Valitse paras laina 5000€

Usean tuhannen lainassa kuten 5000€ on paljon eroja eri lainapalveuiden välillä. Tästä syystä on tärkeää tehdä vertailua ennen lainan hakemista. Me teemme vertailusta helppoa auttamalla sinua vertaamaan useita eri lainapalveluita vain yhdellä hakemuksella.


Valitse sopiva lainapalvelu juuri sinun tarpeisiin

Sortter
Sortter on suomalainen lainojen ja rahoitustuotteiden vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaitemme edun perusteella ja tarjoamme asiakkaillemme parhaan hinnan takuun.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
5.19 - 29 %
Rahalaitos
Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.
Lainasumma
500
-
70000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4,5% - 20%
Suomenyhdistelylaina.fi
Lainat yhdistämällä voit saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi! Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5 - 29 %
OmaLaina.fi
OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
4.19 - 38 %
Axolaina.fi
Me Axolainalla vertaamme puolestasi pankkeja sekä rahoitusyhtiöitä ja lähetämme sinulle parhaat tarjoukset. Kaikki tämä vain muutamalla klikkauksella. Saat lainatarjoukset nopeasti ja tarjoamme sinulle asiantuntevaa apua koko prosessin ajan.
Lainasumma
2000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
4 - 20 %
Zmarta
Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4.99 - 38 %
Bank Norwegian
Bank Norwegian tarjoaa käyttöösi kulutusluotot, ilmaisen luottokortin sekä mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Kaikki tämä luotettavasti ja nopeasti.
Lainasumma
500
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5,99 %-19,99 %

5000 euroa lainaa

5000 euron laina, mistä sellainen on mahdollista saada? Tänä päivänä hyvinkin monesta paikasta, koska tämän päivän netti on pullollaan eri sähköisiä lainapalveluita. Sähköisten lainapalveluiden yleistyminen kertoo omalla kielellään pikavippien sekä joustoluottojen suosion kasvusta.

Mikä on niiden suosion salaisuus, jatkuva rahapula? Kustannusten kasvu, epävarmat tulonlähteet sekä yllättävä tulotason lasku ovat varmasti osasyynä tähän.

Joustoluoton helppous? Muun muassa 5000 euron joustoluoton hakeminen on ehkä helpompaa kuin missään aiemmassa vaiheessa. Helppouden lisäksi 5000 euron lainaa varten ei tarvitse toimittaa vakuuksia tai lainasummaa varten ei tarvitse olla takaajia. Tämä tarkoittaa sitä, että 5000 euron joustoluoton hakeminen on mahdollista niille, joilla ei ole tarvittavia vakuuksia vastaavaa pankkilainaa varten.

Entä onko syynä 5000 euron joustoluoton nopeus? 5000 euron joustoluotto voi parhaimmillaan olla tililläsi jopa alle puolessa tunnissa. Vastaavassa ajassa pankkilainan saaminen lienee sula mahdottomuus. 5000 euron pankkilainaa varten sinun tulee lisäksi varata aika pankkikonttoriin, ajoittaa omat tekemiset ja menemiset varatun ajan mukaan ja etsiä ajankohtana vielä vapaa parkkiruutu tai etsiä siihen sopivaa bussiaikataulu.

Stop, vaikka 5000 euron lainan saaminen ei ole ehkä koskaan ollut näin helppoa ja vaivatonta. On siksi ensiarvoisen tärkeää välttää pikaluottojen sudenkuopat. Siksi eri luotontarjoajien perusteellinen vertailu, on jo itsessään kuin rahan säästöön laittaminen.

Sillä vertailemalla eri luotontarjoajia, voit löytää itsellesi parhaan luotontarjoajan. 5000 euron lainan lainaehtoihin tutustumalla, voit välttyä jälkikäteen ikäviltä yllätyksiltä. Alapuolella on esiteltynä muutama varteenotettava vaihtoehto 5000 euron lainalle. Muista kuitenkin aina tarkistaa lainantarjoajan sivuilta ajankohtaiset lainaehdot, sekä lainatarjoukset.

Fellow Finance, Fellow Financen lainavalikoima kattaa lainasummat 500 eurosta aina huimaan 15 000 euron lainaan. Fellow Financen lainatuotteena on kulutusluotto tai uusin lainatulokas vertaislaina. Kuten muilla lainapalveluilla, myöskään Fellow Financelle ei tarvitse toimittaa vakuuksia tai takaajia 5000 euron lainaa varten. 5000 euron lainaa voi hakea milloin vain ja oikeastaan missä vain. Poiketen muista lainapalveluista, FellowFinance antaa luotonhakijan itse määritellä hakemansa luottosumman lainaehdot.

Vertaislainapalveluna Fellow Financen kautta lainanhakija saa rahat toiselta yksityiseltä henkilöltä. Tästä syystä luotonhakija pystyy itse määrittelemään lainaehtonsa hänelle annettujen lainatarjousten puitteissa. FellowFinancen lainasumman takaisinmaksuaika on 24 kuukaudesta, aina 84 kuukauteen. Lainasumman korko on minimissään vain 8%.

Fellow Financen 5000 euron lainanhakeminen onnistuu samalla tavalla kuin muilla lainapalveluilla, eli silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Itse lainahakemuksen tekeminen ei maksa mitään, ja mikäli päätät hyväksyä jonkin 5000 euron lainatarjouksen, on rahat tililläsi jopa tunnin kuluessa. Yli 2000 euron lainahakemusta eli koskee myös 5000 euron luottohakemusta, sinun tulee lähettää kopio palkkatuloistasi, verotuspäätös sekä verotuspäätöksen erittelyosa. Tarkemmat tiedot kannattaa tarkistaa Fellow financen sivuilta, kohdasta lainahakemuksen liitteet.

Komplett Bank, Komplett Bank tarjoaa rahoitusvaihtoehtoja 23-vuotiaille Suomen kansalaisille, tai henkilöille jotka ovat asuneet Suomessa vakituisesti vähintään 36 kuukautta.  5000 euron lainaa varten sinun ei tarvitse asioida kivijaloissa sijaitsevissa pankkikonttoreissa, vaan voit hoitaa koko lainanhakuprosessin sähköisesti. Komplett Bankin lainaa varten lainanhakijan ei tarvitse toimittaa pankille vakuuksia, eikä myöskään takuita. Komplett Bank valtaa Suomen lainamarkkinoita myöntämällä 5000 euron lainaa matalalla lainakorolla,sekä ripeällä asiakaspalvelula.

Mikäli rahavajeesi on suurempi kuin 5000 euroa, voi Komplett Bank olla rahoittajasi jopa 50 000 euron lainaan asti. Kuulostaa uskomattomalta, mutta voit tässä Norjalaisomistuksissa olevasta pankista otetusta lainasta maksaa ainoastaan korot ja kulut. Voit siis päättää 5000 euron lainasumman takaisinmaksuajan.

Mistä nopeasti hyvä 5000 euron lainatarjous?

Vertailemalla eri lainapalveluita, ja kilpailuttamalla niitä, voit löytää itsellesi parhaan 5000 euron lainatarjouksen. Vaikka 5000 euron lainaa varten ei tarvita vakuuksia tai takuita, on lainanhakijan luottotietojen silti oltava kunnossa. Hyväksytty 5000 euron lainahakemus vaatii huolellisen lainahakemuksen tekemisen, sillä vajaat tai virheelliset tiedot luottohakemuksessa aiheuttavan luottohakemuksen hylkäämisen.

Siksi kannattaa pitää pää kylmänä, ja kilpailuttaa huolellisesti eri lainapalvelut ja valita niiden joukosta se joka tarjoaa sinulle parhaan 5000 euron lainatarjouksen.Paras lainapalvelu ei välttämättä ole aina se, joka markkinoi agressiivisemmin lainatuotteitaan. On myös hyvä pohtia haluaako tukea kotimaista työtä, ja valita kotimainen lainapalvelu?

Huolellisella vertailulla voit säästää 5000 euron lainasumman koroissa jopa kymmeniä euroja.

Itse 5000 euron luottohakemuksen tekeminen on helppoa, ja ilmaista. Luottohakemuksen tekeminen ei sido hakijaansa mihinkään. Sitoutuminen tapahtuu vasta luotonhakijan 5000 euron lainatarjouksen hyväksymisellä. Luottohakemusta varten lainanhakijan tulee kirjautua lainantarjoajan verkkosivuille omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillaan, toisilla luottopalveluilla tunnistautuminen 5000 euron lainahakemusta varten onnistuu myös mobiilivarmenteella. Lainapalvelusta riippuen, voit joko nostaa koko 5000 euron lainan kerralla, tai vaihtoehtoisesti nostaa lainaa vain sillä hetkellä tarvitsemasi summan verran. Näin toimien maksettavaksesi tulee ainoastaan nostetun lainasumman mukaan määräytyvät korot ja kulut. Vertailemalla eri lainapalveluita keskenään, voit löytää lainantarjoajan joka lupaa uusille asiakkaille ensimmäisen noston ilman korkoja ja kuluja.

Joten vertailulla voit säästää kirjaimellisesti euroja. Parhaimmillaan jopa kymmeniä euroja!

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi