Limiitti laina


Kuka voi saada pikavipin?

Limiitti myöntää pikavippejä kun seuraavat ehdot täyttyvät:

 • Olet iältäsi vähintään 22 vuotta
 • Sinulla ei saa olla luottohäiriömerkintää
 • Olet Suomen kansalainen
 • Vakituinen kotiosoitteesi sijaitsee Suomessa

Kuinka suuren pikavipin voin hakea?

Limiitiltä on mahdollista hakea pikavippiä 50 -- 2000€. Maksuaikaa saat jopa 45 päivää tai vieläkin enemmmän maksaessasi erämaksulla, joka tosin on kalliimpi vaihtoehto. Limiitti myöntää ensilainan 500€ asti ilman kuluja, kun se maksetaan kertamaksuna takaisin.

Miten haen pikavippiä?

Hae pikavippi täyttämällä sähköinen lainahakemus Limiitin kotisuvuilta. Kotisivuille pääset siirtymään tämän sivusto ylälaidasta. Vastauksen lainahakemukseesi saat normaalisti muutamassa minuutissa.

Onko lainahakemuksen tekeminen ilmaista?

Kyllä, lainahakemuksen voit tehdä täysin ilmaiseksi ja se ei sido sinua vielä hyväksymään lainanottoa.

Miksi en saannut pikavippiä?

Lainahakemus voidaan hylätä monen asian takia. Yleisesti hylkäyksen takana ovat:

 • Virheellinen hakemus
 • Löytynyt luottohäirömerkintä
 • Käy ilmi että sinulla on ollut aikaisemmin takaisinmaksuongelmia
 • Ikäsi ei ole riittävä
 • Riskiarvio osoittaa riskin lainata sinulle liian suureksi

Tutustu lisää Limiittiin

Limiiitti lainapalvelu on Tact Finance Oy:n omistama ja se on perustettu vuonna 2006, joten se on jo melko vanha toimija lainamarkkinoilla Suomessa. Suomen lisäksi se tarjoaa lainoja Ruotsissa ja myöskin Puolassa. Suomessa se on palvellut luotettavasti jo satojatuhansia asikkaita, joten mistään pienestä tekijästä ei ole kyse.

Miellyttävä ensikohtaaminen

Limiitin kotisivut ovat väritykseltään sinivalkoiset ja erittäin miellyttävät silmille. Lainahakemuksen tekeminen on myöskin erittäin vaivatonta, sillä lainalaskuri löytyy heti etusivulta. Sillä on erittäin helppoa laskea pikavipin kulut keskimäärin 45 päivän takaisinmaksuajalla. Erityisen helppoa se on siksi, että Limiitti tarjoaa ensilainaa täysin ilman kuluja 500€ asti. Tarjous on loistava uusille asiakkaille ja se kannattaa käyttää ehdottomasti hyödyksi, mikäli et ole vielä ollu Limiitin asiakas. Suuremmista lainoista veloitetaan ainoastaan 15% nostoprovisio, kun vippi maksetaan takaisin viimeistään seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä. Laina on mahdollista hakea pidemmälläkin takaisinmaksujalla, mutta tällöin lainan kulut kasvavat ja sen kulutu on myöskin hieman hankala laskea.

Lainatuotteet

Limiitin tuote on tarjota 2000€ tai 3000€ luottotili, joka on tili josta voit aina nostaa rahaa oman tarpeesi mukaan 2000€ tai 3000€ asti. Limiitti tekee sinusta riskiarvion takaisinmaksukyvystäsija myöntää luottotilin tämän mukaan. Tämä summa on siis aina käytössäsi, kun tarvitset lainaa mutta voit nostaa paljon pienempääkin summaa, esimerkisi 100€. Parasta on se että maksat vain ja ainoastaa nostamasta summasta. Kun olet tehnyt lainahakemuksen, niin rahat ovat tilliläsi normaalisti alle 15 minuutissa, kuhan vain lainahakemuksesi hyväksytään. Tämä kun pankkisi on jokin seuraavista:

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Säästöpankki
 • Danske Bank

Varmistaaksesi että lainahakemuksesi hyväksytään sinun tulee olla vähintään 22 vuotias Suomen kansalainen ja sinun luottotiedoissasi ei saa olla merkintöjä. Lisäksi sinulta tulee löytyä matkapuhelinliittymä, sähköposti-osoite sekä verkkopankkitunnukset. Vakuuksia tai takaajaa et tarvitse. Lainahakemuksen saat tehtyä siirtymällä Limiitin kotisivuille tämän sivuston ylälaidasta. Täytä lainahakemus huolellisesti, jolloin sinulla on mahdollisuus saada rahat tilille jo varttitunnissa.

Voit vertailla kaikki lainojen hinnat Limiitin nettisivustolla tai voit myös vertailla kaikki pikavipit haluamassasi hintaluokassa meidän sivustomme kautta. Tällöin saat tarjouksen myös monesta muusta lainapalvelusta.

Limiitin lainan voit maksaa takaisin yhdessä erässä tai vaihtoehtoisesti useammassa erässä, joka kuitenkin normaalisti nostaa pikavipin hintaa korkokulujen kasvaessa. Ilmaisen pikavipin saat aina 30 päivän takaisinmaksuajalla. Muissa lainoissa minimi lyhennys on 20% avoimesta lainasummasta, mutta vähintään 50€. Voit kuitenkin tottakai maksaa koska tahansa loppusumman lainastasi takaisin, mikäli näin hauat. Tällä tavalla säästät korkokuluissa, joten se on myöskin erittäin suotavaa, mikäli taloustilanteeesi antaa sen tehdä.

Kun olet avannut luottotilin Limiitille, niin voit nostaa rahaa Limiitin verkkopalvelun kautta sekä myöksin tekstiviestillä. Noston voit tehdä milloin tahansa minä viikonpäivänä tahansa. Limiitti siirtää rahoja tilille 24/7.

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi