Ferratum laina


Kenelle Ferratum myöntää lainaa?

Ferratumilta pikavippiä hakeaksesi sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 21 vuotias
  • Olet luottokelpoinen ja hoitanut raha-asiat kunnolla.
  • Sinulla on henkilökohtainen pankkitili

Minkä verran voin hakea lainaa?

Ferratumilla on kaksi lainatuotetta; Joustava sekä Koroton.

Koroton on koroton pikavippi Ferratumin uusille asiakkaille ja sitä saa 300€ asti. Joustava lainan voi ottaa vanhat sekä uudet asiakkaat ja sitä saa 2000€ asti.

Miten hakea pikavippiä Ferratumilta?

Pikavippi on helppo hakea Ferratumin nettisivujen kautta sähköisesti. Sinun tulee ainoastaan rekisterlityä palveluun sinun nettipankkitunnusten avustuksella ja tämän jälkeen tehdä lainahakemus haluamallesi summalle. Saat vastauksen lainapäätökseen muutamassa minuutissa. Rahat maksetaan tilille joka päivä klo 07:00 -- 23:00 välisenä aikana.

Mitä lainahakemuksen tekeminen maksaa?

Lainahakemuksen tekeminen ei maksa mitään. Muut hinnat voit tarkistaa hinnastosta Ferratumin sivuilta.

Miksi lainahakemus hylättiin?

Lainahakemus voidaan monesta syystä, mutta lainanantajalla ei ole velvollisuutta ilmoittaa sinulle miksi laina on hylätty. Usein hylkäämisen takana on kuitenkin puutteelliset tai virheelliset tiedot sekä merkinnät luottotiedoissa.

Ferratum esittelyssä

Ferratum on Suomalaisen Ferratum Finland Oyn omistama lainapalvelu, joka tarjoaa lainaa 50 -- 2000€ joustavilla takaisinmaksuajoilla. Ferratum on melko vanha ja tunnettu lainapalvelu, joka on perustettu vuonna 2005. Tällä hetkellä sen alaisuudessa työskentee noin 10 työntekjää.

Selkeää pikavippiä kuluttomasti

Ferratumin sivulle saapuessasi, sinulle tarjotaan eteesi kahta erilaista lainaa. Toinen niistä on nimeltään Joustava ja toinen Koroton. Molemmat lainat on selkeästi esitelty etusivulla ja sinun tulee vain vailita niistä parempi sinun tarkoitukseen.

Näistä kahdesta Koroton on erittäin helppoa hakea, sillä sinun tulee vain valita haluamasi summa 50 je 300 euron väliltä ja tämän jälkeen tunnistautua palveluun. Kulurakenne on helppo, sillä näistä pikavipeistä ei sinulle kerry mitään kuluja vaan maksat ainoastaan lainaamasi summan takia.

Joustava luotto onkin monimutkaisempi ymmärtää sillä Ferratum ei tarjoa lainalaskuria sivustollaan vaan tuo vain ilmi Joustavan kulut, jotka ovat 8,5% kuukausikorko sekä 12,5% nostopalkkio. Näillä tiedoilla sinun tulee itse laskea halumasi pikavipin kustannukset.

Mikäli unohdetaan lainalaskurin puute, niin Ferratumin nettisivut ovat erittäin selkeät ja miellyttävät silmille. Iformaatiota lainoista löytyy kattavasti nettisivun "FAQ" osiosta. Lainalaskurin puutteesta pitää kuitenkin antaa iso miinus.

Laina tuotteet

Kuten edellä mainittiin niin Ferratumin laina tuoteet ovat Koroton sekä Joustava. Kumpaakin pikavippiin vaaditaan vähintään 21 vuoden ikää. Korottomalle pikavipille Ferratum myöntää takaisinmaksuaikaa 7-30 vuorokautta ja Joustava lainasta tulee joka kuukausi maksaa takaisin vähintäät 12,5% ottamastasi lainasta tai vähintään 150€.

Lainan Ferratumilta hakeminen on nopeaa ja helppoa. Lainahakemuksesi täytettyä saat siihen vastauksen muutamassa minuutissa ja rahat maksetaan sinulle asiakaspalvelun aukioloaikana. Näin ollen aukioloaikoina haetut lainat siirtyvät tilillesi muutamassa minuutissa. Tarkista tämän hetken aukiolojat Ferratumin nettisivuilta.

Ferratum on erityisen hyvä ratkaisu ensilainaksi, sen Korottoman pikavipin myötä. Isompaa lainaa saa myös melko kohtuu ehdoilla, mutta lainalaskurin puuttumisen takia lainan kulut saattavat yllättää. Mikäli hakusessasi on pikavippi maksimissaan 300€, niin suosittelemme heti jättämään lainahakemuksen Ferratumille, mutta jos haluat suurempaa summaa niin tarkista vielä muut lainapalvelut sivustomme kautta. Feratumin sivulle pääset siirtymään tämän sivun ylälaidasta.

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi