"Hae paras pikavippi 100e heti tilille

Alapuolelta pääset valitsemaan sinulle parhaan lainan 100€. Voit valita eri vaihtoehdoista juuri sinun tilanteeseen sopivimman vaihtoehdot ja hakea vippiä vaikka heti tilille.


Valitse sopiva lainapalvelu juuri sinun tarpeisiin

Suomenyhdistelylaina.fi
Lainat yhdistämällä voit saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi! Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5 - 29 %
OmaLaina.fi
OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
4.19 - 38 %
Ferratum
Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille arkisin klo 9:00-17:00 välisenä aikana.
Lainasumma
1
-
4000
Laina-aika
1 - 54 kuukautta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
29.79 %

100 euron pikavippi tiukkaan tilanteeseen

Joskus elämä yllättää ja tili ammottaa tyhjyyttään, vaikka palkkapäivään olisi vielä hetki aikaa. Mahdollisia syitä on valtavasti: yllättävät lääkärikulut tai työmatka, hautajaisvalmistelut, tärkeän kodinkoneen hajoaminen, kotiin unohtuneet avaimet tai esimerkiksi varastetut rahat.

Jos tukiverkostoa ei ole lainkaan tai vaihtoehtoisesti kenelläkään ei ole varaa lainata, yksi varteenotettava vaihtoehto on pikavipin ottaminen. Jos palkkapäivään ei ole enää kauaa eikä kyseessä ole tuhansien eurojen meno, voi 100 euron vippi pelastaa tilanteen.

Ruokaostokset ja pienet laskut

Sadalla eurolla voi esimerkiksi hoitaa viikon tai joissain tapauksissa jopa kuukausien ruokaostokset. Summalla saa helposti kaappiin varalle laitettavaa kuivamuonaa, säilykkeitä ja keittoja, terveellisiä kasviksia ja hedelmiä, maitotuotteita, lihaa, leipää ja toki myös hieman herkkuja. Jos tili ammottaa kuun lopussa tyhjyyttä, kannattaa pikavippi käyttää järkevästi niin, että kaapissa on ainakin seuraavan kuun lopussa vielä ruokaa. Kaappeihin ja pakastimeen voi säilöä esimerkiksi riisiä, pastaa ja marjoja.

100 eurolla maksaa myös pieniä laskuja, kuten veronpalautuspäivänä saadut muutamien kymmenien eurojen mätkyt tai useamman ihmisen tai kuukauden puhelinlaskut. Joskus käy niin, että puhelinlaskun tipahtaessa postiluukusta tili onkin jo aikaisemmista yllättävistä menoista tyhjänä. Jos palkka ei tule ennen laskun viimeistä eräpäivää, voi pikavipin ottaminen olla järkevämpää kuin maksuhäiriömerkinnän saaminen. Jos pienien laskujen jälkeen pikavippiä jää vielä jäljelle, sen voi käyttää esimerkiksi sijoittamiseen.

Hajonneet kodinkoneet ja kotiin unohtuneet avaimet

Yllättäen hajonnut pesukone tai pakkasten rikkoma putkisto ei ole harvinainen tapahtuma. Paikalle joutuu usein soittamaan putkimiehen, joka määrittelee korjaukseen kestävät tunnit, joista hänelle on maksettava palkka. Jos korjaus kestää kolme tuntia, tuntuu se nopeasti myös lompakossa. Kodin lämmittäminen useiden kymmenien asteiden pakkasilla on kuitenkin välttämätöntä, samoin kuin lasten vaatteiden peseminen ennen seuraavaa koulupäivää. Jos rahaa ei ole, voi 100 euron pikavippi pelastaa kiperästä tilanteesta.

Kaikille sattuu toisinaan vahinkoja, ja jokainen tietää ainakin yhden henkilön, joka on unohtanut avaimet kotiinsa ja lukinnut itsensä rappuun tai jalkakäytävälle. Huoltomiehelle soittaminen saattaa olla ilmaista, mutta oven avaus voi maksaa jopa lähemmäs 100 euroa. Tilillä saattaa olla juuri sen verran rahaa, mutta tällöin koko loppukuu on elettävä muutamilla euroilla. Jos vara-avainta ei löydy naapurista, voi kaikista järkevin ratkaisu olla 100 euron pikavippi.

Illallinen lähiravintolassa ja itsensä hemmottelu

Joskus kulunut kuukausi voi olla ollut elämän rankin. Järkyttävästi työvuoroja, ylitöitä ja kotona tehtäviä askareita, lasten raahaamista päiväkotiin, opiskelujen suorittamista loppuun ja paikasta toiseen ravaamista. Jos palkkapäivä on vasta viikon päästä, mutta keho huutaa hemmottelua, moni päätyy ottamaan 100 euron pikavipin. 100 eurolla voi viedä itsensä ja kumppaninsa esimerkiksi syömään lähiravintolaan, ja päälle voi käydä vielä elokuvissa. Illan voi päättää vaikka yhteiseen lahjaan.

Itseään voi hemmotella myös esimerkiksi hieronnalla, manikyyrillä, pedikyyrillä tai kylpyläpäivällä. Elämyksiä voi saada myös esimerkiksi museoista, Linnanmäeltä, Korkeasaaresta tai vaikka teatterista. Jos erilaiset aktiviteetit eivät kiinnosta, 100 euroa voi käyttää myös vaatteisiin, uuteen hajuveteen tai vaikka muutamaan sisustuselementtiin. Keittiön kaappikin on saattanut kaivata uusia lautasia aikaisempien hajonneiden tilalle jo pitkään. Tärkeintä on, että 100 euron vipin muistaa maksaa ajallaan takaisin, eikä unohda, että kyseessä on lainattua rahaa.

Uudet harrastusvälineet

Kaikki tietävät, että harrastuksiin kuluu paljon rahaa. Nyrkkeilijä joutuu ostamaan uusia käsisiteitä suhteellisen usein, ja myös hanskat tulee uusia joskus. Ratsastajan kypärä saattaa haljeta tai hänen housunsa kulua puhki, ja jääkiekkoilijan maila voi katketa -- vahinko ei katso aikaa tai paikkaa.

Jos taloudessa on samaan aikaan useampia harrastajia, yhden uuden välineen ostaminen jokaiselle koituu nopeasti ajateltua kalliimmaksi. 100 euron pikavippi voi siis ratkaista monta pulmapaikkaa, joita elämässä tulee vastaan.

100 € pikavippi

Arjen pieniin, yllättäviin menoihin saattaa toisinaan kulua enemmän rahaa kuin alunperin on suunnitellut. Myös odottamattomat tilanteet, esimerkiksi auton korjauskulut, voivat viedä helposti budjetista odotettua isomman summan. Jos henkilö on kyennyt säästämään rahaa yllättäviä tilanteita varten, ei hätä ole kovinkaan suuri. Tilanteessa, jossa ihmisellä ei ole säästössä ylimääräistä rahaa, voi budjetti kaatua herkästi pienestäkin vastoinkäymisestä. Rahojen loppuessa ennen mahdollista maksu- tai palkkapäivää voi harkita mahdollista lainan hakemista.

Ennen kuin lähtee lainaamaan, on kuitenkin hyvä harkita tarkkaan, kykeneekö lainan maksamaan sovitussa maksuajassa. Varsinkin 100 € pikavippiä ottaessa maksuajan olisi hyvä olla suhteellisen lyhyt.

Kuluttajan päätyessä hakemaan lainaa on ensimmäinen ja tärkein askel vertailuttaa lainoja keskenään. Lainanvertailussa löytää itselleen edullisimman ja parhaimman lainantarjoajan. Jos lainanhaku tuntuu hankalalta, sen voi suorittaa esimerkiksi vertaalaina.fi-sivustolla. Pikavippiä ottaessa tärkeimpiä asioita huomioida on korko, mahdolliset kulut sekä lainan maksuaika.

Mitä nopeammin lainan saa maksettua takaisin, sitä halvemmaksi se yleensä ottajalleen tulee. Pikavippiä ottaessa on hyvä muistaa laissa määrätyt ehdot lainaajalle. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on nuhteettomat luottotiedot. Toisinaan lainanantaja saattaa pyytää hakijalta todistusta kuukausituloista, jos se on epävarma hakijan maksukyvystä.

Vippi.fi joustoluotto

Lainayhtiö Vippi.fi tarjoaa asiakkaalleen joustoluottomahdollisuutta 100 € pikalainalle. Yritys kertoo joustoluoton olevan uusi, parempi pikavippi. Lainanantajan myöntäessä hakijalle lainan hänelle luodaan automaattisesti joustoluottotili, jonka nostoraja Vippi.fi-palvelussa on 2 000 €.

Tililtä hakija saa itse nostaa haluamansa määrän rahaa sitä tarvitessaan. 100 € lainalle viitteelliseksi kuukausimaksueräksi luvataan 49 €. Lainasummaan lisätään nostopalkkio sekä korko, joka määräytyy hakijan nostojen mukaisesti. Itse lainahakemuksen tekeminen tapahtuu omilla pankkitunnuksilla. Myöntävän lainapäätöksen jälkeen asiointi voi tapahtua jatkossa esimerkiksi tekstiviestillä. Rahojen siirtyminen on nopeaa; tekstiviestillä rahaa nostaessa siirtoon kuluu 5 minuuttia. Tililtä voi nostaa rahaa joka päivä, mihin kellonaikaan tahansa.

Laina.fi käyttölaina

Pikalainayhtiö Laina.fi tarjoaa asiakkaalleen joustavaa käyttölainaa. 100 euron lainassa hakijalle myönnetään käyttölainatili. Tilin nostoraja vaihtelee: minimi on 2 100 € ja maksimi 5 000 €. Tilin ylänostorajasta keskustellaan yhdessä hakijan kanssa, ja lainayhtiö tekee lopullisen päätöksen. Hakija ei ole velvoitettu nostamaan kaikkea rahaa. Halutessaan kuluttaja voi käyttää tililtään 100 €, jättää loppurahat nostamatta ja maksaa siis vain nostamastaan lainasta. Takaisinmaksupäivän saa valita: joko kuukauden 15. tai 30. päivä. Laina.fi antaa viitteelliseksi esimerkiksi 100 € lainalle 50 € kuukausierän. Mahdolliset nostokulut ja korot mukaan lukiessa hakija voi valita maksavansa lainan vaikka kahdessa kuukaudessa, toisen maksuerän ollessa suurempi.

Viikinkilaina.fi joustolaina

Viikinkilaina.fi tarjoaa 100 € lainaa ilman vakuuksia vähintään 21-vuotiaalle luottokelpoiselle lainanhakijalle. Hakijalta vaaditaan myös säännöllisiä kuukausituloja, jotka lainapalvelu pyytää todistamaan tarpeen vaatiessa. Takaisinmaksu tapahtuu 14 vuorokauden kuluessa. Kertamaksuna maksettaessa velalle tulee hintaa yhteensä 121 €. Maksuvaihtoehdoista osamaksun valitseva sitoutuu 50 € kuukausimaksuun, ja samalla pikavippi muuttuu joustolainaksi. Viikinkilainan nostoraja on maksimissaan 2 000 €. Joustolainatililtä hakija nostaa itse haluamansa lainasumman. Viikinkilainasta saa lainapäätöksen viidessä minuutissa, ja hyväksytyn hakemuksen jälkeen rahat siirretään välittömästi hakijan tilille. Jatkossa mahdolliset lisänostot voi suorittaa tekstiviestitse. Joustolainan kohdalla Viikinkilainan 100 euron nostoprovisio on 15 %, laskutuspalkkio 6 €/kk ja kuukausikorko 7,5 %/kk.

NordCredit kuluton 100 € pikavippi

100 euron pikavipin kohdalla järkevin vaihtoehto hakijalle on luultavasti NordCreditin kuluton pienlainavippi. 100 euron lainasumman päättämisen, oman maksukyvyn arvioimisen ja takaisinmaksun kyvyn varmistamisen jälkeen on viisasta ottaa kertamaksuinen vippi. NordCredit tarjoaa 100 euron pikavippiä ilman korkoja ja kuluja. Hakija maksaa siis takaisin vain lainaamansa summan, ilman ylimääräisiä kuluja. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa, ja rahat siirretään hyväksytyn hakemuksen jälkeen välittömästi tilille. Kertamaksuista pienlainaa varten omia tulotietojaan ei tarvitse varmistaa. Jos hakijan tiedoissa kuitenkin on mahdollisia maksuhäiriömerkintöjä tai monia päällekkäisiä lainasummia, lainaa tuskin tulee saamaan.

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi