainahakemuksen Ostosrahan kotisvuilla ja saat nopeasti joko myönteisen tai hylkäävän lainapäätöksen. Siirry alapuolelta Ostosrahan sivusotolle tai jatka kulutusluottojen selaamista tämän sivuston kanssa.

Nopsalaina

Lainaa jopa 15 000€

Nopeasti kulutusluottoa Nopsalaina on lainapalvelu, josta on mahdollista nostaa erittäinkin suurta kulutusluottoa, sillä sen tarjonnasta löytyy jopa 15 000€ kulutusluotto. Mikäli siis lainantarpeesi on suurempaa luokkaa, niin Nopsalaina saataa olla ratkaisu onglemaan. Kaiken kaikkiina kulutusluottoa on mahdollista ottaa 1500€ -- 15 000€ ja takaisinmaksu aikaa saat puolesta vuodesta jopa kuuteen vuoteen asti. Näin ollen Nopsalainan lainapalvelun kautta sinut on mahdollisuus hakea hyvin monimuotoista kulutusluottoa. Olipa tarve vähän pienempi tai suurempi niin löydät varmasti sinulle sopivan kulutusluoton. Hakeminen on myöskin erittäin nopeaa, sillä saat lainapäätöksen jopa 15 minuutissa, joten sinun ei tarvitse kauaa odottaaa onko lainahakemuksesi hyväksytty vai et. Mikäli lainantarpeesi on muumata tuhat euroa, niin tee heti lainahakemus ja jo vartin päästä sinulla voi olla toimiva lainaratkaisu edessäsi. Tämä kulutusluotto on yksi Suomen suurimmista ja lisätietoa saat siirtymällä alapuolelta Nopsalainan sivustolle.

Aasa

Aasa lainaa useamman tonnin.

Aasalta saat 2000 -- 5000€ kulutusluoton. Aasa on täysin kulutusluottoihin keskittynyt lainapalvelu, joten voit olla varma että heidän kulutusluotot ovat juuri siihen tarkoitukseen räätälöityjä. Tarjolla on kulutusluottoja 2000 -- 5000€ laina-aikaa on mahdollista saada 6 -- 24kk. Aasan ollessa kyseessä puhutaan siis keskisuurista kompakteista kulutusluotoista, joiden takaisinmaksu hoidetaan melko nopealla aikavälillä lainattavien summien liikkuessa vielä melko pienellä tasolla. Aasa onkin loistava vaihtoehto tämän suuruiseen lainantarpeeseen ja sillä on moni tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomen. Aasan sivuilta löydät tarmpaa tietoa kulutusluottojen hinnastoista sekä muista lainaehdoista. Hakemuksen voit tehdä kätevästi ja nopeasti Aasan kotisivujen kautta ja saat nopeasti vastauksen lainahakemukseesi. Mikäli vastaus on myöntävä, niin rahat ovat nopeasti tililläsi arkipävänä. Älä siis haikaile enempää vaan täytä ilmainen lainahakemus siirtymällä alapuolelta Aasa

Bigbank

Iso kulutusluotto Bigbankilta.

Iso kulutusluotto Bigbankilta. Bigbank on nimensä mukaisesti iso pankki, sillä sen kautta voi hakea jopa 20 000€ kulutusluoton ja takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada pitkät 10 vuotta. Tämä suurimpia kulutusluottoja, mitä sinun on mahdollista hakea. Lainasumma siis alkaa liikkumaan jo pankkilainojen suuruudessa, mutta Bigbankilta kulutusluottoa haettaessa et tarvitse takaajia lainallesi. Tämä on siis erinomainen mahdollisuus niille ihmisille, joille ei lainaa pankissa myönnetty. Kulutusluotto on helppoa ja vaivatonta hakea Bigbankin kautta ja lainahakemukseen saat aina nopean vastauksen. Bigbankilta voit myös hakea yhdistettyä kulutusluottoa, joka tarkoittaaa sitä että voit hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kautta ja näin voitte hakea isomman kulutusluoton ilman takaajia. Bigbankilla on myös toimiva asiakaspalvelu sekä käynitosoite Helsingissä. Mikäli siis tulevat hankinnat vaativat suurta rahoitusta niin siirry alapuoleta Bigbankin sivustolle ja täytä ilmainen lainahakemus.

Kulutusluotto kaikkien tarpeisiin

Yläpuolella tutustuit ainoastaan tämän hetken suosituimpiin kulutusluottoihin, mutta markkinoilla on paljon muitakin kulutusluotontarjoajia ja ne kaikki ovat listattuna tällä sivustolla.

Mikäli et yläpuolelta löytänyt sopivaa ratkaisua, niin aivan tämän sivun ylälaidasta löydät kulutusluottovertailumme, jonka kautta löydät kaikki edullisimmat kulutusluotot kustakin hintaluokasta. Käytä siis hyödyksesi tai mikäli sinulle saattaa riittää pieniempikin laina, niin tarkista myös meidän pikavippi sekä käyttöluotto osiomme joiden kautta löytyy sopivia ratkaisuja pienempiin lainoihin.

Muihin lainatyyppeihin pääset sivustomme oikealla olevan sivupalkin kautta. Kuluta siis nyt hiukan aikaa tutustuen koko sivustoomme ja takaamme että löydät sinulle sopivimman lainan, oli se sitten kulutusluotto tai muu lainaratkaisu.

Kulutusluotto on suurempaa lainaa helpommilla ehdoilla

Kulutusluottoa voidaan pitää ikäänkuin pikavipin isoveljenä. Sillä se on siinä mielessä samanlainen laina, että kulutusluottoa hakeaksesi et tarvitse takaajia, kuten pankista lainaa hakiesssasi.

Se ei kuitenkaan ole pikavippi, sillä kulutusluottoa haetaan normaalisti palljon isompi summa kuin pikavippiä ja sen takaisinmaksuaika on huomattavasti piedempi. Kulutusluotto maksetaan normaalisti takaisin useammassa vuodessa, joten kyseessä ei ole lyhytaikainen lainaratkaisu.

Tästä syystä kulutusluottoa hakiessa sinun tulee varautua, että sinulta vaadita melko tarkki selostus nykyisestä taloustilanteestasi sekä myös tulevaisuuden tilanteestasi. Tällä tavalla kulutusluottoytiykset haluvavat varmistaa että olet todella kykenevä maksamaa kulutusluoton takasin sovitulla tavalla. Maksusuunnitelman laatiminen onkn siis pääosassa kun aletaan miettimään kulutusluoton hakemista.

Kyseessä ei enään ole laina, joka hoidetaan pikaisesti alta pois maksimissaan muutamassa kuukaudessa, vaan sinulle voidaan myöntää jopa 20 000€ kulutusluottona. Tälläisen summan takaisinmaksamiseen sinun tulee laatia todella tarkka takaisinmaksusuunnitema, sillä hyvin todennäköisesti sitoudut tälläiseen lainaan useammaksi vuodeksi.

Kulutusluottoa voidaan siis pitää jo huomattavasti vastuullisempana lainamuoton kuin esimerkiksi pikavippiä, vaikkain aina lainaa haettaessa on pidettävä vastuullisuus mielessä.

Pidä mielessä pitkä laina aika

Kulutusluotto on kuitenkin jo suurehko laina, joten ennen sen hakemista mieti tarkkaan miten tulet maksamaan sen takiaisin.

Tällä tavalla saat itsellesi mielenrauhaa, kun sinulla on paperille laadittu toimiva takaisinmaksusuunnitelma. Lisäksi nopeutat huomattavasti lainanhaku prosessia, kun sinulla on jo valmiiksi esittää takaisinmaksusuunnitelma kulutusluottoyritykselle.

Hyvä asia on kuitenkin että kulutusluottoja on tällä hetkellä paljon markinoilla, monien entiset pikavippiyritysten siirtyessä tarjoamaan kulutusluottoja. Tällä tavalla saat varmasti kilpailutettua parhaat kulutusluotot ja mikäs sen helmpompaa kuin tehdä vertailu täällä meidän sivustollamme.

Me autamma sinut näppärästi sopivimmvan kulutusluoton luo ja sinä hoidat itse lainanhaun valitsemasi kulutusluottoyrityksen sivustolla.

Tällä tavalla voit huoletta ottaa kulusluottoa, kun olet varmistanut että sinulla on takaisnmaksusuunnitelma sekä varmasti edullisin kulutusluotto sinun tarpeisiin.

Voit aloittaa vertailun yläpuolelta ja mikäli tarvitset pienempää lainaa, niin voit myös tarkistaa meidän pikavippi puolemme, jossa lainaa on tarjolla 50 -- 1000€ aina yhden vuoden takaisinmaksuaikaan asti. Aloita lainanhaku siis heti sinulle sopivimmalla tavalla ja varmistat parhaan lainaratkaisun näppärästi tällä sivustolla.

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi