Hae paras pikavippi 400e heti tilille

Voit hakea 400 euroa lainaa usealla eri tavalla. Valitse alapuolelta juuri sinulle paras vaihtoehto ja varmistat sopivimman lainan sinun tilanteeseen.


Valitse sopiva lainapalvelu juuri sinun tarpeisiin

Suomenyhdistelylaina.fi
Lainat yhdistämällä voit saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi! Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5 - 29 %
OmaLaina.fi
OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
4.19 - 38 %
Ferratum
Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille arkisin klo 9:00-17:00 välisenä aikana.
Lainasumma
1
-
4000
Laina-aika
1 - 54 kuukautta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
29.79 %

Miten ja mistä saan 400 euron lainan?

Usein lainanottaminen yhdistetään suureen, vähintään usean tuhannen euron lainan ottamiseen. Pientä rahasummaa tarvitsevien ei enää tarvitse kuitenkaan sitoutua suureen lainaan. Tarjolla on nimittäin useita pientä lainaa myöntäviä rahoituslaitoksia, joiden avulla pienemmän rahamäärän lainaaminen on mahdollista. Mikä on helpoin ja nopein tapa saada lainaa 400 euroa, ja mitä kaikkea lainasta on hyvä tietää ennen sen ottamista? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaamme seuraavaksi.

Lainamuodot

Aivan ensiksi on hyvä kertoa hieman siitä, millaisia eri lainamuotoja 400 euron lainalle on tarjolla. Oikean lainamuodon valinta auttaa sinua samaan juuri itsellesi sopivan lainan mahdollisimman edulliseen hintaan. Monelle varmasti tuttu pikavippi on yksi yleisistä muodoista lainata pieni määrä rahaa. Se maksetaan kerralla tilillesi ja sitä maksetaan takaisin kuukausittain. 400 euron lainan takaisinmaksuaika on varsin lyhyt, usein alle vuoden. Uusi pikavippi on mahdollista saada, kun vanha on maksettu takaisin.

Monelle pikavippi ei sovi, koska lainan kokonaismäärä ei ole tarkalleen tiedossa, tai sitä arvellaan tarvittavan tulevaisuudessa lisää. Siinä tapauksessa joustoluotto on parempi vaihtoehto lainamuodoksi. Kyseessä on niin sanottu tililuotto, jossa lainanhakijalle avataan luottotili hakemuksen yhteydessä. Tililtä voi nostaa tarvitsemansa summan rahaa luottorajan puitteissa. Luottoraja voi olla esimerkiksi 2000 euroa. Voit siis ensin nostaa 400 euroa ja myöhemmin lisää, mikäli huomaat, että aiempi laina ei meinaa riittää.

Lainapaikkoja

Mikäli koet, että perinteinen pikavippi on kuin sinulle tehty, kannattaa tarkastaa Bluefinancen lainatarjonta tarkemmin. Sen kautta on mahdollista hakea pikavippi 700 euroon saakka. Takaisinmaksuaikaa lainalle tarjotaan kokonainen vuosi. Saat lainapäätöksen välittömästi ja myönnetty laina siirretään tilillesi nopeasti. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu niin puhelimella kuin tietokoneellakin. Pikavipin todellinen vuosikorko on 48,9 %. Suomalainen Bluefinance on luotettava lainapaikka, joka on toiminut lainamarkkinoilla jo vuodesta 2011 alkaen.

Jos kuitenkin kaipaat enemmän joustoa lainaltasi, tai et tarkkaan tiedä, paljonko lainaa tulet tarvitsemaan myös tulevaisuudessa, saattaa Lainasto olla sinulle oikea paikka hakea lainaa. Se myöntää joustoluottoa aina 3000 euron luottorajaan saakka, joten suurempaankin hankintaan on mahdollisuus hakea rahoitus heidän kauttaan. Pisimmillään lainalle tarjotaan jopa 34 kuukauden eli hieman vajaan kolmen vuoden laina-aika. 400 euron laina kannattaa kuitenkin maksaa pois huomattavasti aiemmin. Pitkä laina-aika nimittäin nostaa lainan kokonaiskustannuksia.

Miten hakemus täytetään

Kumpaakin lainaa haetaan hakemuksella, joka löytyy lainantarjoajan verkkosivuilta. Hakemuksen yhteydessä on lainalaskuri, jonka avulla voi etsiä itselleen sopivan lainan ja takaisinmaksuajan. Varsinaisessa hakemuksessa kysytään normaalien henkilötietojen lisäksi hieman palkasta tai mahdollisesta tuesta, taloudellisesta tilanteesta sekä asumiskustannuksista. Rahoituslaitoksesta riippuen hakemuksessa voidaan kysyä muutakin. Usein lainahakemuksen täyttäminen kestää alle viisi minuuttia. Toki joitakin poikkeuksiakin on olemassa. Hakemuksen tekemistä varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, joiden avulla tunnistaudut lainantarjoajalle.

Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, jotta sen käsittely sujuu mahdollisimman nopeasti. Kun hakemus on kokonaan täytetty, se lähetetään lainantarjoajalle käsiteltäväksi. Lainapäätös annetaan nopeasti. Kun kyse on pienemmästä lainasta, voi lainapäätöksen saada välittömästi. Positiivisen lainahakemuksen jälkeen laina siirretään tilillesi mahdollisimman pian. Rahaliikenne on riippuvainen pankkien toiminnasta, ja niistä riippuen laina on tililläsi viimeistään 1 - 3 arkipäivän kuluessa. Parhaimmillaan laina on tililläsi jopa muutamassa minuutissa lainahakemuksen hyväksymisestä.

Todellinen vuosikorko kertoo lainan hinnan

Ennen lainapäätöksen tekemistä sinun olisi hyvä viettää pieni hetki vertaillen lainoja. Katso jokaisesta lainasta ainakin todellisen vuosikoron määrä. Se ilmaisee kaikki lainalle tulevat kustannukset, kuten palvelumaksut ja koron. Pelkkä matala nimelliskorko ei siis välttämättä kerro mitään lainan kokonaiskustannuksista. Luku ilmaistaan prosentteina, ja mitä suurempi todellisen vuosikoron määrä on, sitä korkeammat lainan kokonaiskustannukset ovat. Se on helppo tapa pysyä kärryillä siitä, paljonko laina lopulta tulee maksamaan.

Halvimmat lainat 400 €

Kun äkillinen lainantarve yllättää, monet meistä kääntyvät helposti netin puoleen. Netistä haettavat lainat ihastuttavat nopeudellaan ja helppoudellaan. Monesti luottopäätöksen saa heti hakemuksen lähettämisen jälkeen ja myös rahat maksetaan tilille lähes välittömästi. Kun kuluttaja on hakemassa 400 euron suuruista lainaa, kannattaa lainojen suhteen tehdä vertailua. Lainat nimittäin eroavat huomattavasti toisistaan, vaikka ei puhutakaan tämän suuremmista summista. Kuluttajan voi olla hankala löytää täysin kuluttomia ja korottomia lainoja, mutta toki poikkeuksiakin on olemassa. Suomen markkinoilta löytyy tällä hetkellä muutamia luotonantajia, jotka tarjoavat niin sanottuja ilmaisia 400 euron lainoja. Nämä luotonantajat ovat Ferratum, Suomilimiitti ja Vivus.fi. Näistä Vivus.fi myöntää lainaa 20 vuotta täyttäneille. Ferratumin ja Suomilimiitin lainoja taas myönnetään vähintään 21-vuotiaille. Kuluttomat ja korottomat lainat toki kuulostavat todella hyviltä, mutta täytyy huomioida, että lainoille on muitakin ehtoja ikärajojen lisäksi.

Ferratum ja Vivus.fi antavat hakijalle 30 päivää maksuaikaa. Suomilimiitti taas myöntää 45 päivää maksuaikaa luotolleen. Nämä korottomat ja kuluttomat 400 euron lainat täytyy maksaa takaisin yhdessä erässä. Ennen kuin lainatarjoukseen tarttuu, tulee siis pohtia, pystyykö näitä ehtoja täyttämään. Jos kuluttaja ottaa tällaisen kuluttoman ja korottoman lainan, mutta ei pystykään noudattamaan lainan ehtoja, alkaa lainalle kertyä lisämaksua. Korkoa aletaan periä heti siitä päivästä, kun maksun eräpäivä on umpeutunut. Sen lisäksi lainalle tulee luotonantajasta riippuen muitakin kuluja. Maksulle alkaa kertyä myös viivästyskorkoa ja maksumuistutukset tuovat ylimääräisiä kuluja. Yllättäen täysin ilmaisesta lainasta saattaa siis kertyä paljonkin kuluja. Tämän vuoksi on tärkeää, että lainanhakija noudattaa ehtoja tarkasti ja miettii jo ennen lainapäätöksen tekemistä, voiko hän maksaa lainan takaisin aikataulun mukaisesti. Jos tähän ei pysty, on parempi ottaa laina, johon saa enemmän maksuaikaa.

Edullisia luotonantajia

Koska luotonantajia on paljon, on kilpailukin kovaa. Harva yritys pystyy tarjoamaan aivan täysin korottomia ja kuluttomia lainoja, joten joskus hakijan kannalta voi olla järkevämpää ottaa kokonaiskustannuksiltaan hieman kalliimpi laina. Kulujen ja korkojen maksaminen voi nimittäin tuoda tullessaan esimerkiksi joustavamman takaisinmaksuajan sekä parhaimmillaan jopa lyhennysvapaita kuukausia. Suomen markkinoilta löytyykin monia hyviä luotonantajia, jotka tarjoavat edullisia 400 euron lainoja. Credit24 on luotonantaja, joka tarjoaa maksuaikaa monipuolisesti. Takaisinmaksun voi jakaa pienimmillään kolmelle kuukaudelle. Suurimmillaan Credit24 taas tarjoaa maksuaikaa jopa 36 kuukautta. Kun puhutaan 400 euron suuruisesta lainasta, on 36 kuukautta toki liian pitkä maksuaika. Kuluttaja voi kuitenkin saada turvallisuuden tunnetta tiedosta, että maksueriä on mahdollista pienentää, jos tarve vaatii. Myös monet muut luotonantajat tarjoavat tällaista mahdollisuutta. Hakijalla on siis runsaasti valinnanvaraa, joten aina edullisin laina ei välttämättä ole se kaikkein kannattavin.

Limiitti, Ege ja Credigo ovat myös luotettavia luotonantajia, joiden lainapalvelut ovat monipuolisia ja maksuaika sovittavissa. Esimerkiksi Ege tarjoaa 400 euron lainaa, jonka voi jakaa kuuteen maksuerään. Lainan kokonaiskustannukset ovat kuitenkin ainoastaan 450 euroa, jos lainaa maksaa takaisin kokonaiset kuusi kuukautta. Kyseessä on siis todella kohtuullinen laina, jonka korot ja kulut eivät nouse päätähuimaaviin lukemiin. Credigo tarjoaa täsmälleen samanlaista lainaa samoilla koroilla ja kuluilla kuin Egekin. Näiden kahden luotonantajan välille ei siis voi tehdä eroa, vaan molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja. Kun löydät itsellesi sopivan lainan hyvällä maksuajalla, tarkista, että täytät lainanhakijalle asetetut ehdot. Näitä ehtoja ovat siis esimerkiksi ikä- ja tulovaatimukset. Kun nämä ehdot ovat kunnossa, lainan hakeminen tapahtuu kätevästi nettihakemuksen kautta. Lainan saa parhaimmillaan omalle tililleen välittömästi hakemuksen hyväksymisen ja luottosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, joten lainan hakeminen netistä on nopeaa.

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi