Parhaat lainapalvelut 2022

Vuonna 2022 kuluttajat odottavat lainoiltaan paljon. Lainantarjoajien tulee olla joustavia, reiluja ja sääntöjen läpinäkyviä. Korot ja kulut ovat monien firmojen pääasiallisia kilpailuvaltteja. Monien lainanantajien sivuilta voi säännöllisesti löytää erilaisia kampanjoita, joiden avulla kuluttaja voi säästää lainassaan pitkän pennin. Otimme selvää, mitkä ovat parhaat lainapalvelut vuonna 2022 ja millaisten firmojen kanssa ei joudu turhan takia hankaluuksiin. Jos laina-asiat kiinnostavat, jatka siis lukemista!


Valitse sopiva lainapalvelu juuri sinun tarpeisiin

Sortter
Sortter on suomalainen lainojen ja rahoitustuotteiden vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaitemme edun perusteella ja tarjoamme asiakkaillemme parhaan hinnan takuun.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
5.19 - 29 %
Rahalaitos
Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.
Lainasumma
500
-
70000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4,5% - 20%
Suomenyhdistelylaina.fi
Lainat yhdistämällä voit saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi! Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5 - 29 %
OmaLaina.fi
OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
4.19 - 38 %
Zmarta
Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4.99 - 38 %
Ferratum
Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille arkisin klo 9:00-17:00 välisenä aikana.
Lainasumma
1
-
4000
Laina-aika
1 - 54 kuukautta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
29.79 %
Bank Norwegian
Bank Norwegian tarjoaa käyttöösi kulutusluotot, ilmaisen luottokortin sekä mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Kaikki tämä luotettavasti ja nopeasti.
Lainasumma
500
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5,99 %-19,99 %

Parhaat lainapalvelut

Pienlainojen ehdot ja periaatteet

Millainen on pienlaina ja kenelle sellainen sopii? Monien käsitys netissä haettavista lainoista on se, että lainat kasvavat niin valtavaa korkoa ja käyvät niin kalliiksi, että kuluttaja joutuu väistämättäkin pulaan takaisinmaksun kanssa. Tämä ei pidä paikkaansa: nykyään firmojen tulee noudattaa tarkkoja lainanmyöntämisen periaatteita ja Suomen lainsäädäntöä. Lainojen korot ovat keskimääräisesti viime vuonna laskeneet, sillä kilpailu internetissä käy kuumana ja asiakkaat valitsevat luonnollisesti halvimman vaihtoehdon.

Asiakkaan tulee aina täyttää lainahakemus lainantarjoajan sivulla. Hakemukseen tulee lisätä tärkeimmät tiedot henkilöllisyyden ja tulojen varmistamiseksi. Lisäksi lainanantaja kysyy usein nykyistä työnantajaa ja asiakkaan asumismuotoa. Miehiltä puolestaan kysytään asevelvollisuuden suorittamista. Kaikki nämä seikat johtavat lainanmyöntäjän arvioon asiakkaasta ja tämän perusteella lainahakemus joko hyväksytään tai hylätään. Maksuhäiriömerkintä on yleensä ehdoton este lainan saamiselle, sillä firmat eivät voi luotettavasti varmistua maksuhäiriömerkinnän saaneen asiakkaan takaisinmaksukyvystä.

Pienlainat alle 1 000 euroa

Nyrkkisääntönä on se, että pienemmän summan lainaa on helpompi saada kuin suurempia lainasummia. Tähän vaikuttaa vahvasti se, että pientä lainaa hakiessa asiakkaan tulojen ei tarvitse olla yhtä korkealla tasolla kuin suuremman summan lainaamisessa. Alle 1 000 euron lainoja tarjoaa lähes jokainen firma. Tunnetuimmat kampanjat ovat Risicumin ja Vivuksen lainapalveluilla. Asiakas voi lainata esimerkiksi 300-400 euron summan ja ensilainan ottajan ei tarvitse maksaa lainkaan ylimääräisiä kuluja lainalleen.

Saldo-lainapalvelu toimii Tact Finance Oy:n alaisena ja myöntää suomalaisille lainoja vuosien kokemuksen perusteella. Saldolta voi hakea niin kertaluontoista lainaa, kuin myös joustavaakin luottoa. Joustavaa luottoa asiakas saa 100 ja 2 000 euron välillä. Jos siis lainantarve on esimerkiksi 500 euroa, asiakas maksaa korkoineen takaisin 554 euroa. Summan voi myös jakaa takaisinmaksueriin. Tällöin kuukausittainen erä on 75 euroa kuussa. Tämä sopii siis tiukempaankin rahatilanteeseen.

Pienlainat yli 1 000 euroa

Suomilimiitti on yksi lainafirmoista, joka tarjoaa niin sanottua joustavaa luottoa. Asiakas saa käyttöönsä 2 000 euron luottorajan ja ensimmäinen nosto on kuluton. Seuraavista nostoista asiakas maksaa nostokulun ja korot. Mikäli asiakas nostaa koko 2 000 euron summan, maksettavaa tulee yhteensä 2 300 euroa. Tämän summan voi jakaa useammalle kuukaudelle siten, että kuukausierän summa on 287,50 euroa kuukaudessa. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin asiakkaan aikaa.

Aasan laina on loistava vaihtoehto asiakkaalle, joka haluaa lainata hieman suuremman summan kertaluontoisena lainana. Koko lainasumma maksetaan asiakkaan tilille kerralla. Mikäli päättää hakea vaikkapa 2 000 euron suuruista lainasummaa yhden vuoden mittaisella laina-ajalla, korkojen osuudeksi jää vain vaivaiset 54,58 euroa. Kuukausierä vuoden ajalle on tässä tapauksessa 171 euroa kuukaudessa. Korko määräytyy jokaiselle asiakkaalle erikseen lainatarjouksen perusteella. Aasa on saanut erityisen hyvää palautetta asiakaspalvelunsa toimivuudesta.

Yhteenveto

Huomaatko, mikä kaikissa yllämainituissa lainantarjoajissa on yhteistä? Kaikki nämä firmat ovat reiluja ja hyviä valintoja asiakkailleen. Jokainen firmoista kantaa vastuunsa niin hyvän lainanmyöntämisen, kuin myös hyvän asiakaspalvelun saralla. Näiden lainantarjoajien kanssa ei myöskään tarvitse pelätä yllättäviä kuluja ja korkoja, sillä kaikki lainaan liittyvät kulut on mainittu jo etukäteen siinä vaiheessa, kun asiakas hakee lainaa ja hyväksyy sen ehdot. Tutustu siis reippaasti näiden lainanantajien palveluihin!

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi