Hae paras laina 20 000€

Älä maksa lainasti turhia kuluja vaan kilpailuta edullisin vaihtoehto. Voit aloittaa vertailun alapuolelta valitsemalla haluamasi takaisinmaksujan.


Valitse sopiva lainapalvelu juuri sinun tarpeisiin

Sortter
Sortter on suomalainen lainojen ja rahoitustuotteiden vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaitemme edun perusteella ja tarjoamme asiakkaillemme parhaan hinnan takuun.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
5.19 - 29 %
Rahalaitos
Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.
Lainasumma
500
-
70000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4,5% - 20%
Suomenyhdistelylaina.fi
Lainat yhdistämällä voit saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi! Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5 - 29 %
OmaLaina.fi
OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
4.19 - 38 %
Axolaina.fi
Me Axolainalla vertaamme puolestasi pankkeja sekä rahoitusyhtiöitä ja lähetämme sinulle parhaat tarjoukset. Kaikki tämä vain muutamalla klikkauksella. Saat lainatarjoukset nopeasti ja tarjoamme sinulle asiantuntevaa apua koko prosessin ajan.
Lainasumma
2000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
4 - 20 %
Zmarta
Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4.99 - 38 %
Bank Norwegian
Bank Norwegian tarjoaa käyttöösi kulutusluotot, ilmaisen luottokortin sekä mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Kaikki tämä luotettavasti ja nopeasti.
Lainasumma
500
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5,99 %-19,99 %

Lainaa 20 000 euroa

Huolimatta siitä, että 20 000 euron lainasumman suuruus on jo ihan omaan luokkaansa, on kyseinen lainasumma siitä huolimatta mahdollista saada ilman vakuuksia tai takaajia. Siksi 20 000 euron lainan ottaminen verkossa sijaitsevista lainapalveluista on vaihtoehto niille, jotka eivät voi saada perinteistä pankkilainaa. Siitä huolimatta, ettei 20 000 euron laina vaadi vakuuksia tai takaajia, on lainanhakijalla oltava maksuasiat kunnossa. Edellytyksenä hyväksytylle lainahakemukselle on muun muassa se, että lainanhakijan luottotietojen tulee olla kunnossa, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä.Määrittelemillään lainaehdoilla luotonantaja varmistaa saavansa myöntämänsä lainasumman takaisin.

Paras 20 000 euron laina 

MIstä voit löytää parhaan 20 000 euron lainan? Paras lainantarjoaja sinulle löytyy netistä. Mutta sen löytäminen vaatii hieman aikaa ja vaivaa. Kilpailuttamalla eri lainapalveluita keskenään, löydät niiden joukosta lainantarjoajan, jonka lainaehdot ovat juuri sinun elämäntilanteeseesi parhaiten sopivat.

Lähestulkoon jokainen haluaa 10 000 euron lainan halvimmilla koroilla ja kuluilla. Tämä on selvä, mutta sen lisäksi on olennaista verrata eri lainapalveluiden lainaehtoja,lainaehtoja jotka he ovat asettaneet 20 000 euron lainasummalle. 20 000 euron lainaa varten hakijan ei tarvitse toimittaa vakuuksia tai takuita.

Jossain tapauksissa vakuuksilla tai henkilötakaajilla olisi kuitenkin parempi mahdollisuus saada 20 000 euron lainaa pienemmillä koroilla ja kuluilla. 20 000 euron lainasumman lainaehdoissa voidaan määritellä muun muassa mitä tietoja lainanhakijan on toimitettava luottohakemuksen yhteydessä, usein nämä todistukset ovat palkkatodistus, verotodistus  tai työsopimus.

Usein lainojen, niin myös 20 000 euron lainan kohdalla lainasumman korko määräytyy henkilökohtaisesti. MItä suuremman riskin lainanmyöntäjä katsoo luottosumman myöntämisen oleva, sitä korkeampi korko 20 000 euron lainasummalle määräytyy. Vastaavasti mikäli luotontarjoaja katsoo että riski luottotappioihin ei ole niin merkittävä, voi 20 000 euron lainan saada alemmilla koroilla.

Ikäraja, 20 000 euron lainasummaa ei todennäköisesti myönnetä missään vaiheessa 18-vuotiaalle lainanhakijalla, tai poikkeuksena voi olla erityisen hyvät vakuudet tai takaajat. Mutta lähtökohtaisesti ei liene suositeltavaa , että 18-vuotias hakisi 20 000 euron lainaa.

Mikäli lainanhakija on kuitenkin hieman yli 20-vuotias, on hänen hyvä vertailla lainapalveluita jotka myöntävät juuri hänen ikäiselleen 20 000 euron lainasumman. Harvassa asiassa on yläikärajaa, mutta pikalainoissa on. Niin on myös 20 000 euron lainasummassa. Yläikaraja takaa sen, ettei luottoa hakisi liian iäkäs henkilö: koska muuten luottosumman takaisin saaminen voi olla epätodennäköistä, sairastumisen tai jopa kuoleman johdosta.

20 000 euron laina-nopeasti!

Niin kuin muutkin pikavipit ja pikalainat, myös 20 000 euron lainasumma on mahdollista saada nopeasti lainanhakijan tilille. Toivottavasti kukaan ei silti anna nopean ja helpon rahan hämätä. Sillä hätäisesti nostetulla  20 000 euron lainalla,saattaa pahimmillaan tuhota oman taloudellisen tilanteen pitkäksi aikaa. Siis, vaikka 20 000 euron lainasumman ottaminen polttelisi kuinka paljon tahansa, pidä pää kylmänä,ja kuule vanha sanonta, maltti on valttia.

Mikäli näyttää siltä, että 20 000 euron lainasumman ottaminen vaarantaa taloudellisen tilanteen useaksi vuodeksi siten, että taloutesi ei kestä yhtään äkillistä kulua. Vaan äkillinen kulu saattaa suistaa taloutesi raiteiltaan, on siinä vaiheessa hyvä painaa jarrua. Ja pysähtyä miettimään onko 20 000 euron nostaminen sittenkään välttämätön?

Voisitko sittenkin siirtää hankintaa hieman myöhemmäksi, ja säästää vaikka osan lainasummasta?

Koko 20 000 euron lainasummaa ei säästetä ihan hetkessä, mutta jos lainarahan kohteena on esimerkiksi auto tai remontti. Olisiko mahdollista katsoa menopeliä  hieman alemmasta hintaluokasta tai remontoida hieman pienemmällä  budjetilla?

Jos ajatuskin tästä puistattaa, ja maksukykysi on edelleen, pitkän harkinnan jälkeen plussalla. On sinun siinä vaiheessa hyvä vetää henkeä ja vertailla itsellesi paras 20 000 euron lainatarjous. Kun olet suorittanut vertailun, voi lähes jokaisesta lainapalvelusta saada ilmaisen lainatarjouksen.

Pääsääntöisesti ilmaisen lainatarjouksen pyytäminen ei edellytä itse lainasopimuksen tekemistä, tai maksa mitään. Voit siis tarkistaa jokaisen lainantarjoajan tarkan 20 000 euron lainan koron ja kulut. Kun olet tehnyt 20 000 euron lainasopimuksen, jäljelle jää rahojen odottaminen tilille.

Usein lainasummaa ei tarvitse kauaa odotella, vaan parhaimmillaan rahat ovat lainanhakijan tilillä jopa alle tunnissa. Kukaan ei voi väittää etteikö tämä olisi nopeaa toimintaa. Toisilla lainapalveluilla rahojen siirtymiseen lainanhakijan tilille saattaa mennä muutama pankkipäivä, mutta usein tätä tapahtumaa voi jouduttaa jollakin lisäpalvelulla.

20 000 euron laina-helposti!

20 000 euron lainan hakeminen pankista vaatii huomattavasti enemmän aikaa ja vaivaa.

Netistä haettavan lainan, 20 000 euron luottohakemuksen voi tehdä silloin kun se sinulle vain parhaiten sopii.

Luottohakemuksen tekeminen ei katso aikaa eikä paikkaa.

Voit tehdä hakemuksen siis kaikessa rauhassa vaikka kesämökkisi terassilla, ja nauttia samalla aurinkoisesta kesäpäivästä. Tai istua kesämökillä sateen keskellä, ja tehdä 20 000 euron joustoluottohakemuksen, joka mahdollistaa sinun pääsysi auringon lämpöön. Ei siis kiireisiä aikatauluja, eikä jonottelua iltapäivän ruuhkissa.

Luottohakemuksia voidaan ottaa vastaan vuorokauden ympäri, ja hakija usein tietää välittömästi alustavan lainapäätöksen. Lainapalvelusta riippuen rahojen siirtymiseen saattaa kulua vuorokausi tai kaksi. Mutta rahat voivat siirtyä lainanhakijan tilille ainoastaan kello 7.00-23.00 välillä!

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi