Kilpailuta ja vertaa paras pieni pikavippi

Pikalaina eli pikavippi on normaalisti pieni laina eli maksimissaan muutaman satasen suuruinen. Sen takaisinmaksuaika on myös melko lyhyt vaikka nykyään tarjolla on jopa usean vuoden takasinmaksuaikaa pienelle pikalainalle. Tutustu itse parhaisiin vaihtoehtoihin alapuolelta.


Valitse sopiva lainapalvelu juuri sinun tarpeisiin

Sortter
Sortter on suomalainen lainojen ja rahoitustuotteiden vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaitemme edun perusteella ja tarjoamme asiakkaillemme parhaan hinnan takuun.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
5.19 - 29 %
Rahalaitos
Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.
Lainasumma
500
-
70000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4,5% - 20%
Suomenyhdistelylaina.fi
Lainat yhdistämällä voit saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi! Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5 - 29 %
OmaLaina.fi
OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
4.19 - 38 %
Zmarta
Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4.99 - 38 %
Ferratum
Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille arkisin klo 9:00-17:00 välisenä aikana.
Lainasumma
1
-
4000
Laina-aika
1 - 54 kuukautta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
29.79 %
Bank Norwegian
Bank Norwegian tarjoaa käyttöösi kulutusluotot, ilmaisen luottokortin sekä mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Kaikki tämä luotettavasti ja nopeasti.
Lainasumma
500
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5,99 %-19,99 %

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Meiltä voit vertailla parhaat pikavipit 50 -- 1000€

Alapuolelta voit tutusta paremmin kuhunkin lainsummaan ja katsoa mikä olisi se sinulle paras pikavippi. Mikäli tarvitset yli 1000€ lainaa, niin tutustu meidän 2000 -- 20 000€ lainoihin.

Pikavippi 50€

Joskus elämä saattaa yllättää, ja eteesi tuleekin ennalta arvaamaton hankinta tai meno. Mikäli kyseessä on sellainen asia, joka ei mielestäsi voi odottaa enää hetkeäkään, voi ratkaisusi tässä vaiheessa olla miettiä lainan hakemista. Vipillä voi maksaa junalipun, talvitakin, kesäkengät tai täyttää jääkaappia ostoskassilla tai kahdella. Kukaan ei pysty sanomaan mikä on oikea hetki ottaa lainaa tärkeintä pikavipin ottamisessa on se, että pystyt varmasti maksamaan sen ajallaan takaisin.

Pikavipin hakeminen on tänä päivänä yhtä helppoa kuin maitopurkin ostaminen, tai oikeastaan vielä helpompaa. Halutessasi hakemusta varten sinun ei tarvitse edes poistua kotisohvaltasi. hakeminen onnistuu omalta kotikoneelta tai vaikka älypuhelimella.

Nopeaa ja helppoa

Rahat ovat loppu, mutta silti on elettävä jollain. Sinulla saattaa olla niin sanotusti akuutti rahapula päällä. Voit hakea lainaa pankista, mutta tämä kestää usein useamman päivän. Luottoa on mahdollista saada tilillesi alle puolessa tunnissa, kyllä parhaimmillaan hyväksytyn pikavippi hakemuksen jälkeen rahat voi olla tililläsi alle 10 minuutissa. Miten tämä kaikki onnistuu? Hakemuksen tekeminen ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Voit tehdä hakemuksen 24/7, sieltä missä on tietokone, älypuhelin sekä toimiva nettiyhteys. Itse pikavippihakemuksen tekeminen on nopeaa ja suhteellisen helppoa. Tunnistautumista varten tarvitset omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, ja mikäli sinulta nämä puuttuvat, voit hakea ne omasta pankistasi.

Edellytys sille, että voit hakea pikalainaa, on se, että olet hoitanut raha-asiasi tähän mennessä ja tästä eteenpäin tunnollisesti. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, ja luottotietojesi tulee olla kunnossa. Lisäksi vastaa huolellisesti kaikkiin lainahakemuksessa kysyttyihin kysymyksiin ja lähetä hakemus. Saat alustavan lainapäätöksen usein välittömästi, ja jos teet lainahakemuksen klo 7-23 välillä on rahat parhaimmillaan tililläsi 10 minuutissa.

Sinun tehtäväksesi jää se tärkein, huolehtia siitä, että maksat luoton ajallaan takaisin. Uuden asiakkaan sinun on mahdollista saada vippiä jopa täysin ilman korkoa ja kuluja. Tämän edellytyksenä on kuitenkin se, että vertaat rauhassa eri lainantarjoajia keskenään. Huolellisella vertailulla voit säästää huomattavan summan pikavipissä, parhaimmillaan saat sen täysin ilmaiseksi. Tällöin sinun on vain maksettava laina ajallaan pois, näin lainasummalle ei ehdi kertyä korkoa ja kuluja.

Vippiä jopa 18 vuotiaalle

18-vuoden iässä voit ajaa henkilöautoa, tai ostaa kolmosolutta kaupasta. 18 vuoden iässä voit hakea myös vippiä. Kolikolla on aina kaksi puolta, niin myös siinä että pikavipin hakeminen onnistuu jo 18-vuoden iässä. Hakeminen on helppoa ja nopeaa, voit tehdä lainahakemuksen netissä, milloin tahansa. Ja useimmiten saat tietää lainapäätöksen samantien lainahakemuksen tehtyäsi. Tämä on siis helppo ja nopea tapa hakea lainaa lyhytaikaiseen rahan tarpeeseen. 18-vuotiaana sinulla täytyy kuitenkin olla näyttöä siitä, että pystyt maksamaan sen kokonaisuudessaan pois. Näyttönä toimii esimerkiksi säännöllisesti tulot, ja se että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä eli luottotietosi ovat kunnossa.Tyypillinen laina-aika tämän suuruiselle vipille on 1-2 kuukautta.

100€ Pikavippi

Tämä vippi saattaa olla parhaimmillaan tililläsi jopa 10 minuutissa ja se voi pelastaa sinut useammasta yllättävästä tilanteesta. Vaikka kuinka koitamme varautua kaikkiin mahdollisiin menoihin ja kuluihin, voi näitä tilanteita siitä huolimatta tulla eteemme. Tämä tarkoitettu kuitenkin äkillisiin rahantarpeisiin ja sillä ei voi paikata toistuvia rahavajeita, ja hyvin hoidetut raha-asiat ovatkin yksi edellytys lainan myöntämiselle.

Hae vaikka heti

Tällaisen vipin hakeminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa, kuin esimerkiksi vastaavan lainasumman hakeminen pankista. Sinun tulee täyttää vain lainahakemus netissä, valitsemasi lainan tarjoajan sivuilla.

Luottohakemuksia otetaan vastaan ympäri vuorokauden, ja saatkin tietää alustavan lainapäätöksen usein välittömästi. Vuoden 2013 lakiasetuksen jälkeen,summan maksaminen tileille voidaan suorittaa ainoastaan kello 7-23 välillä.

Tällä lakiasetuksella haluttiin estää liian helpon ja nopean rahan hakeminen aamuyön tunteina, jolloin päätöksentekokyky saattaa osalla hakijoista olla hetkellisesti hieman heikentynyt. Mutta jos teet 100 euron lainahakemuksen kello 7.00-23.00 aikana, voi hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat olla tililläsi jopa 10 minuutissa. Hakemusta varten sinun tulee huolellisesti täyttää jokainen lainahakemuksessa kysytty kohta. Hyväksytyn lainahakemuksen edellytyksenä on se, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti.

Eli luottotietojesi tulee olla kunnossa, eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Sinulla tulee olla hakemusta varten säännölliset tulot, jolloin pystyt maksamaan pikavipin ajallaan pois. Lisäksi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, toiset pikavippifirmat voivat määritellä ikärajan jopa 20-vuoteen. Varaudu siihen, että mitä suurempi pikavippi summa on kyseessä sitä korkeampaa ikää lainanhakijalta vaaditaan.

Onko ilmaista pikavippiä olemassa?

Business-maailmassa harva asia on ilmaista, sama pätee myös pikavippifirmoihin. Pikavippifirmojen kirjo on kuitenkin niin suurta, että firmat haluavat saada pikavippiä etsivistä kuluttajista. Siksi useammat pikavippifirmat myöntävät uusille asiakkaille ilmaisen ensilainan.

Saatkin parhaimmassa tapauksessa lainattua ilman korkoja ja kuluja, jolloin voi hyvinkin käyttää ilmaisua ilmainen. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen, suurin ja tärkein ehto ilmaisen pikavipin saamiselle on ajallaan tapahtuva lainan takaisinmaksu.

Kuinka pitkä tämä lainan takaisinmaksuaika on, riippuu siitä mihin lainapalveluun päädyt. Ilmaisen lainan takaisinmaksuaika vaihtelee 14 vuorokaudesta aina 30 vuorokauteen. Siksi on suositeltavaa, että tiedät tämän hetken taloudellisen tilanteesi, ja oletkin varma siitä, että pystyt maksamaan sen ajallaan pois.

Nopea ja helppo pikaluotto

Lainaa haettaessa ei tarvitse erillisiä vakuuksia, vaan voit hoitaa lainahakemuksen tekemisen netissä. Itse asiassa kaikki pikavippejä myöntävät lainapalvelut toimivat tänä päivänä ainoastaan verkossa, joten lainahakemuksen tekemiseen tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen sekä toimivan nettiyhteyden.

Lainahakemusta varten sinun tulee tunnistautua omilla verkkopankkitunnuksilla lainan tarjoajan sivuilla. Vakuudeton 100 euron pikavippi kuulostaa aika pieneltä raha summalta, mutta on kuitenkin hyvä muistaa, että lainantarjoaja ottaa pankkia korkeamman riskin myöntäessään pikavipin ilman vakuuksia.

Tämä selittää sen, että pikavipillä on pankin myöntämään lainasummaan verrattuna korkeammat korot. Lainaajat, jotka eivät maksa lainaamaansa rahasummaa ajallaan pois, aiheuttaa toiminnallaan lainaajalle luottotappioita. Jolloin tästä koituu ylimääräisiä kuluja niin ottajalla, kuin myöntäjälle.

Lainaa 100€ >>

200€ pikavippi

Pikavippi sana mielletään usein siihen tilanteeseen, kun äkillinen rahapula iskee ja rahavajeeseen on saatava pikainen ratkaisu. Se mikä on oikea lainat ,sitä ei kukaan voi määritellä puolestasi. Sinä itse päätät, milloin on oikea hetki ottaa pikavippi, ja mihin tarkoitukseen tämä tulee. Sillä voi esimerkiksi ostaa kesäfestareille liput, maksaa kampaajan, ostaa uuden pelikonsolin tai maksaa avoimena olevaa lääkärilaskun.

Pikavipille on niin monta eri syytä, kuin on pikavipin ottajia. Tärkein asia taitaa kuitenkin olla se, että olet varma siitä että pystyt maksamaan 200 euroa ajallaan pois.Tällaiselle vipille löytyy monen monta eri myöntäjää, joten vertaile rauhassa eri lainapalveluita keskenään ja valitse näistä sinulle halvin.

Nopea ja edullinen

Silloin kun tilanne on niin sanotusti päällä, ja rahalle on akuutti tarve. On hyvä vetää hetki henkeä, ennen kuin päädyt ottamaan vipin heti ensimmäiseltä lainan tarjoajalta joka tulee vastaasi.

200 euroa on vielä suhteellisen pieni summa, mutta pienestä summasta huolimatta sinun tulee vertailla huolellisesti eri lainapalveluiden lainaehdot.

Vaikka 2013 vuoden jälkeen pikavipeissä on rajoitettu vuosikorko, on sinun silti hyvä verrata itsellesi edullisin vaihtoeho. Mikäli olet uusi tuttavuus pikavippifirmoille, sinulla on kissanpäivät! Voit vertailla pikavippifirmojen uusien asiakkaiden ilmaisista pikavipeistä sinulle parhaiten sopivan.

Pikavipin hakeminen

Kilpailu on kovaa, ja siksi pikavippifirmat haluavatkin houkutella uusia asiakkaita ilmaisilla pikavippitarjouksilla, joten korottoman ja kuluttoman vipin löytämisessä ei täytyisi olla ongelma. Kuitenkin ennen kuin päädyt painamaan lainahakemuksen lähetä-nappia, vertaa itsellesi paras vaihtoehto, sillä lainaehdoissa saattaa olla hyvinkin suuria eroja.

Lainantarjoajat voivat itse määritellä pikavipin hakijan alaikärajan. Mikäli lähestyt jo keski-ikää, alaikärajalla ei taida olla sinulle sen kummempaa merkitystä. Mutta jos olet juuri saavuttanut 18-vuoden ikärajan, on sinun ensiksi, no hyvä miettiä perusteellisesti tämä hyvä ratkaisu? Mikäli näin on, on sinulle merkitystä sillä, onko tätä varten oltava 18,19,20 vai 21 vuotta.

Maksuttoman pikalainan takaisinmaksuaika on usein kuukausi, eli 30 vuorokautta. Suomilimiitti poikkeaa tästä siten, että se myöntää maksuttomalle pikavipille jopa 45 vuorokauden takaisinmaksuajan. Tämän edellytyksenä on se, että olet 21 vuotta ja maksat sen yhdessä erässä pois.

Pikalainaa ilman vakuuksia

Lainanhakua varten et useinkaan tarvitse vakuuksia, ja hakeminen on yhtä helppoa kuin leivän ostaminen kaupasta. Tosin pikavippihakemusta varten, sinun ei tarvitse edes poistua omasta kodistasi. Itse lainahakemuksen tekeminen onnistuu netissä, ja tarvitset siihen vain tietokoneen tai puhelimen ja sujuvuuden kannalta toimivan nettiyhteyden. 2013 vuoden jälkeen,

Suomen laki velvoittaa pikavippihakemuksen tekijää tunnistautumaan lainantarjoajan sivuilla omilla verkkopankkitunnuksillaan. pikavippihakemuksen tekeminen onnistuu 24/7 ja saat usein tietää välittömästi, onko lainahakemuksesi hyväksytty vai hylätty.

Siinä vaiheessa, kun sinun lainahakemuksesi on hyväksytty, ja olet tehnyt lainahakemuksen kello 7.00-23.00 välillä, saat rahat usein tilillesi jopa alle puolessa tunnissa. Koska pikavipin hakeminen on todellakin näin nopeaa ja helppoa, on kahta tärkeämpää muistaa pitää järki päässä ja miettiä kahteen kertaan onko sen hakeminen järkevää ja välttämätöntä.

Vastuullinen lainaaminen

Hakiessasi 200 euron pikalainaa, sinun tulee osoittaa, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Sinun luottotietojen täytyy olla kunnossa, eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Siksi huolellisella harkinnalla voit ennaltaehkäistä rahaongelmien muodostumisen, sekä huolehtia siitä, että arkiasioiden hoitaminen on jatkossakin vaivatonta. Pikavippi ei saa käynnistää negatiivista pikavippikierrettä, vaan sen pitää olla ratkaisu hetkelliseen rahapulaan.

Lainaa 200€ >>

300 € pikavippi

300 euron pikavippi on jo hieman suurempi lainasumma, ja mitä suuremmasta pikavippisummasta on kyse, sitä tärkeämpää on verrata eri pikavippifirmoja keskenään.

Pikavippi on silloin hyvä ratkaisu, jos sinulle tulee yllättäen välttämätön meno ja tili on jo miinuksella. Muista kuitenkin että se ei saa olla toistuva ratkaisu siihen, että tili uhkaa toistuvasti painua miinukselle.

Tätä varten sinun tulee olla oman rahatilanteesi herra, eli olet ajantasalla siitä mihin rahat kuluvat ja siitä milloin sinulle seuraavan kerran tulee rahaa käyttöösi. Silloin kun eteen sattuu jokin täysin odottamaton rahareikä, ja hankinta täysin välttämätön, voit tutustua pikavippimaailmaan ja aloittaa eri pikavippifirmojen vertailun. hakeminen on tehty nopeaksi ja helpoksi.

Pikavippihakemusta varten tarvitset tunnistautumista varten henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Itse lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa, muista kuitenkin vastata huolellisesti jokaiseen kysyttyyn kohtaan. lainahakemuksen hyväksyminen riippuu vastauksistasi. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen, voit saada sen välittömästi tilillesi.

Tämä kuitenkin vaatii sen, että olet tehnyt lainahakemuksen kello 7.00-23.00 välillä. Mikäli pikavippihakemuksen teko ajoittuu johonkin muuhun kellonaikaan, saat rahat tilillesi aikaisintaan seuraavana päivänä. Tämä luonnollisesti vaatii hyväksytyn lainahakemuksen.

Hae lainaa 300 euroon asti 18-vuotiaalle

Alaikäiset eivät voi hakea pikavippejä, mutta kun mittariin tulee 18-vuotta voit hakea sitä muutamasta lainapalvelusta. Tätä varten ei kuitenkaan riitä se, että olet täysi-ikäinen, vaan tämän lisäksi sinun tulee olla hoitanut raha-asiasi moitteettomasti.

Eli sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, sekä luottotietosi tulee olla kunnossa. Näiden lisäksi hyväksytyn pikavippihakemusta varten, sinun tulee osoittaa, että pystyt hoitamaan sen takaisinmaksun ajallaan pois. Tätä varten vaaditaan säännöllisiä tuloja, ja mitä suuremmasta pikavippisummasta on kyse, sitä tarkemman selvityksen joudut raha-asioistasi antamaan.

Siksi onkin hyvä pohtia muutamaan kertaan, onko pikavippi todellakin tarpeellinen. Sekä se, että pystytkö varmasti maksamaan sen ajallaan pois. Pikavippikierre on sellainen asia, jota kaikkien tullisi viimeiseen saakka välttää. Lienee sanomattakin selvää, että 18-vuotiaana pikavippikierteeseen ajautuminen ei voi koskaan olla hyvä asia. Jos näin kuitenkin käy, on tulevaisuudessa monien raha-asioiden hoitaminen monin verroin hankalampaa, jos ei jopa mahdotonta.

300 € pikavippi,nopeasti ja korottamasti

Mikäli et ole aikaisemmin hakenut ensilainaa, voit hyödyntää uusien asiakkaiden ilmaiset tarjoukset.300 euroa on jo sen suuruinen summa, että sille on suhteellisen helppo löytää useampi maksuton uuden asiakkaan pikavippitarjous. Ilmaisen vipin edellytyksenä on kuitenkin se, että maksat sen määrättynä aikana takaisin. Takaisinmaksuaika on usein 14 vuorokaudesta 30 vuorokauteen.

Huolellisella vertailulla voit löytää myös 45 vuorokauden takaisinmaksuajan. Pidä kuitenkin lähtökohtana se, että pyrit maksamaan lainan mahdollisimman nopeasti pois. Koska jos et pysty hoitamaan takaisinmaksua ajallaan, koituu tästä lisäkustannuksia sinulle että luoton myöntäjälle.

Se kuinka suuret nämä kustannukset ovat, määräytyy sen mukaan, kuinka huolellisesti olet jaksanut ja malttanut vertailla eri myöntäjiä keskenään. Vertailemalla rauhassa eri pikavippifirmoja, olet toivottavasti valinnut itsellesi sen kaikkein edullisimman.

Ole huolellinen pikalainoja haettaessa

Tarkemmat lainasummat on aina mainittu lainantarjoajien omilla verkkosivuilla, joten niihin huolellisesti tutustuminen on kaiken a ja o. Muista aina lukea myös pienellä printatut tekstit, näin toimien voit välttyä ikäviltä yllätyksiltä.

Lainantarjoajan vastuullisuus Lainapalveluiden sivuilla on usein maininta, yrityksen vastuullisesta toiminnasta. Yrityksen vastuullinen toiminta ilmenee esimerkiksi pikavippiä haettaessa. Vastuullisella toiminnalla tarkoitetaan usein esimerkiksi sitä, että lainantarjoaja tarkistaa pikavippihakijan maksukyvyn.

Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää, sekä luottotietojen tulee olla kunnossa. Lainantarjoaja pyrkii tällä toiminnalla varmistamaan sen ettei hakija ajaudu hakemastaan pikavippisummasta taloudelliseen ahdinkoon.

Siksi pikavippifirmat velvoittavat lainanhakijan tunnistautumisen henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Sekä pohtimaan huolellisesti pikavipin tarpeellisuuden.

Vertaa siis aina eri pikavippejä myöntäviä lainantarjoajia keskenään, ja valitse niistä se kaikista parhaiten juuri sinulle sopiva lainapalvelu. Älä koskaan sorru lainaamaan rahaa epämääräiseltä vaikuttavalta lainantarjoajalta, vaan suosi tunnettuja pikavippifirmoja. Usko pois, huolellisella tutustumisella voit säästyä jälkikäteen monelta ikävältä yllätykseltä. Jätä mieluummin itsellesi niitä positiivisia yllätyksiä, ja vertaa itsellesi halvin pikalaina.

Lainaa 300€ >>

Pikavippi 400€

Pikavippi termi rantautui Suomeen 2000-luvulla, ja jokainen on tietoinen siitä minkälaiseen nousukiitoon pikavipit Suomessa silloin lähtivätkään. Vuonna 2013 nähtiin pikavippien kovin suitsiminen, koska tällöin alle 2000 € pikavipeille asetettiin korkokatto, tämän jälkeen kuluttajilta ei voitu enää rahastaa useiden satojen prosenttien korkoja.

Kauan aikaisemmin rahan lainaamisesta on käytetty termiä "payday-loan" eli rahaa on lainattu silloista palkkakuittia vastaan. Rahaa on aikojen saatossa ollut aina, toisilla enemmän ja toisilla vähemmän.

Uskallamme väittää tämän päivän "pay-day-loan" eli pikavipin hakeminen on huomattavasti helpompaa kuin esimerkiksi 1800-luvulla. Pikavippihakemuksen tekeminen onnistuu ehkä pelottavankin helposti ja nopeasti, vaikka omalta kotisohvalta.

Pikavippihakemuksen täytön jälkeen, saat välittömästi tietää alustavan lainapäätöksen. Se mihin kellonaikaan sen teet, määrittelee sen, ovatko rahat parhaimmillaan jopa 10 minuutissa tililläsi.

Jos teet pikavippihakemuksen kello 23.00-7.00 välillä, siirtyy pikavippi tilillesi aikaisintaan vasta seuraavana päivänä. Tarkemmat tiedot lainasta, ja sen lainaehdoista löydät aina lainantarjoajan verkkosivuilta. Suosittelemme lämpimästi tutustumista näihin lainaehtoihin etukäteen. Huolellisella tutustumisella voit välttyä monelta ikävältä yllätykseltä.

400€ pikavippiä myöntävät pikavippifirmat

Lainaa etsiessä on hyvä käyttää hetki eri pikavippifirmojen vertailuun. Tänä päivänä lainapalveluita on useita, ehkä voidaan puhua jopa kymmenistä eri lainapalveluista. Vaikka idea on kaikilla sama, lainaaminen.

On silti lainaehdoissa hyvinkin suuria eroja. Lainaehdoissa voidaan määritellä mm. pikavippiä hakevan henkilön ikä, tulotaso, lainaerien määrä, Suomen kansalaisuus ja ehkä tärkeimpänä todellisen korot ja kulut jotka vipistä kertyy. Tyypillinen todellinen vuosikorko tämän suuruiselle lainalle vaihteen 10 -- 60% välillä.

Lainaehdot

Suomen laki määrittelee että lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias. Kuitenkin halutessaan, lainantarjoajat voivat määritellä 400 eurolle myös tätä korkeamman ikärajan. Usein ikäraja liikkuu 18-21-vuoden välillä, ja luonnollisesti mitä suurempi pikavippisumma tai on kyseessä, on ikäraja tällöin myös korkeampi.

Vuoden 2013 jälkeen Suomen laki asetti pikavippifirmoille muutenkin tarkemmat lainan myöntämiseen vaadittavat ehdot. Pikavippifirmojen on tarkistettava pikavippiä hakevan luottotiedot, sekä mahdolliset maksuhäiriömerkinnät. Tällä halutaan estää se, ettei pikavippiä hakeva henkilö ajaudu entistä suurempiin taloudellisiin vaikeuksiin.

Pikavipillä ei koskaan saa kuitata edellistä avoimena olevaa pikavippilaskua. Mikäli näin on päässyt käymään, on hyvä olla yhteydessä mahdollisimman pian lainantarjoajaan.

Myös ilman vakuuksia

Jos menet hakemaan pankista lainaa, et selviä siitä reissusta useinkaan ilman vakuuksia. Joudut myös menemään itse henkilökohtaisesti tapaamaan pankkivirkailijaa, ennalta määriteltynä ajankohtana.

Pikavippiä varten et taas tarvitse erillisiä vakuuksia, ja lainahakemuksen tekeminen onnistuu näppärästi omalta kotikoneelta silloin kun sinulle parhaiten sopii. Eikä sinun tällöin tarvitse etsiä vapaata parkkiruutua tai selvittää bussiaikatauluja. Tätä varten et tarvitse omaisuutta tai toista henkilöä vakuudeksi.

Vippimaailmassa lähes kaikki lainat, vipit tai pikavipit voidaan myöntää vakuudetta. Se että pikavippejä myönnetään vakuudettomasti, ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun ei tarvitse todistaa maksukykyäsi. Sinun haettaessa muun muassa sinun tulotasosi nettona ja bruttona.

Pikavippifirmojen myöntäessä mm. 400€ lainoja, ilman erillisiä vakuuksia tarkoittaa sitä, että he ottavat suuremman riskin myöntäessään lainanhakijoille eri suuruisia pikavippejä. Korkea riski selittää pikavippien korkeammat korot, kuin esimerkiksi pankin vastaavan suuruisessa lainasummassa.

Koska kaikki ei mene aina kuin Strömössä, valitettavasti osa pikavipeistä jää toisinaan maksamatta takaisin. Tästä tilanteessa kärsii niin pikavipin hakija kuin pikavipin myöntäjä. Pikavippejä joita ei makseta lainan myöntäjälle takaisin, aiheuttaa pikavippifirmoille luottotappioita.

Jos kaikki pikavipit maksetaan ajallaan takaisin, voisi pikavippejä myöntää todennäköisesti hieman alemmilla koroilla?

Pohdi aina huolellisesti ennen kuin päädyt ottamaan lainaa mieti onko hankinta juuri nyt välttämätön vai voiko se odottaa vielä hetken. Mikäli hankinta on välttämätön, käytä aikaa eri pikavippifirmojen vertailuun. Vertaa laajasta tarjonnasta juuri sinulle sopivin ja edullisin vaihtoehto!

Lainaa 400€ >>

500€ pikavippi

Pikavippi on nimensä veroisesti, nopea ja helppo tapa saada rahaa akuuttiin rahapulaan, lainahakemuksen tekeminen onnistuu oikeastaan missä tahansa, käytössäsi on oltava toimiva internetyhteys, tietokone, tabletti tai älypuhelin. Täytetyn lainahakemuksen jälkeen saat rahat parhaimmillaan jopa heti tilillesi.

Usein rahat siirtyvät tilillesi saman päivän aikana. Vuoden 2013 lakiasetuksen jälkeen pikavippien siirtyminen asiakkaiden tileille on rajattu kello 7.00-23.00 välille.

Kuka voi hakea?

Pikavippi ei vaadi erillisiä vakuuksia tai takuita, ja siksi lainahakemuksen tekeminen onkin nopeaa ja helppoa. Jotta nopea ja helppo raha ei heikentäisi harkintakykyä, on lainanhakijan todistettava kykynsä maksaa se ajallaan pois. Vaatimuksena on siis hyvin hoidetut raha-asiat, hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää ja hänen luottotietojen tulee olla kunnossa.

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, toiset pikavippifirmat asettavat ikärajan sitä ylemmäksi mitä suurempi pikavippisumma on kyseessä. Mikäli haettava pikavippisumma nousee useisiin tuhansiin, asettaa toiset pikavippifirmat lainoilleen myös yläikärajan. Tällöin ikäraja liikkuu 65-80 vuoden välillä. Asettamalla pikavipin yläikäraja, haluaa pikavippifirma varmistaa lainaamansa pikavippisumman takaisinmaksu.

500 euroa oi olla ratkaisu akuuttiin rahapulaan, rahapulan aiheuttaja saattaa olla vaikka tarjous lentoliput, suosikkiartistin jäähyväiskeikka tai kesäauton hankinta.

Mihin tarvitsetkaan rahaa, tärkeintä on miten pystyt maksamaan pikavipin ajallaan pois. Pikavipillä ei koskaan saa paikata edellistä avoimena olevaa pikavippilaskua.

Siksi useat lainapalvelut mainostavat heidän toimintansa olevan vastuullista rahan lainaamista. Vastuullisuudella tarkoitetaan lainan myöntämistä sellaisille henkilöille jotka pystyvät maksamaan sen ajallaan pois, eikä tämä aja lainanhakijaa entistä pahempaan taloudelliseen ahdinkoon.

Ei tarvita vakuuksia

Pankin lainahakemusta varten sinulla tulee olla erinäisiä vakuuksia tai takaajia. Toisin on pikavippien kanssa. Lähes kaikki pikavipit ovat lainoja joihin ei tarvita erillisiä vakuuksia. Lainahakemuksen tekeminen onnistuu netissä, valitsemasi pikavippifirman omilla sivuilla.

Lainahakemusta varten sinun tulee tunnistautua lainantarjoajan verkkosivuille omilla verkkopankkitunnuksilla. Lainahakemuksessa joudut selvittämään oman tulotasosi, eli teet selvityksen omista tuloista sekä menoista. Lainahakemusta varten sinun tulee myös osoittaa, että pystyt hoitamaan raha-asiasi moitteettomasti. Eli sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, sekä luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Monia eri lainapalveluita

Pikavippejä myöntäviä yrityksiä on useita, ehkä parhaimmillaan jopa kymmeniä eri lainan tarjoajia. Näiden joukosta, juuri se sinulle parhaiten sopivan lainantarjoajan löytyminen vaatii hieman aikaa ja vaivaa. Vertailemalla eri pikavippifirmoja keskenään, voit valita sinulle halvimman vaihtoehdon.

Pikavippifirmojen etusivulla on laskuri, johon voit syöttää haluamasi summan. Tällöin saat helposti selvitettyä minkä suuruinen kuukausilyhennys 500€ summalla on valitsemallasi takaisinmaksuajalla. Pikavippifirmojen etusivulla oleva laskuri ilmoittaa selvästi myös pikavipin todellisen vuosikoron, kuukausierän suuruuden sekä jopa ensimmäisen lyhennyserän suuruuden. Näin voit helposti verrata omia tulojasi, todellisiin lainanlyhennyksiin.

Mitoita lainanlyhennys siten, että et ajaudu niiden takia taloudellisiin vaikeuksiin. Mikäli tilanne näyttää siltä että takaisinmaksu aiheuttaa harmaiden hiuksien lisäksi maksuvaikeuksia. On sinun hyvä pohtia voisiko lainan nostamista siirtää siihen tilanteeseen, kun taloudellinen tilanteesi on kohentunut. Voit myös pohtia, onko mahdollinen hankinta ylipäätään välttämätön.

Vakuudeton lähes aina

Vaikka koittaisit kuinka varautua kaikkiin mahdollisiin menoihin, voi eteesi silti tulla tilanne, jossa kaipaat rahaa tilillesi nopeasti ja helposti. Pikavippi on loistava ratkaisu tähän ongelmaan vaikkakin korot ja kulut ovat usein korkeammat kuin pankin myöntämissä vakuudellisissa lainoissa.

Tällöin lainanmyöntäjä ottaa suuremman riskin myöntäessään pikavipin koska lainanhakijan ei tarvitse esittää mitään vakuuksia ottamaansa pikavippiä vastaan. Joten siinä tapauksessa, jos lainanottaja ei jostain syystä pysty maksamaan hänelle myönnettyä pikavippiä kokonaisuudessaan pois. Syntyy tästä lainan myöntäjälle luottotappiota. Siksi nopeasti saatavien pikavippien korot ja kulut ovat pankkien myöntämiä lainoja korkeammat, koska lainan myöntämisen riski on myös korkeampi!

Lainan hakeminen pankista, ilman vakuuksia, on lähestulkoon mahdotonta. Pankin myöntämiin lainoihin vaaditaan lähes poikkeuksetta henkilötakaus.

Vakuutena voi suuremmissa lainoissa toimia myös asunto, auto tai jokin muu pankin hyväksymä omaisuus. Mikäli pankki ei saa lainaamiaan rahoja takaisin, lunastaa pankki lainan vakuutena olevan omaisuuden itselleen. Tällöin pankilla ei ole yhtä suurta riskiä lainan myöntämiselle.

Vertaa eri pikavippejä

Muista aina perehtyä lainantarjoajan lainaehtoihin, näin toimimalla voit säästyä jälkikäteen monelta ikävältä yllätykseltä. Tarkista onko lainantarjoaja määritellyt minimilyhennysajan, vai voitko maksaa pikavipin halutessasi kerralla pois. Muista aina verrata eri lainantarjoajia keskenään, ja valita näiden joukosta se parhaiten sinulle sopiva, edullisimmilla koroilla ja kuluilla. Voit myös perehtyä pikavippifirmojen asiakaspalautteisiin. Tämä kertoo usein hyvin hoidetusta työstä!

Lainaa 500€ >>

1000€ pikavippi heti tilille

Vaikka pikavippien maine on toisinaan ollut hieman kyseenalainen, ovat pikavipit tarjonneet monelle ratkaisun siinä vaiheessa, kun äkillinen rahantarve iskee. Tehdessäsi pikavipistä lainahakemuksen, saat usein tietää välittömästi alustavan lainapäätöksen.

Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa. Lainahakemuksen tekeminen onnistuu netissä, ja pikavippifirma käsittelee lainahakemuksia niiden määrittelemien aukioloaikojen mukaan. Pikavippifirmoja on useita, ja siksi kannattaakin verrata niiden joukosta juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva. Toiset pikavippifirmat ovat auki vuoden jokaisena päivänä, toiset ovat rajanneet aukioloaikansa arkipäiviin.

Hakeminen on helppoa ja nopeaa

Kun olet päätynyt siihen, mistä olet ottamassa luottoa. On itse pikavippihakemuksen tekeminen helppoa ja nopeaa. Pikavippihakemuksen tekeminen onnistuu netissä, ja tarvitset sitä varten omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Varaudu kuitenkin siihen, että sinun on todistettava pikavippifirmalle sinun taloudellinen tilanteesi, eli maksukykysi. Sekä mitä suurempi pikavippisumma on kyseessä, sitä tarkemmat selvitykset joudut antamaan omasta rahankäytöstäsi. Pikavippiä varten et useinkaan tarvitse erillisiä vakuuksia. On kuitenkin hyvä muistaa, että korot ja kulut ovat kuitenkin pankin myöntämiä lainoja korkeammat.

Lainaa varten voi olla niin monta syytä, kuin on sen lainan ottajia. 1000 eurolla saa varattua, vaikka kahden henkilön hermoloman Eurooppaan, ostettua merkkilaukun, auton talvirenkaat tai maksettua kalliin lääkärin tutkimuksen. Se mihin tarkoitukseen se kannattaa ottaa, on sinun itse määriteltävissä. Tärkeintä on varmistaa, että pystyt maksamaan lainan ajallaan pois, sillä se ei saa ajaa sinua taloudelliseen ahdinkoon, ja pikavippikierrettä onkin vältettävä kaikin mahdollisin keinoin.

Kuka voi hakea 1000 euroa?

Sinun kannattaa aina vertailla eri pikavippifirmoja keskenään. Suomen laki on asettanut kaiken tapaisten lainojen ehdoksi sen, ettei niitä saa myöntää alle 18-vuotiaalle lainanhakijalle. 1000 euron pikavippiä varten toiset lainapalvelut vaativat myös tätä korkeampaa ikärajaa. Toiset lainapalvelut asettavat lainoilleen myös yläikärajan, jolloin lainanhakija saa olla maksimissaan esimerkiksi 60-vuotias. Laina-aika tonnin lainalle voi olla vuosia, näin halutessasi.

Vastuullista lainaamista

Kuten edellä mainitsimme, lainafirmoja on useita kymmeniä. Näiden joukosta sen sopivan löytäminen voi vaatia hieman aikaa ja vaivaa. Kuitenkin pienellä vaivannäöllä voit löytää juuri sinulle, sen parhaiten sopivan lainapalvelun. Jokainen lainapalvelu on velvoitettu tarkistamaan lainanhakijan maksukyky, ja tämä tarkoittaa usein sitä, että sinun on pystyttävä osoittamaan, että pystyt maksamaan lainan ajallaan pois.

Mitä jos en pysty maksamaan ajallaan?

Mikäli lainan takaisinmaksu jostain syystä epäonnistuu, on sinun hyvä olla tietoinen siitä minkälaiset kokonaiskulut ja korot sinulle tulee tässä vaiheessa maksettavaksesi. Sekä siinä tapauksessa on hyvä olla ajoissa yhteydessä lainantarjoajaan. Sinun on kuitenkin helppo vertailla eri lainapalveluiden lainaehtoja keskenään, ja syöttää haluamasi lainasumma lainapalveluiden usein etusivulla olevaan lainalaskuriin. Lainalaskurista saat nopeasti selville minkälaiset todelliset korkokulut lainalle lopulta muodostuu.

Vakuudetottomasti jopa 1000€

Pikavippi on lainatuote, johon ei vaadita vakuuksia. Et siis tarvitse toista henkilöä tai omaisuutta vakuudeksi. Vastaavan lainasumman, tai esimerkiksi asuntolainan hakeminen pankista ei onnistu ilman erillisiä vakuuksia. Ja jos et jostain syystä pysty maksamaan pankkilainaa takaisin, siirtyy ennalta määritelty vakuus pankille. Siksi pikavippifirmojen myöntämien pikavippien ja lainojen korot ovat pankkien myöntämiä lainoja korkeampia.

Siksi lainanhakijan on todistettava lainahakemusta tehdessään oma tulotasonsa sekä tehtävä selvitys omista kiinteistä menoista. Mikäli kaikki ovat kunnossa, ja lainahakemuksesi on hyväksytty, voi rahat olla hyvinkin nopeasti käytössäsi! Parhaimmillaan hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen, rahat siirtyvät alle puolessa tunnissa lainanhakijan tilille.

Miksi vakuudeton pikavippi on kalliimpaa?

Pikavippifirmat jotka myöntävät nopeita lainoja sekä pikavippejä verkossa, eivät pääsääntöisesti vaadi lainoilleen erillisiä vakuuksia. Sen sijaan, vakuudettoman lainan hakeminen pankista, on lähestulkoon mahdotonta.

Mikäli lainanhakija ei pysty jostain syystä maksamaan pankista haettua lainaa ajallaan takaisin, siirtyy lainan vakuus pankin omaisuudeksi. Mitä tapahtuu pikavippien osalta? Mikäli lainanottaja ei pysty maksamaan ottamaansa pikavippiä takaisin, syntyy tästä lainanantajalle luottotappiota.

Tappiot eivät ole koskaan menestyvän yrityksen salaisuus, joten siksi korot ovat pankkien myöntämiä lainoja kalliimpia.

Lainaa 1000€ >>

Valitse paras pikavippi

Yläpuolelta löydät kaikki tämän hetken korottomat pikavipit, joten jos jokin niistä palvelee sinun lainatarvettasi niin tee heti lainahakemus kyseisen lainapalvelun sivustolla. Mikäli taas etsit isompaa lainaa tai pikavippiä pidemmällä maksuajalla, niin aloita pikavippien selaaminen tämän sivun ylhäältä.

Voit myös vaihtaa sivupalkista meidän kulutusluotto sektioomme, josta löydät pikavippejä isompia lainoja pidemmillä maksuajoilla. Tutki tarkasi mikä näistä palvelee parhaiten sinua ja hae lainaa sinulle sopivasta paikasta. Me toivomme että meidän kattavan lainavertailun avulla löydät mieleisesi vipin tai kulutusluoton.

Onko pikavippi minulle paras lainaratkaisu?

Pikavippi on yksi monista lainamuodoista, mitä markkinoilla on tällä hetkellä tarjottavana. Pikavipin etuina voidaan pitää ehdottomasti sen nopeutta ja vaivattomuutta. Sitä hakiessa et tarvitse takaajia, eikä sinun tarvitse tehdä niin kattavaa selvitystä taloustilanteestasi, kuin esimerkiksi pannkilainaa hakiessasi.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinulle myönnetään pikavippiä ilman mitään selvityksiä taloustilanteestasi. Vippiä hakeaksesi sinun tulee osoittaa tarvittavat säännölliset tulot takaisnmaksuun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinun pitää olla töissä tai nostat esimerkiksi jotain tukea, jolla saat maksettua pikavipin takaisin.

Pikalainat ovat lyhyitä lainoja

Pikavippi on normaalisti loistava lainamuoto, kun halutaan lainata pientä summaa lyhytaikaisesti. Tällä tavalla sen korkeat korkokulut eivät nosta takaisinmaksettavaa summaa liian suureksi.

Hyvä uutinen on myöskin se, että monet pikavippiyritykset tarjoavat ensimmäisen pikavipin täysin kuluitta. Sinun ei siis tarvitse maksaa korkokuluja, nostokuluja tai mitään muitakaan kuluja.

Ainoa summa mitä maksetaan takaisin on se lainamäärä, joka sinulle myönnettiin. Kuluttomat vipit myönnetään normaalisti kuukauden mittaisella takaisinmaksuajalla.

Näin ollen mikäli äkillinen rahantarve yllättää, niin koroton pikavippi voi olla erittäinkin fiksu ratkaisu, sillä se ei aiheuta sinulle mitään lisäkuluja, kunhan vain hoidat takaisinmaksun sovittujen ehtojen mukaan.

Tällä tavalla on myös mahdollista saada esimerkiksi veronpalautukset, tai ainakin osa niistä jo kuukauden akaisemmin käyttöön. Sinun tarvitsee vain hakea koroton pikavippi kuukautta aikaisemmin ja maksat sen takaisin veronpalutusrahoillasi, kun ne tilitetään tilillesi.

Mikäli siis joskus sinulle ilmenee tarvetta veronpalautusten aikaisemmalle nostolle, niin pidä tämä ratkaisu mielessäsi. Tärkeää on kuitenkin aina muistaa maksaa pikavippi takaisin ajallaan, sillä erinäköiset eräpäivän muutokset ja viivästyskorot nostavat hintaa huomattavasti.

Tärkein asia on siis hoitaa takaisinmaksu huolellisesti ajallaan ja pitää mielessä huolellisuus, joka pitäisi aina olla mielessä raha-asioita hoidettaessa.

Tarvitsetko suurempaa lainaa?

On kuitenkin olemassa, muitakin lainaratkaisuja kuin pikavippi. Pikavipit ovat oikein mainio ratkaisu nopeaan ja pieneen rahan tarpeeseen, mutta joskus saattaa olla tarvetta isommallekin rahasummalle. Tälläisissa tilanteissa pikavippi ei enään välttämättä olekkaan se paras ratkaisu, johtuen sen lyhyt aikaisesta luonteesta.

Tälläisessa tilanteessa ratkaisu tilanteeseen voi olla kulutusluotto, joka on tarkoitettu isompaan lainan tarpeeseen. Hätä ei kuitenkaan ole suuri, sillä meidän sivustomme kautta voit vertailla myös kulutusluotot.

Mikäli siis lainantarpeesi on suurempi kuin 1000€, niin tutustu meidän kulusluotto puoleemme ja sitä kautta löydät edullisimmat lainat aina 20 000€ asti. Tarkista nyt siis rahantarpeesi ja hae apuun joko pikavippi tai kulutusluotto. Molemmat ovat hyviä ratkaisuja, mutta ne ovat luoto erilaisiin tarpeisiin.

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi