Hae edullinen laina 2000€

Kun haet lainaa 2000€, niin tämän suuruinen laina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Katso alapuolelta sopiva takaisinmaksuaika ja täytä lainahakemus.


Valitse sopiva lainapalvelu juuri sinun tarpeisiin

Sortter
Sortter on suomalainen lainojen ja rahoitustuotteiden vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaitemme edun perusteella ja tarjoamme asiakkaillemme parhaan hinnan takuun.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
5.19 - 29 %
Rahalaitos
Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.
Lainasumma
500
-
70000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4,5% - 20%
Suomenyhdistelylaina.fi
Lainat yhdistämällä voit saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi! Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5 - 29 %
OmaLaina.fi
OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
4.19 - 38 %
Axolaina.fi
Me Axolainalla vertaamme puolestasi pankkeja sekä rahoitusyhtiöitä ja lähetämme sinulle parhaat tarjoukset. Kaikki tämä vain muutamalla klikkauksella. Saat lainatarjoukset nopeasti ja tarjoamme sinulle asiantuntevaa apua koko prosessin ajan.
Lainasumma
2000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
4 - 20 %
Zmarta
Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4.99 - 38 %
Ferratum
Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille arkisin klo 9:00-17:00 välisenä aikana.
Lainasumma
1
-
4000
Laina-aika
1 - 54 kuukautta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
29.79 %
Bank Norwegian
Bank Norwegian tarjoaa käyttöösi kulutusluotot, ilmaisen luottokortin sekä mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Kaikki tämä luotettavasti ja nopeasti.
Lainasumma
500
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5,99 %-19,99 %

Kenelle 2000 euron laina sopii?

2 000 euroa on iso raha, etenkin, kun on kyse lainasta. Jos rahan tarve on suuri, ja esimerkiksi vuokra tai muut laskut ovat maksamatta, tulee 2 000 euroa käytettyä hyvinkin nopeasti. Moni nostaakin sen tilanteeseen, jossa sekä tili että jääkaappi ovat tyhjillään. Mutta millaisiin tilanteisiin vippi oikeasti sopii, ja kenelle sitä voi suositella?

Eri palveluntarjoajia on valtavasti, ja jokaisella pikalainan myöntäjällä on omat ehtonsa. Jokainen vippifirma tarkistaa asiakkaidensa henkilö- ja maksutiedot ja kartoittaa näin maksukyvylliset maksukyvyttömien joukosta. Jos lainahakemuksesi hyväksytään, sinut on katsottu maksukykyiseksi, ja yleensä tämä riittää kertomaan, kenelle vippi sopii ja kenelle ei. Jos tiedät voivasi maksaa vipin nopeasti takaisin, olet oikeilla jäljillä.

Pohdi motiivejasi

Yksi tapa selvittää, onko lainan nostaminen kannattavaa, on muistiinpanovälineiden esille ottaminen ja omien motiiviensa pohtiminen. Ensimmäisen sivun voi omistaa vaikka kokonaan omalle rahatilanteelleen. Ylös voi kirjoittaa omat kokonaistulot, ja tilannetta voi lähteä selvittämään jakamalla tulot pakollisille menoille. Yhden osion voi omistaa asumiskuluihin, yhden kuukausittaisille laskuille ja yhden kerran vuodessa veloitettaville.

Kun menot kirjoittaa ylös, moni löytää niistä pieniä aukkoja. Rahaa saattaa olla kulunut tavallista enemmän lähinnä siksi, että pakollisten menojen lisänä on ollut paljon viihtyvyyteen liittyviä kuluja. Tällöin on tärkeää pohtia, onko omassa rahankäytössä parannettavaa, ja olisiko 2 000 euron lasku maksettavissa esimerkiksi vanhemmilta lainattavilla rahoilla, joihin ei sisälly samanlaisia korkoja kuin pikavippeihin.

Uusittaviin kodinkoneisiin

Kun kodinkone hajoaa yllättäen, moni nostaa lainan. Esimerkiksi pakastimen hajoaminen voi olla hyvinkin kallis tilanne; pilalle menneiden ruokien lisäksi on myös hoidettava mahdolliset vesivahingot ja toki myös itse pakastimen uusiminen. Harvalla on juuri sillä hetkellään taskussaan useita satoja euroja, ja siksi moni turvautuukin lainain. 2 000 euron vipillä saa samalla maksettua muitakin laskuja.

Myös hetki sitten mainittu vesivahinko voi olla hyvä syy lainan nostamiseen. Moni on joutunut elämänsä aikana tilanteeseen, jossa esimerkiksi lomalta kotiin palattaessa lattiat lainehtivatkin vedestä patterin tai jonkin kodinkoneen hajottua. Vesivahingon hoitaminen vaatii tuntipalkatun putkimiehen läsnäolon ja toki myös muita remonttimiehiä, jotka huolehtivat siitä, että vesi ei tuhoa esimerkiksi lattiaa tai seiniä kosteusvaurioilla.

Itsensä hemmotteluun

Moni nostaa 2 000 euron vipin puhtaasti itsensä hemmotteluun. Tällaisessa tilanteessa on kuitenkin ehdottoman tärkeää varmistaa, että rahat pystyy maksamaan takaisin mahdollisimman pian. Mitä suurempi nostettava laina nimittäin on, sitä suuremmat myös korot ja muut kulut ovat. Suurin osa palveluntarjoajista veloittaa nostoista prosentuaalisia nostokuluja; esimerkiksi 15 % kulut 2 000 euron lainasta on 300 euroa.

2 000 eurolla voi ostaa esimerkiksi lento- tai junaliput kauan haaveiltuun kohteeseen. Lippujen hinnat jojoilevat usein pienien ja suurien lukujen välillä, ja on hyvin yleistä, että juuri silloin, kun hinnat ovat itselle sopivat, tilillä on rahaa vain muutamia kymppejä. Tällöin 2 000 euron vippi voi olla paikoillaan, kunhan palkkapäivä on lähellä ja maksuaikaa saa riittävästi.

Kauan kiikareissa ollut televisio

Palkka on tullut joulukuun alussa, ja kun loppukuusta tili on tyhjillään, kauan haaveissa ollut televisio onkin yhtäkkiä alennuksessa. Kuulostaako tutulta? Tilanne on monille tuttu. Yleensä tällaisessa tapauksessa palkka tulee tilille muutaman päivän päästä, ja siksi moni nostaakin vipin ja ostaa television siltä seisomalta. Kun palkkapäivä on tiedossa, laina maksetaan takaisin pienillä koroilla.

Laina hetken mielijohteesta?

Lainaa ei kannata koskaan nostaa hetken mielijohteesta. Kyseessä on laina, joka kasvaa korkoa yleensä paljon nopeammin kuin pankkien, kuten OP:n tai Nordean, myöntämät lainat. Laina sopii moniin erilaisiin tilanteisiin, eikä ole olemassa vain yhtä nostoon pätevää syytä. On sen sijaan tärkeää, että itse asiakas on maksukykyinen ja osaa budjetoida rahansa oikein.

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi