Hae paras laina 30 000€

Vertailemalla löydät edullisimman lainan 30 000€ ja varmistat ettet maksa jopa tuhansia euroja liikaa lainastasi. Aloita vertailu valitsemalla takaisinamkasuaika alapuolelta.


Valitse sopiva lainapalvelu juuri sinun tarpeisiin

Sortter
Sortter on suomalainen lainojen ja rahoitustuotteiden vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaitemme edun perusteella ja tarjoamme asiakkaillemme parhaan hinnan takuun.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
5.19 - 29 %
Rahalaitos
Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.
Lainasumma
500
-
70000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4,5% - 20%
Suomenyhdistelylaina.fi
Lainat yhdistämällä voit saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi! Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5 - 29 %
OmaLaina.fi
OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
4.19 - 38 %
Axolaina.fi
Me Axolainalla vertaamme puolestasi pankkeja sekä rahoitusyhtiöitä ja lähetämme sinulle parhaat tarjoukset. Kaikki tämä vain muutamalla klikkauksella. Saat lainatarjoukset nopeasti ja tarjoamme sinulle asiantuntevaa apua koko prosessin ajan.
Lainasumma
2000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
4 - 20 %
Zmarta
Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4.99 - 38 %
Bank Norwegian
Bank Norwegian tarjoaa käyttöösi kulutusluotot, ilmaisen luottokortin sekä mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Kaikki tämä luotettavasti ja nopeasti.
Lainasumma
500
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5,99 %-19,99 %

30 000 euroa lainaa

30 000 euron laina, lainan suuruus on jo sitä luokkaa että sitä ei oteta missään vaiheessa hetken mielijohteesta. 30 000 euron lainan takaisinmaksuun kuluu jo useampi vuosi, joten on suositeltavaa laskea oma maksukyky sen mukaan että lainan lyhennys on mahdollista suorittaa ilman suurempia hikikarpaloita otsalla, ja puristavaa tunnetta kurkussa.

Vippi käsite koskee usein pienempiä lainasummia, tässä tapauksessa hyvin paljon pienempiä lainasummia. Vippi maksetaankin usein hyvin nopeasti takaisin, ja silloin kyseessä on lyhytkestoinen laina. 30 000 laina on taas suuri, pitkäkestoinen laina. Ja mitä suurempi lainasumma ja lainan takaisinmaksuaika on kyseessä. Sitä tärkeämpää on vertailla keskenään eri lainantarjoajia, ja kilpailuttaa niiden kesken itselle parhaiten sopiva 30 000 euron laina.

Vippejä ja joustoluottoja, johon 30 000 euron laina voidaan määritellä, yhdistää se että niitä ei voi hakea perinteisistä pankeista. Vaan niiden hakeminen onnistuu ainoastaan verkossa toimivista lainapalveluista, ja rahalaitoksista. Verkossa toimivia lainapalveluita yhdistää se, että niiden hakeminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi.

Maksuttoman lainahakemuksen tekeminen onnistuu lainan tarjoajan verkkosivuilla, turvallisuuden takaamiseksi tunnistautuminen tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai toisilla lainapalveluilla tunnistautuminen onnistuu mobiilivarmenteella. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen lainanhakija saa tietää luottopäätöksen välittömästi. Parhaimmillaan rahat ovat lainanhakijan tilillä jopa alle puolessa tunnissa.

30 000 euron lainasummaa voidaan hakea useaan eri tarkoitukseen, mutta jos pohditaan miksi lainaa ei haeta pankista, joka todennäköisesti myöntää vastaavan lainasumman joustoluottoa edullisemmin?

Voi vastaus olla hyvinkin yksinkertainen, verkossa toimivat lainapalvelut myöntävät 30 000 euron lainan ilman vakuuksia tai takaajia. 30 000 euron laina ilman vakuuksia on kuitenkin pankkien myöntämiä lainoja kalliimpaa, koska lainan myöntäminen ilman vakuuksia kasvattaa lainanmyöntäjän mahdollisia luottotappioiden riskiä. 30 000 euron lainalla voidaan kuitata useampi korkeakorkoinen pikavippi, jolloin kyseessä on laina termein, lainojen yhdistäminen. 30 000 euron lainalla voidaan myös kattaa asunnon pieni pintaremontti, tai saada kuitattua edellinen velka ja vaikka ostettua uusi auto. Toisinaan lääkärikäynnit ilman vakuutusta, voi koitua pahimmillaan erittäin kalliiksi.

30 000 euron lainan ottamisen syy, voi olla siis oikeastaan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Lainan ottamisen syytä olennaisempi asia lienee se, että:

  • Olet pohtinut loppuun saakka 30 000 euron lainan ottamisen

  • Vertailet itsellesi parhaan lainan tarjoajan,kilpailuttamalla eri lainapalveluita keskenään

  • Valitset itsellesi parhaan 30 000 euron lainatarjouksen

  • Maksat 30 000 euron ajallaan takaisin, ilman että se ajaa sinua taloudelliseen ahdinkoon.

Bank  Norwegian

Useammat meistä Suomalaisista lienee kuullut lentoyhtiö Norwegianista, mutta lentoyhtiöllä on tarjolla myös Norjalainen pankkipalvelu Bank Norwegian. Bank Norwegian on aloittanut lainojen myöntämisen Suomessa vuonna 2015, lyhyestä toiminnasta huolimatta Bank Norwegian on saavuttanut suuren suosion Suomalaisilla lainamarkkinoilla. Edulliset lainat, hyvä asiakaspalvelu ja selkeät lainatuotteet ovat varmasti yksi syy Bank Norwegianin suosioon. Bank Norwegianilta löytyy lainasummia 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti. 30 000 euron lainasumma asettuu mukavasti puoleen väliin lainasummaa. 30 000 euron lainan nimellinen vuosikorko asettuu lainanhakijan taloudellisen tilanteen mukaan 8,99 - 22,49% välille. Bank Norwegianilta voi  hakea lainaa 23-vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Lähestulkoon jokaisen lainapalvelun, lainan myöntämisen ehtona on hyvin hoidetut raha-asiat. Lainan hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, ja luottotietojen on oltava kunnossa.

Lendo

Lainan kilpailuttaminen on ilmaista, ja Lendo tarjoaa yhden vaihtoehdon parhaan 30 000 euron lainan vertailuun. Lainahakemuksen maksuttomuuden lisäksi se ei sido hakijaansa vielä mihinkään, vaan lainan hakija voi itse päättää mistä hän haluaa ottaa 30 000 euron lainansa.Lendo kilpailuttaa lainoja 500 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Lainanhakijan vähimmäisikä on 20-vuotta, ja hakijan luottotietojen tulee olla kunnossa.

Vakuudellinen laina-edullisempi vaihtoehto?

Lähes poikkeuksetta verkosta haettaviin lainoihin ei vaadita vakuuksia, eikä takuita. Siksi ne poikkeavat pankin myöntämistä lainoista, vakuudettomuudellaan sekä nopeudellaan. Lainanhakuvaiheessa lainanhakijan ei tarvitse odottaa vakuuden arvon varmistamista, vaan lainapäätös on mahdollista saada pankkien myöntämiä lainoja nopeammin. Mikäli lainanhakija haluaa hakea vakuudellista lainaa, on hänen hyvä olla suoraan yhteydessä lainantarjoajaan. Yleisin takaus suuremmissa lainoissa lienee henkilötakaus, henkilötakauksessa kirjaimellisesti lainan takaa joku toinen henkilö.

Mikäli et jostain syystä pysty maksamaan lainaasi ajallaan takaisin, siirtyy lainan takaisinmaksu lainan takaajalle. Siksi lainantakaajan kannattaa myös olla tietoinen siitä riskistä, että hän joutuu pahimmillaan maksamaan lainan takaisin. Siitä syystä myös lainan takaajan luottotietojen tulee olla kunnossa, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Asuntolainoissa vakuudeksi käy myös omaisuus, usein asuntolainassa lainan omaisuus vakuutena toimii itse asunto.  MIkäli vakuuksia ei ole mahdollista käyttää, on laina silloin yksinkertaisesti vain kalliimpaa. Näin lainanmyöntäjä ottaa suuremman riskin siitä, että lainanottaja ei maksa lainaansa takaisin. Tästä syystä luottotappioiden riski kasvaa, ja lainapalvelu yrittää kompensoida korkeammilla koroilla suurentunutta lainan myöntämisen riskiä.

Vertaa kumpi lainamuoto on sinulle parempi vaihtoehto.

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi