Hae nopeasti paras laina 4000€

Älä maksa turhaan liikaa lainastasi, vaan kilpailuta luotettavasti edullisin laina 4000€. Aloita vertailu alapuolelta valitsemalla haluamasi lainasumma.


Valitse sopiva lainapalvelu juuri sinun tarpeisiin

Sortter
Sortter on suomalainen lainojen ja rahoitustuotteiden vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaitemme edun perusteella ja tarjoamme asiakkaillemme parhaan hinnan takuun.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
5.19 - 29 %
Rahalaitos
Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.
Lainasumma
500
-
70000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4,5% - 20%
Suomenyhdistelylaina.fi
Lainat yhdistämällä voit saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi! Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5 - 29 %
OmaLaina.fi
OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
4.19 - 38 %
Axolaina.fi
Me Axolainalla vertaamme puolestasi pankkeja sekä rahoitusyhtiöitä ja lähetämme sinulle parhaat tarjoukset. Kaikki tämä vain muutamalla klikkauksella. Saat lainatarjoukset nopeasti ja tarjoamme sinulle asiantuntevaa apua koko prosessin ajan.
Lainasumma
2000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
4 - 20 %
Zmarta
Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4.99 - 38 %
Ferratum
Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille arkisin klo 9:00-17:00 välisenä aikana.
Lainasumma
1
-
4000
Laina-aika
1 - 54 kuukautta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
29.79 %
Bank Norwegian
Bank Norwegian tarjoaa käyttöösi kulutusluotot, ilmaisen luottokortin sekä mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Kaikki tämä luotettavasti ja nopeasti.
Lainasumma
500
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5,99 %-19,99 %

4000 euron laina

4000 euron lainalla voi kattaa jo suurempia hankintoja. 4000 euron lainaa ei voida kutsua enää pikavipiksi, vaan kyseessä on joustoluotto tai perinteinen pankkilaina. Perinteinen pankkilaina on nimensä mukaan mahdollista hakea perinteisesti pankista, lainan saaminen vaatii tapaamisen pankkivirkailijan kanssa. 4000 euron joustoluotto on sen sijaan mahdollista hakea verkosta, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Joustoluottoa varten sinun ei tarvitse toimittaa mitään vakuuksia, tai takaajia. 4000 euron joustoluottoa varten sinun täytyy kuitenkin todistaa maksukykysi, ja sinulla täytyy olla riittävän säännölliset tulot hyväksyttyä luottohakemusta varten.

Mutta mietitään hetki sitä, milloin 4000 euron joustoluotto tulee ajankohtaiseksi. Luotonhakijaksi saattaa ajautua, vaikka olisi aina vannonut ettei missään vaiheessa sorru ylihinnoiteltuihin pikavippeihin, tai joustoluottoihin. Vannomatta paras, sillä elämä saattaa heittää toisinaan sitruunoita, jolloin tunnollisinkaan säästäminen ei pelasta sen hetken rahavajetta.

Näitä tilanteita voi olla lukemattomia, ja jokaisella lainanhakijalla lienee oma tarinansa kerrottavaksi. Tilanteet, jossa pikavippeihin turvautuminen on viimeinen oljenkorsi, saattaa olla esimerkiksi se, että sairastut vakavasti, ja sairaslomasi kestää niin pitkään ettet ole oikeutettu enää sairauspäivärahaan. Toisaalta eteen saattaa tulla yllättävä loukkaantuminen, jota vakuutusyhtiö ei korvaakaan. Työttömyys, perhevapaille jääminen tai tulotason tippumisen saattaa aiheuttaa jokin ennalta-arvaamaton muu syy.

Se voi kuitenkin olla syy siihen, milloin alat selvittämään googlesta edullisinta pikavippiä tai jopa 4000 euron lainaa. 4000 euron joustoluotto voi auttaa sinua selviämään avoimena olevista laskuista, 4000 euron laina voi olla rahoittajasi uudessa autossa, kesämökin remontti rahoituksena tai keittiöremontti lainana. Meillä jokaisella on varmasti mielipide siitä mikä on järkevä syy, ja kohde ottaa pikavippi. Ja toisinaan voimme helposti tuomita toisen henkilön syyn pikavipin ottamiselle, olennaisinta on kuitenkin pitää joustoluoton punainen lanka hallussa, ja huolehtia siitä että onnistut maksamaan 4000 euron lainan ajallaan takaisin.Tässä vaiheessa terve itsekkyys on siis paikallaan.  Ota laina,ja huolehdi ettei se aiheutta sinulle maksuongelmia.

4000 euron lainantarjoajia

4000 euron joustoluottoa on mahdollista hakea useista eri lainapalveluista, 4000 euron myöntämisen ikäraja on aina vähintään 18-vuotta. Lainapalvelusta riippuen 4000 euron takaisinmaksuaika vaihtelee yhdestä vuodesta aina 15 vuoteen saakka. Vertailemalla eri lainapalveluita keskenään, voit löytää itsellesi parhaiten sopivan lainantarjoajan, esittelemme alapuolella muutamia eri vaihtoehtoja.

Bank Norwegian, Bank Norwegian myöntää 4000 euron lainaa, lainanhakijoille jotka ovat vähintään 23-vuotiaita. 4000 euron lainan korko on 8,99%- 22,49% välillä ja sen suuruus määräytyy yksilökohtaisesti lainanhakijan mukaan. Bank Norwegianilta voi hakea lainaa 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon asti. 4000 euron lainaa varten lainanhakijan ei tarvitse toimittaa Bank Norwegianille vakuuksia tai takaajia.

4000 euron lainapäätöstä ei tarvitse kauaa odotella, sillä luottohakemuksen lähettämisen jälkeen, saat tietää lainapäätöksen välittömästi. Pyydä lainatarjous ilman, että se sitoo sinua mihinkään. Voit pyytää milloin tahansa Bank Norweginilta maksuttoman lainatarjouksen,  eikä lainatarjous sido sinua mihinkään. Itse lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, hakemuksen tekeminen sisältää kolme eri vaihetta.

4000 euron lainaa varten ei tarvita vakuuksia, mutta selvitys omasta taloudellisesta tilanteesta on lainahakemuksessa annettava. Tarvittaessa luotonhakijaa pyydetään lähettämään palkka- tai eläketodistus maksukyvyn varmentamiseksi.

Credit24 Credit24 lupaa olla nopeampi kuin perinteinen pankkikonttorista haettava laina, sekä edullisempi kuin pikavippi. 4000 euroa on suurin summa, jonka voi hakea Credit24:ltä. Mutta 4000 euron luottohakemuksen tekeminen onnistuu ilman pankkikonttorissa käyntiä, vaikka keinuen omassa puutarhakeinussa.

Voit hakea Credit24 lainaa täysin sähköisesti, omalla kännykällä tai Credit 24 omilta verkkosivuilta. Mikä hienointa, Credit24 4000 euron lainassa, et joudu maksamaan kuukausimaksuja, vuosimaksuja tai minkäänlaisia avausmaksuja. Jos et jostain syystä nosta 4000 euron joustolimiitiltä rahaa, et joudu myöskään maksamaan siitä. Ja jos nostat lainaa, maksat korkoja nostamastasi lainasummasta. Yksinkertaista, reilua ja helppoa!

Credit24 4000 euron joustoluoton todellinen vuosikorko on minimissään 49,58% - 153,63%. Lainasumman korko määritellään henkilökohtaisesti, luottohakemuksen mukaan.

4000 euron laina nopeasti

4000 euron lainan voi saada parhaimmillaan jopa alle puolessa tunnissa tililleen. Mutta nopean ja helpon rahan ei kannata antaa hämärtää päätöksentekokykyä, sillä 4000 euron lainasumma on maksettava takaisin, ja mielellään vielä ajallaan. Sekä olisi kaikkien etu, jos takaisinmaksussa ei tarvitsisi maksaa kohtuuttoman suuria korkoja. Kiitos nykyteknologian, 4000 euron luottohakemuksen tekeminen on mahdollista tehdä missä ja milloin tahansa.

Useat luotontarjoajat lupaavat antaa päätöksen välittömästi luottohakemuksen lähettämisen jälkeen, toisilla tämä tarkoittaa alustavan lainapäätöksen antamista. 4000 euron saaminen ei ole ainakaan ajasta kiinni, koska rahat saa parhaimmillaan heti tilille. 4000 euron luottohakemuksen tekeminen on helpompaa ja nopeampaa kuin vastaavan lainasumman hakeminen pankista. Tosin 4000 euron joustoluotto on vastaavaa pankkilainaa kalliimpaa.

Itse 4000 euron joustoluottohakemuksen tekeminen on suhteellisen helppoa, tästä huolimatta luottohakemuksen tekemiseen kannattaa varata rauhallinen hetki. Koska huolimattomasti täytetty luottohakemus, voi vajailla tai väärillä tiedoilla aiheuttaa lainahakemuksen hylkäämisen.

Vaikka 4000 euron joustoluotto ei vaadi vakuuksia, tai takaajia. On luotonhakijan silti todistettava maksukykynsä. Lainanmyöntäjällä on myös oikeus luotonhakijan luottotietojen tarkistamiseen, tällä halutaan ennaltaehkäistä luotonhakijan ylivelkaantuminen.

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi