Hae paras pikavippi 300e heti tilille

Voit hakea 300 euron lainan monella eri tavalla riippuen hieman minkälaiseen tarpeeseen lainaa haet. Tutustu alapuolta parhaisiin vaihtoehtoihin ja valitse juuri sinulle sopivin.


Valitse sopiva lainapalvelu juuri sinun tarpeisiin

Suomenyhdistelylaina.fi
Lainat yhdistämällä voit saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi! Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5 - 29 %
OmaLaina.fi
OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
4.19 - 38 %
Ferratum
Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille arkisin klo 9:00-17:00 välisenä aikana.
Lainasumma
1
-
4000
Laina-aika
1 - 54 kuukautta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
29.79 %

Minkä hintaisia 300 € pikavipit ovat oikeasti?

Pikavippiä mahdollisesti harkitessaan kuluttajan kannattaa aina ensin miettiä, onko kykenevä maksamaan sen takaisin mahdollisimman nopeassa ajassa. Usein pikavipin ottajat ovat akuutin rahapulan edessä, ja hetkellisenä lainana pikavippi voi olla hyvä vaihtoehto. Pikavipin hakeminen ei silti koskaan ole pysyvä ja pitkäaikainen ratkaisu mahdollisen rahatilanteen korjaamiseen. Laissa on määrätty pikavippeihin sääntöjä, joista yksi on esimerkiksi korkokatto. Laki suojaa kuluttajaa tiettyyn pisteeseen asti, mutta lopussa henkilö tekee itse aina päätöksen omasta lainanmaksuaikataulusta ja lainan määrästä. 300 € pikavippiä ottaessa tulisi tiedostaa jo valmiiksi, että velka on äärimmäisen hyvä maksaa takaisin ensimmäisen kuukauden aikana. Aina kertamaksu ei ole mahdollinen, ja silloin on syytä tutkia tarkasti pikavippejä tarjoavien yritysten ehtoja.

Aiemmin mainittu, pienlainoja tarjoaville yrityksille säädetty korkokatto pätee pienlainoihin, joiden yläraja on 2 000 €. Monet pienlainayhtiöt ovat lakimuutoksen jälkeen ottaneet tavakseen tarjota tililuottoa, johon yritykset voivat lähestulkoon vapaasti päättää korkotason. Tililuotto kulkee monilla eri nimillä, esimerkkinä voidaan mainita joustoluotto ja kulutusluotto, joissa nostoraja on aina minimissään 2 000 €. Tililuotto ei ole yleensä 300 € lainaajalle huono vaihtoehto, mutta kuluttajan on pidettävä huoli, että hän pysyy alun perin päättämässään lainasummassa. Tililuotolta noston tekeminen on helppoa, ja ajattelematon lainaaja saattaa nostaa aivan liikaa vain huomatakseen, ettei kykene kattamaan lainan kustannuksia. Järkevin vaihtoehto kuluttajalle ehdottomasti on etsiä täysin koroton ja kuluton 300 € pikavippi ja maksaa summa nopealla aikataululla. Alla esittely hyväksi havaituista yhtiöistä.

Blue Finance ja Euroloan

Lainantarjoaja Blue Finance tarjoaa ilmaista pikavippiä automaattisena etuna ensilainaaja-asiakkaalle. Hakijan mahdollisesti menneisyydessä hylätty hakemus ei ole yrityksen lainanmyöntämisen tiellä, jos henkilön tiedot ovat lainanhakuhetkellä yrityksen ehtojen mukaisia. Blue Financen ilmainen pikavippi edellyttää 14 vuorokauden takaisinmaksuaikaa. Ehtojen täyttyessä hakija saa täysin ilmaisen 300 € kertamaksuisen pikavipin, jonka todellinen vuosikorko on 0 %. Jos luotonhakija ei ole ensilainaaja, hänelle myönnetään normaalin maksuohjelman mukainen pienlaina, johon sisältyvät maksuohjelman mukaiset korot ja kulut. Luoton takaisinmaksuaika on tässä tapauksessa 12 kuukautta, joka toisen kuukauden ollessa automaattisesti maksuvapaa. Yhteensä kuukausieriä kertyy siis kuusi kappaletta. Nostopalkkio Blue Financella on 15 % ja lainan nimelliskorko on 30 %.

Lainantarjoaja Euroloan tarjoaa mahdolliselle asiakkaalleen 300 € pikaluottoa minimissään kolmen kuukauden maksuajalla. Enimmillään maksuaikaa voi saada neljä kuukautta. Maksuajan pituus riippuu asiakkaan valitsemista palveluista ja sopimuksesta. Hakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias, Suomessa asuva, luottotietoinen henkilö. 300 € pikaluotossa yhden kuukausimaksun suuruus on 124 € ja eriä on yhteensä kolme. Takaisin maksettavaksi summaksi muodostuu siis 371 €. Lisämaksettavaa alkuperäiseen lainaan verrattuna on 71 €. Omaan lainaansa voi myös valita erillisiä lisäpalveluita, jotka vaikuttavat kokonaishintaan. Lisäpalvelut ovat valinnaisia, eikä niiden valitseminen ole siis pakollista. Euroloanilla luoton todellinen vuosikorko voi maksimissaan olla 50 %, ja nimelliskorko on 4,75 %. Euroloanilla ei ole etuja ensilainaajalle. Sivustolta ei selviä, saako lainaa maksaa takaisin nopeammalla aikataululla vai onko maksusuunnitelma pakollinen.

Kannattaako pikavipin ottaminen?

Hakijan ollessa varma omasta maksukyvystään, ei ole syytä, miksi pikavippiä ei voisi ottaa. Kuluttajan kannalta on ehdottoman tärkeää vertailla lainat ennen päätöstä lainaamisesta. Etenkin ensilainaajat ovat hyvässä asemassa, sillä lainantarjoajien joukosta löytyy monia ensilainaa myöntäviä yhtiöitä, joiden korot ja kulut ovat täysin ilmaisia. Jos hakija on jo aiemmin lainannut, eikä saa enää yhdestäkään palvelusta ensilainavaihtoehtoa, voi olla hyvä idea tutustua mahdolliseen joustoluottoon. Joustoluoton takaisinmaksuaika vaihtelee. Valittavana kuukausittaiseen lyhennykseen on monesti maltillinen 100 € lyhennys. Hakijan on hyvä kuitenkin muistaa, että velka kasvaa korkoa, ja 300 € lainaan joustoluotolla tulee kuluja alkuperäiseen summaan verrattuna. Käytännössä voidaan todeta, että jos hakija tuntee epävarmuutta omasta maksukyvystään, on ehdottomasti parempi vaihtoehto jättää 300 € pikavippi kokonaan ottamatta.

Kenelle 300 euron vippi sopii?

Pikavippi sopii kenelle tahansa, jolla on akuutti rahantarve. Joskus elämä tuo tullessaan yllättäviä menoja, jotka karsivat kuukausibudjettia huomattavasti. Joku saattaa olla unohtanut tyystin, että lasten harrastusmaksut tulee maksaa kerralla, ja toinen on joutunut käyttämään kaikki rahansa yllättäviin sairauskuluihin. Jotta jääkaappiin saisi vielä loppukuuksi hieman täytettä ja työ- tai koulumatkoja ei joutuisi kävelemään, moni nostaa itselleen pikavipin. 300 euroa onkin yksi yleisimmistä pikavippisummista, sillä se kattaa yleensä sekä pienet laskut, kuten matkaliput ja bensan, että ruoat ja muut päivittäistavarat. Opiskelija saattaa pystyä maksamaan 300 eurolla jopa vuokransa. Pikavipin ei voi suoraan sanoa sopivan tietyille ihmisille, sillä päteviä nostosyitä on valtavasti.

300 euron pikavippi nostetaan tavallisesti pienten laskujen maksuun, jotka ovat erääntymäisillään. Kun yksittäisen ihmisen puhelinlasku on yleensä noin kolmekymmentä euroa, viiden hengen perheen laskut ovatkin jo lähemmäs 150 euroa. Tämän jälkeen maksettavana on yleensä vielä muita pieniä menoja, kuten yllä mainittuja bussilippuja tai bensamaksuja. Helsingin sisäinen kuukausibussilippu maksaa myös hieman alle 30 euroa, ainakin opiskelijoille ja lapsille. Aikuisilla hinta taas on jopa 50 euroa - summa nousee useamman hengen perheessä siis helposti jopa 150 euroon. Käytännössä 300 euron pikavipin saa uppoamaan helposti pieniin laskuihin. Jos rahaa jää yli, summa laitetaan yleensä sivuun ja se maksetaan takaisin laskutuspäivänä, tai sillä ostetaan muita tarvikkeita, kuten ruokaa.

Yllättävät korjauskulut & ruokaraha

300 euron pikavippi sopii henkilölle, joka joutuu yllättävien korjauskulujen keskelle. Nykyihminen on riippuvainen monenlaisista laitteista sekä kodinhoidossa, töissä että vapaa-ajan vietossa. Joskus käy niin, että juuri silloin, kun jotain laitetta tarvitsisi, se hajoaa. Kodinkoneet, eli esimerkiksi mikrot, tiski- ja pyykkikoneet ja jääkaapit, ovat hyviä esimerkkejä. Vaikka tiskit voi vielä pestä käsin, se saattaa verottaa hurjasti henkilön kallisarvoista työhön käytettävää aikaa, ja pyykinpesu käsin on jo kokopäivätyö. Kodinkoneet menevät yleensä vielä kattavan vakuutuksen piikkiin, mutta vakuutusrahoja joutuu usein odottelemaan jopa viikkoja. Moni kodinkone on käytännössä jo tietokone, eikä niitä tehdä enää kestämään vuosikymmeniä. Usein myös uuden ostaminen voi tulla halvemmaksi kuin vanhan korjaaminen.

Tietokoneiden tai älypuhelimien hajoaminen menevät tähän samaan, jokapäiväisessä elämässä välttämättömien asioiden, kategoriaan; moni tekee työnsä kotoa käsin omalla tietokoneellaan tai tarvitsee älypuhelintaan asiakassuhteiden ylläpitämiseen. Usean alan ammattilaiset, kuten myös sosiaalisen median vaikuttajat, ovat työnsä puolesta riippuvaisia älypuhelimistaan ja ennen kaikkea tietenkin sosiaalisesta mediasta. Kännykkä on muutakin kuin pelkkä puhelin, ja sen monet sovellukset sekä kamera ovat monen alojen työläisille välttämättömiä. Töiden tekeminen on kuitenkin hankalaa, jos energiaa ei ole. 300 euron pikavippi sopii myös perustavaa laatua oleviin tarpeisiin, kuten ruokaan ja hygieniatarvikkeisiin. 300 eurolla saa kaapin täyteen ruokaa, ja monilla vastaava summa riittääkin useiden kuukausien ravinnoksi. Suunnitelmallisuus ja pieni strategisointi tässäkin asiassa auttavat, ja venyttävät rahasummaa pidemmälle aikavälille.

Pikavippejä ei myönnetä kaikille

Vaikka pikavippi sopii käytännössä kaikkiin tilanteisiin, joissa rahat ovat tiukilla, kaikkien ei kannata sellaista nostaa. Jokainen rahoituspalvelu tarkastaa asiakkaidensa lainahakemukset erikseen ja arvioi täten kunkin hakijan maksukyvyn. Jos asiakas pyytää saada 2000 euron lainan, vaikka hänen kuukausitulonsa ovat vain muutama sata euroa, lainaa tuskin myönnetään. Samoin käy tilanteissa, joissa asiakas on menettänyt luottotietonsa. Näin palvelut pyrkivät vähentämään vippien nostamista esimerkiksi addiktioihin, kuten alkoholinkäyttöön, uhkapelaamiseen tai huumeisiin. Hyvä nyrkkisääntö on, että vippi kannattaa ottaa vain, jos itsekuri riittää sen takaisinmaksuun ja jos sen eteen on tehnyt jo valtavasti taustatyötä. Jokainen pikavippifirma nimittäin veloittaa nostoista eri summia; yhdellä korot voivat olla jopa 400 %, toisella vain 50 %.

Kenelle sopii vippi 400 €?

Todella useat meistä törmäävät äkilliseen rahantarpeeseen aina silloin tällöin. Tällaisissa tilanteissa päädytään hakemaan lainaa netistä, koska se on kokonaisuudessaan helppoa ja nopeaa. Netistä haettavat lainat voivat parhaimmillaan kilahtaa hakijan tilille vain minuutteja hakemuksen hyväksymisen jälkeen. Jokainen kuluttaja osaa hakea lainaa netistä. Täytettävä hakemus on yksinkertainen, eikä esimerkiksi 400 euron suuruinen pikavippi vaadi vielä minkäänlaisia vakuuksia. Sen käyttötarkoituksia on yhtä monia kuin hakijoitakin. Jotkut käyttävät vipin yleisesti arjen rahoittamiseen, kun taas toiset ostavat esimerkiksi uuden kodinkoneen rikkoutuneen tilalle. Pikavippifirmat eivät ole kiinnostuneita siitä, mihin sinä rahan käytät. Vippejä voi siis hakea ilman, että kertoo lainan käyttötarkoituksen, mikä madaltaa monen kynnystä hakea sitä.

Pikavippi on siis nimensä mukaisesti nopeasti pankkitilille maksettava laina. Monet kääntyvät tällaisen vipin puoleen, koska sillä voi paikata äkillisen rahantarpeen todella nopeasti. Ennen lainapäätöksen tekemistä on kuitenkin hyvä tehdä vertailua. Valitettavan usein hakijat erehtyvät ottamaan ensimmäisen vipin, joka heille myönnetään. Tämä on kuitenkin ainoastaan harvoin kannattavaa, koska muutaman minuutin vertailulla hakija saattaa säästää parhaimmillaan jopa satoja euroja. Ota siis avuksesi netistä löytyvät lainalaskurit, joiden avulla pystyt näkemään, kuinka kalliiksi mikäkin pikavippi loppujen lopuksi tulee. On nimittäin selvää, että jo 400 euron suuruisissa vipeissä on paljon eroja. Erot tulevat lainojen koroista ja muista kuluista, sekä luotonantajan asettamista säännöistä ja ehdoista.

Kenellä on mahdollisuudet saada vippi?

Kaikista pienimmillekin pikavipeille on asetettu monia edellytyksiä, jotka hakijan tulee täyttää, jotta laina voidaan myöntää. Nämä edellytykset vaihtelevat luotonantajan mukaan sekä tietysti myös luottosumman mukaan. Selvää on, että hakijan täytyy olla täysi-ikäinen. Joskus kuitenkaan 18 vuoden ikä ei riitä, vaan hakijalta saatetaan vaatia esimerkiksi 23 vuoden ikää. Tätäkin tärkeämpää on, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Maksuhäiriömerkinnät estävät lainan saamisen, koska mikään luotonantaja ei halua ottaa turhia ylimääräisiä riskejä. Se taas vaihtelee hyvin paljon, millaisia tuloja hakijalta vaaditaan. Jotkut luotonantajat vaativat säännöllisiä palkka- tai eläketuloja, kun taas toisilta luotonantajilta lainaa voivat saada myös opiskelijat. Tämäkin seikka tulee selvittää ennen kuin lainaa hakee.

Suomen markkinoilla toimivat luotonantajat vaativat sen, että hakijalla on vakituinen osoite Suomessa. Osa saattaa vaatia jopa sitä, että hakija on ollut kirjoilla Suomessa esimerkiksi kolmen vuoden ajan ennen kuin luotto voidaan myöntää. Tämän lisäksi hakijalla tulee olla henkilökohtaisessa käytössä oleva puhelinnumero ja pankkitili verkkopankkitunnuksineen. Lainaa ei koskaan makseta kenenkään toisen nimissä olevalle tilille, ja myös tunnistautuminen tehdään omilla verkkopankkitunnuksilla. Nämä ovat perusedellytykset sille, että lainan myöntämistä voidaan harkita. Jos nämä edellytykset täyttyvät, hakijan kannattaa ehdottomasti laittaa lainahakemus, sillä mahdollisuudet saada luottoa ovat hyvät. Yksinkertaisesti voidaan siis todeta, että lainaa voivat saada kaikki täysi-ikäiset ja moitteettomasti raha-asiansa hoitaneet Suomessa asuvat henkilöt.

Milloin vippiä ei kannata hakea

Vippiä ei kannata hakea hetken mielijohteesta, eikä myöskään silloin, jos lainalle ei ole oikeaa tarvetta. Tärkeintä on, että rahan käyttää oikeaan tarpeeseen. Laina on laina ja korot lähtevät juoksemaan jo lainan nostopäivästä lähtien. Turhaan otettu laina voi siis tulla äkkiä kalliiksi. Kuluttaja voi säästää hieman etsimällä kuluttomia ja korottomia 400 euron suuruisia vippejä. Suomen markkinoilla on muutamia luotonantajia, jotka tarjoavat niin sanotusti ilmaisia 400 euron vippejä. Nämä luotonantajat ovat Ferratum, Suomilimiitti sekä Vivus.fi. Hakijan tulee kuitenkin huomioida, että kaikki näistä vaativat sen, että luotto maksetaan takaisin yhdessä erässä 30 - 45 vuorokauden kuluessa. Hakijan tulee siis pohtia, pystyykö luottoa maksamaan takaisin yhdessä erässä.

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi