Hae paras laina 600e heti tilille

Vertaile alapuolelta sinulle sopivin kuukausierä 600€ lainalle. Voit valita takaisinmaksuaikaa monipuolisesti 1-5v tai voit tutustua myös eri lainamuotoihin lyhyemmillä takaisinmaksuajoilla.


Valitse sopiva lainapalvelu juuri sinun tarpeisiin

Rahalaitos
Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.
Lainasumma
500
-
70000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4,5% - 20%
Suomenyhdistelylaina.fi
Lainat yhdistämällä voit saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi! Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5 - 29 %
OmaLaina.fi
OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
4.19 - 38 %
Ferratum
Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille arkisin klo 9:00-17:00 välisenä aikana.
Lainasumma
1
-
4000
Laina-aika
1 - 54 kuukautta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
29.79 %
Bank Norwegian
Bank Norwegian tarjoaa käyttöösi kulutusluotot, ilmaisen luottokortin sekä mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Kaikki tämä luotettavasti ja nopeasti.
Lainasumma
500
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5,99 %-19,99 %

Kuka ja mistä voi hakea 600 € lainan?

Lainaa on varmasti monelle ainakin nimenä tuttu. Aihe kirvoittaa paljon puhetta, ja monella on siitä jokin mielipide. Usein sitä pidetään huonona lainana. Jokaisella lainalla on omat huonot puolensa ja varsinkin silloin, mikäli sitä ei maksa asianmukaisesti takaisin. Parhaimmillaan lainaa tarjoaa helpon ja nopean ratkaisun arjen rahaongelmiin. Lainalla yleisesti ottaen tarkoitetaan alle 2 000 euron kertalainaa. Se siis maksetaan hakijan tilille kerralla, ja uuden lainan voi hakea vasta sitten, kun aiempi on maksettu kokonaan pois. Tässä tekstissä käsittelemme sitä, mistä 600 euron lainaa kannattaa hakea ja kenelle laina myönnetään.

Lainan etuna on se, että useat lainanhakijat voivat hakea sitä. Usein lainan ottaminen yhdistetään määrältään suureen lainaan. Joskus rahantarve on kuitenkin vähäinen, eikä suurelle lainalle ole tarvetta. Silloin on hyvä tietää, että on olemassa myös pienempiä pikavippejä myöntäviä lainapaikkoja. Niiden avulla lainan saa usein nopeasti, eikä lainahakemukseen täyttämiseen mene kuin muutama minuutti. Lainan ohella toinen suosittu lainamuoto pienemmän lainan ottamiseen ovat erilaiset luottotilit. Myös sen kautta esimerkiksi 600 euron pienlaina on mahdollista hakea. 600 euron lainan hakemista joustoluoton avulla käsitellään myöhemmin tekstissä.

Kuka voi hakea 600 euron lainaa?

600 euron lainan hakeminen on helppoa siinä missä minkä tahansa muunkin lainan. Monessa tilanteessa lainan saaminen on mahdotonta liian pienien kuukausitulojen takia. Pikavipissä tämä ongelma ei ole kovin suuri, sillä myönnettävät lainasummat ovat verrattain pienet. Joissain tapauksissa jopa Kelan maksama etuus on riittävän suuri, jotta lainan saaminen on mahdollista. Lainan saamiseksi rahoituslaitokset asettavat tiettyjä ehtoja, jotka vaihtelevat eri lainapaikkojen välillä. Tässä kuitenkin yleisesti pätevät ehdot: hakijan tulee olla täysi-ikäinen, hänellä on oltava vakituinen osoite Suomessa ja hakijan luottotietojen on oltava kunnossa, sillä mahdollinen maksuhäiriömerkintä on este lainan saamiselle.

Mistä voidaan hakea lainaa?

Muun muassa seuraavat lainapaikat myöntävät 600 euron pikavippejä: Ege.fi ja Laina.fi. Suomalainen pikavippeihin perehtynyt rahoituslaitos Ege.fi tarjoaa 600 euron lainaa 49,95 % todellisella vuosikorolla. Se on siis lukema, joka pitää sisällään kaikki lainasta aiheutuvat kustannukset. Takaisinmaksuaikaa lainalle tarjotaan kuusi kuukautta. Pidempää laina-aikaa tarvitsevan on hyvä kääntyä Laina.fi:n puoleen. Palvelu nimittäin tarjoaa lainalle peräti kahden vuoden laina-ajan. Tällöin kuukausilyhennyksen määrä on ainoastaan 35,66 euroa. Todellinen vuosikorko on maksimissaan 49,80 %. Näiden lisäksi pientä kertalainaa myöntäviä rahoituslaitoksia on lukuisia. Pientä vertailua onkin hyvä tehdä ennen lainan ottamista, jotta oman lainan saa mahdollisimman edullisesti.

Lainaa joustavasti

Kuten jo aiemmin mainitsimme, voi 600 euron lainan saada myös joustavassa muodossa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lainahakemuksen yhteydessä hakijalle avataan luottotili, josta lainaa voi nostaa aina, kun sille on tarve. Voit siis nostaa tarvitsemasi 600 euroa, jonka jälkeen voit vielä myöhemmin nostaa lisää lainaa oman luottorajasi puitteissa. Pelkkä tilin avaaminen on ilmaista, ja kuluja koituu ainoastaan nostetusta luotosta. Esimerkiksi Ferratum myöntää 2 000 euron luottorajalla ja joustavalla laina-ajalla varustettuja luottotilejä. Uusille asiakkaille se tarjoaa ensimmäisen noston ilmaiseksi sekä 30 päivää korkovapaata maksuaikaa. Voit siis saada 600 euron lainan ilman korkoa!

Mitä on hyvä tietää ennen lainan ottamista?

Eri rahoituslaitosten myöntämissä lainoissa on suuresti eroja esimerkiksi koron ja palvelumaksujen määrässä. Edellisessä osiossa esittelemämme Ferratumin todellinen vuosikorko on maksimissaan 216,20 %. Summa on siis huomattavasti suurempi kuin perinteisissä pikavipeissä. Lainoja olisi hyvä vertailla keskenään ennen sen ottamista. Helppoa tapa vertailla laina on käyttää siihen perehtynyttä vertailusivua. Sen avulla löydät itsellesi edullisimman lainan nopeasti. On myös hyvä pitää mielessä, että lainan kokonaishintaan vaikuttaa palvelumaksujen ja koron lisäksi laina-aika. Pitkä laina-aika nimittäin korottaa lainan kokonaiskustannuksia, koska silloin maksat pidemmän aikaa korkoa ja muita kuluja.

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi