Hae edullinen laina 1000€

1000 euron lainoissa riittää paljon valinnan varaa. Samasta syystä lainan kilpailuttamisen tärkeys korostuu sillä lainojen hinnoissa saatta olla huomattavia eroja. Aloita vertailu alapuolelta.


Valitse sopiva lainapalvelu juuri sinun tarpeisiin

Sortter
Sortter on suomalainen lainojen ja rahoitustuotteiden vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaitemme edun perusteella ja tarjoamme asiakkaillemme parhaan hinnan takuun.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
5.19 - 29 %
Rahalaitos
Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.
Lainasumma
500
-
70000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4,5% - 20%
Suomenyhdistelylaina.fi
Lainat yhdistämällä voit saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi! Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5 - 29 %
OmaLaina.fi
OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
4.19 - 38 %
Zmarta
Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4.99 - 38 %
Ferratum
Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille arkisin klo 9:00-17:00 välisenä aikana.
Lainasumma
1
-
4000
Laina-aika
1 - 54 kuukautta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
29.79 %
Bank Norwegian
Bank Norwegian tarjoaa käyttöösi kulutusluotot, ilmaisen luottokortin sekä mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Kaikki tämä luotettavasti ja nopeasti.
Lainasumma
500
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5,99 %-19,99 %

1 000 € lainat

Kuka lainaa voi hakea ja miten se tapahtuu?

1 000 euron lainaa voi hakea raha-asiansa hyvin hoitanut, täysi-ikäinen Suomen kansalainen. Jo ennen lainanhakua kuluttajan on hyvä miettiä valmiiksi oma maksukykynsä. Toisille paras vaihtoehto voi olla maksaa laina jopa yhdessä erässä takaisin, mutta valtaosa lainaajista toivoo silti maksueräsuunnitelmaa, jossa lainaaja maksaa sovitun kuukausittaisen lyhennyksen. Valtaosa netissä toimivista lainayhtiöistä tarjoaa nykyään lainaa tililuotolla. Tililuotolla on monia nimiä, esimerkkinä kulutusluotto ja joustoluotto. Käytännössä tililuoton ideana on myöntää lainanhakijalle minimissään 2 000 euron luottotili, josta hakija usein itse nostaa haluamansa summan. Kuluttajan ei tarvitse maksaa ylimääräisiä kuluja tilillä olevista rahoista, vaan hän maksaa ainoastaan nostamastaan summasta. Lainanvertailu on äärimmäisen tärkeä osa varsinkin suurempien lainasummien hakuprosessissa. Lainantarjoajilla saattaa olla eroja korkojen ja kulujen välillä, ja suurta lainaa takaisin maksaessa erot tulevat voimakkaasti esiin. Lainantarjoajia voi verrata keskenään netissä esimerkiksi vertaalaina.fi palvelun kautta.

Halino

Halino tarjoaa asiakkaalleen 1 000 € lainaa pitkällä maksuajalla ilman lisäkuluja. Lainan hakeminen on hyvin yksinkertaista. Hakija täyttää verkkohakemuksen, ilmoittaen siihen omat tietonsa ja henkilöllisyys varmistetaan nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Hakemuksen lähetyksen jälkeen hakija saa alustavan lainapäätöksen heti. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen Halino maksaa rahat lainanhakijan tilille jopa saman päivän aikana. 1 000 euron takaisinmaksuaikatauluun voi itse vaikuttaa; aikataulu on vuoden ja viiden vuoden välillä. Viitteellisessä esimerkissä 1000 € kuukausilyhennykseksi tulisi 96 € kuukaudessa, vuoden ajan. Viiden vuoden takaisinmaksuaikataululla hakija maksaa kuukaudessa 30 € lainanlyhennystä. Viiden vuoden maksusuunnitelmalla lainan kokonaiskustannukseksi tulee 1 811 €. Lainan nimelliskorko on 26,40 % ilman muita kuluja. Todellinen vuosikorko on 29,84 %. Hakija voi halutessaan pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Halutessaan lainan saa maksaa takaisin kokonaisuudessaan, vaikka maksuaikataulu olisi laadittu. Halino antaa asiakkailleen täyden oikeuden lainan palautukseen 14 vuorokauden aikana, eikä mahdollisesta palautuksesta tarvitse maksaa kuluja.

Credit24

Credit24 tarjoaa lainanhakijalle 1000 € lainaa Joustolimiitillä. Asiakas saa nostaa luottotililtään itse tarvitsemansa rahasumman omalle pankkitililleen. Halutessaan asiakas voi nostaa summan pienissä erissä tai kokonaisuudessaan. Lainan maksimitakaisinmaksuaika on 36 kuukautta. Velan saa maksaa takaisin myös omalla tahdilla, mutta kuukausierä on silti pakollinen. Eräpäivän saa itse valita, ja sitä voi muuttaa halutessaan. Hakuprosessi on helppo: palveluun tunnistaudutaan esimerkiksi omilla nettipankkitunnuksilla, täytetään lainahakemus ja odotetaan lainantarjoajan päätöstä. Myönteisen lainapäätöksen saatuaan hakija voi nostaa välittömästi rahaa omalle pankkitililleen joustavalta tililuotolta. Credit24-lainan etuihin kuuluu ilmainen avausmaksu, nostopalkkio ja tilinhoitomaksu. Palvelu on asiakkaan käytössä läpi vuorokauden, jokaisena päivänä. Viitteellinen vuotuinen nimelliskorko on 40,56 % ja todellinen vuosikorko 49,85 %. Viitteellisiä esimerkkejä tutkiessa täytyy aina muistaa, että ne on tarkoitettu antamaan suuntaa. Lainasopimus määräytyy aina jokaisen hakijan kohdalla henkilökohtaisesti hänen kuukausittaisten tulotietojensa ja elämäntilanteensa perusteella. Lainanhakija voi halutessaan perua lainansa 14 vuorokauden aikana.

Ferratum

Ferratum tarjoaa lainaa joustavana. Hakijan täytettyä lainahakemuksen ja saatuaan myönteisen päätöksen hänelle myönnetään joustoluottotili, jonka nostoraja on 2 000 €. Hakija nostaa haluamansa summan tililtä ja maksaa lainansa takaisin maksuaikataulun mukaisesti. Ferratumilla rahat siirtyvät luottotilille välittömästi myönteisen päätöksen jälkeen. Hakija voi nostaa ensimmäisen nostonsa joustoluottotililtään kello 07--23. Mahdolliset jatkonostot hakija voi suorittaa mihin aikaan tahansa. Lainan voi maksaa vaihtoehtoisesti takaisin 30 vuorokauden aikana, jolloin lainaan ei lisätä korkoja eikä kuluja, ja hakija maksaa siis vain lainaamansa summan. Viiden kuukauden maksusuunnitelmalla kokonaislainan määräksi tulee 1 272,75 €. Asiakkaan maksaessa lainaa kuukausierissä lainaan lisätään kuukausittaiset korot ja kulut. Kuluja muodostuu esimerkiksi mahdollisista nostoista. Minimissään asiakas saa lyhentää lainaansa 10 % lainatusta summasta, kuitenkin aina vähintään 100 € kuukaudessa. Esimerkissä mainitut lainankustannukset ovat viitteellisiä, lainaa hakiessa sopimus muodostuu hakijalle aina henkilökohtaisesti oman tilanteen mukaan. Ferratum antaa asiakkaalle oikeuden perua lainansa 14 vuorokauden sisällä.

Mitä lainatyyppejä voin hakea netistä?

Vivus, Ferratum, SuomiLimiitti, Credigo, Credit24... erilaisia rahoituspalveluita on valtavasti. Jokaisella on erilaiset sivut ja jokainen yhtiö määrittää lainoihin lisättävät korot ja kulut itse. Lisäksi itse lainatkin jakautuvat useisiin eri kategorioihin; yksi on tarkoitettu pieniin kuluihin, toinen remontteihin ja kodinkoneiden uusintaan, kolmas matkustamiseen ja neljäs esimerkiksi lääkärikuluihin. Yksi asia lainoja kuitenkin yhdistää: niitä ei myönnetä ihan kaikille. Asiakkaan luottotietojen tulee olla kunnossa ja summan pitää olla maksettavissa asiakkaan tuloilla. Tässä artikkelissa käsittelemme hieman tarkemmin kaikkia netistä haettavia lainatyyppejä ja niiden ominaisuuksia. Ota mukava asento ja paina artikkeli mieleesi; siitä voi nimittäin olla korvaava apu tilanteessa, jossa rahat ovat loppumaisillaan, mutta menoja olisi vielä maksamatta.

Yksi yleisimmistä luottotyypeistä on kulutusluotto, joka on nimensä mukaisesti tarkoitettu kulutukseen. Se sopii parhaiten sellaiselle henkilölle, joka tarvitsee suhteellisen suuria summia jotain tiettyä, isoa ostosta tai projektia varten. Kulutusluottoa myönnetään yleensä 1000 - 50 000 euron väliltä, ja maksuaikaa sille saa aina yhdestä vuodesta viiteentoista vuoteen asti. Kulutusluottoa ottavat yleensä remontoijat ja matkustelijat. Toinen vastaava luottotyyppi on joustoluotto; joustoluotossa henkilölle myönnetään jokin tietty summa, esimerkiksi 5000 euroa, josta hän voi käyttää tarvitsemansa summan. Vaikka jotain ostosta varten tarvitsisikin vain 2000 euroa, 3000 euron lisä pysyy tilillä varmuuden vuoksi. Asiakas maksaa summasta takaisin vain sen osuuden -- toki korkoineen -- jonka hän on jo käyttänyt.

Pikavippi ja vertaislaina

Pikavipillä viitataan pikalainaan, eli lainaan, joka on nostettavissa nopeasti. Hakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, sillä siihen kuluu yleensä vain muutama minuutti. Lainahakemus myös käsitellään nopeasti, eli se sopii tilanteisiin, joissa rahantarve on akuutti. Kun pikavippifirman sivuille on kerran rekisteröitynyt, hakemuksen voi tehdä nopeasti esimerkiksi kaupan kassajonossa. Vipin suuruus ei yllä aivan kulutus- ja joustoluottojen tasolle, joten sillä maksellaan yleensä pieniä ostoksia, laskuja ja esimerkiksi vuokria. Tyypillisin nostettava pikavippi on arvoltaan 100 - 1000 euron väliltä. Vippi on yleensä maksettava takaisin muutaman kuukauden sisällä, ja jotkut palvelut tarjoavat uusille asiakkaille mahdollisuutta esimerkiksi ensimmäisen kuukauden korottomuuteen. Vippien todelliset vuosikorot ovat melko korkeita, joten ne soveltuvat vain nopeisiin rahantarpeisiin.

Vertaislaina on käsitteenä hyvin samanlainen kuin kulutusluottokin. Summa vaihtelee 1000 - 60 000 euron välillä, ja laina on näin tarkoitettu hieman suurempiin ostoksiin. Moni ottaa vertaislainaa esimerkiksi koulunsa vuosimaksuihin tai isoihin remontteihin. Ero kulutusluoton ja vertaislainan välillä on se, että vertaislainaa ei haeta suoraan tietyltä lainapalvelulta tai pankilta, vaan sijoittajilta. Kuka tahansa voi olla nostamasi vertaislainan sijoittaja; voit siis itsekin ryhtyä sellaiseksi. Vertaislainoja haetaan vertaislainapalveluiden kautta, ja lainahakemuksen yhteydessä tarkastetaan henkilön syyt lainan nostamiseen, tämän tulotiedot ja maksukyky. Vertaislainan lainaaja saa itse päättää lainansa summan ja asettaa sille omat ehdot, eli esimerkiksi korot, mutta pyyntöä vastaan tulee olla myös tarjontaa, sillä sijoittajat päättävät kohteensa itse.

Asunto- ja autolaina

Asunto- tai autolainalla tarkoitetaan yksinkertaisesti lainaa, joka myönnetään jomman kumman, asunnon tai auton, ostamiseen. Asuntolainaa myönnetään yleensä 85 - 90 % asunnon hinnasta ja autolainaa 90 - 100 %. Tämä tarkoittaa etenkin asuntolainaa hankkiessa sitä, että nostajalla on oltava tietty summa, eli käsiraha, säästössä. Asunto- ja autolainat ovat suomalaisten yleisimmin nostamia lainoja, ja etenkin asuntolaina on kannattava sijoitus. Monissa tapauksissa asunnon ostaminen ja lainan takaisinmaksu tulevat kuukausivuokraa halvemmaksi. Jos henkilö asuu esimerkiksi 1000 euron vuokra-asunnossa 50 vuotta, tulee maksettujen vuokrien yhteissummaksi 600 000 euroa. Jos henkilö taas maksaa takaisin 300 000 euron asuntolainaa 1000 euron kuukausierissä, kestää lainan takaisinmaksussa vain 25 vuotta.

Mistä hakea matkalainaa?

Matkalainalla tarkoitetaan lainaa eli luottoa, joka nostetaan nimenomaan matkaa varten. Kyseessä voi olla tarve esimerkiksi lentolippujen tai kokonaisen pakettimatkan ostamiseen osamaksulla. Jos jo lentolippujen hinnat ovat korkeat, jää harvalle rahaa vielä paikan päällä elämiseen, syömiseen, majoittumiseen ja seikkailemiseen. Tällaisessa tilanteessa matkaluoton nostaminen saattaa olla kannattavaa. On kuitenkin myös erityisen tärkeää, että kun on kyse huvittelusta eikä pakollisista menoista, henkilö asettaa itselleen selkeän budjetin ja ennen kaikkea takaisinmaksusuunnitelman. Kun kyse on itsensä hemmottelusta ja hauskanpidosta, moni unohtaa täysin, että pelissä on omat rahat ja usein myös korkoineen. Tässä artikkelissa käsittelemme tarkemmin matkalainoja tarjoavia tahoja, tarkemmin sekä yksityisiä rahoituspalveluita että matkatoimistoja.

Yksi yleisimmistä matkalainamyöntäjistä on Luotottaja. Luotottajalla asiakas voi täyttää lainahakemuksen vain muutamassa minuutissa, eikä se sido häntä nostamaan lainaa. Jos seuraavana päivänä löytäisi uuden ja paremman luoton, Luotottaja-lainan voi aina peruuttaa. Luotottaja antaa lainapäätöksen välittömästi tarkastamalla yksinkertaisesti asiakkaan tulotiedot. Luotottajalta voi nostaa 800 - 5000 euron matkalainan minimissään 35,48 euron kuukausierällä. Lainakorko on 15 %, ja se alkaa kerääntyä siitä päivästä lähtien, kun laina on maksettu asiakkaan tilille. Luotottajan matkalainaan ei tarvitse takaajia tai vakuutuksia ja laina-aikaakin voi saada jopa 4 vuotta. Luotottaja painottaa sivuillaan, että asiakkaan on tärkeää pohtia omaa taloudellista tilannettaan myös hieman etukäteen, jotta oikean laina-ajan valitseminen olisi helpompaa.

LuottoRaha & Bigbank

LuottoRaha on jäänyt nimensä puolesta monien matkalainojen hakijoiden mieleen. Kyseessä on suomalainen rahoituspalvelu, joka tarjoaa uusille asiakkailleen 2000 euron ja vanhoille asiakkailleen 3000 euron jatkuvan luoton. Jatkuvalla luotolla tarkoitetaan yhtä könttäsummaa, jonka asiakas saa käyttöönsä, mutta josta hän ei maksa, ellei hän käytä sitä kokonaan. Jos 2000 euron lainasta vain 100 euroa menee käyttöön, asiakas maksaa vain siitä summasta. Ensimmäinen nostokerta on asiakkaalle täysin ilmainen, mutta tulevista nostoista veloitetaan 14 prosentin nostoprovisio. Lainan vuotuinen nimelliskorko on 49,88 % ja todellinen kaikki kulut huomioiva vuosikorko on 108,51 %. Kaikki nostot hoidetaan netissä LuottoRahan omilla sivuilla, eli nostot onnistuvat myös matkakohteessa.

Moni on törmännyt Bigbankiin sosiaalisessa mediassa ja toki myös kaupungilla kävellessä. Kyseinen rahoitusyhtiö tunnetaan sen kattavista lainoista, joita myönnetään niin matkoihin, autoihin kuin remontteihinkin. Moni nostaa Bigbankilta myös tavallisia pikavippejä esimerkiksi pienten laskujen, vuokrien ja ruokaostosten maksuun. Bigbankilta voi hakea matkalainaa aina 1000 eurosta 3000 euroon asti. Lyhyin mahdollinen laina-aika on kolme vuotta eli 36 kuukautta. Koska lainaan sisältyy vielä nimellinen vuosikorko 24,9 % ja todellinen vuosikorko 27,95 %, tulee 1000 euron lainan kuukausimaksulle hintaa yhteensä 39,71 euroa. 36 kuukauden jälkeen asiakas on maksanut korkoja 429,56 euroa. Mitä pidempi maksuaika on, sitä korkeammaksi myös itse lainan lopullinen maksettava summa nousee.

Omalaina

Omalaina tunnetaan siitä, että se tarjoaa asiakkailleen jopa 60 000 euron matkalainoja. Tarkemmin sanottuna sivustolta voi hakea lainaa 100 - 60 000 euron väliltä ja maksuaikaa tällaisille summille saa aina yhdestä vuodesta viiteentoista vuoteen asti. Vaikka summa olisikin hyvin pieni, esimerkiksi juuri 100 euroa, sille voi silti hakea jopa 5 vuoden maksuaikaa. Tällöin asiakas maksaa kuukaudessa takaisin vain 2 euroa, vaikka summaan lisätäänkin 20 euron korot ja muut kulut. Omalainan todellinen vuosikorko vaihtelee 4,19 % ja 50,5 % välillä ja nostoon lisätään 5 euron tilinhoitomaksu. Omalaina tunnetaan myös luotettavuudestaan ja toimintansa läpinäkyvyydestä, ja se onkin valinta monelle matkailijalle, jonka on yllättänyt äkillinen rahantarve.

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi