Kilpailuta nopeasti parhaat lainat 900€

Lainan kilpailtutus voi olla myös helppoa. Katso alapuolelta sinulle sopivin takaisnmaksuaika ja minkälaista kuukausierän suuruutta sillä voi odottaa. Voit tämän jälkeen siirtyä tekemään lainahakemusta ja valita parhaan lainatarjouksen.


Valitse sopiva lainapalvelu juuri sinun tarpeisiin

Rahalaitos
Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.
Lainasumma
500
-
70000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4,5% - 20%
Suomenyhdistelylaina.fi
Lainat yhdistämällä voit saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi! Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5 - 29 %
OmaLaina.fi
OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
4.19 - 38 %
Ferratum
Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille arkisin klo 9:00-17:00 välisenä aikana.
Lainasumma
1
-
4000
Laina-aika
1 - 54 kuukautta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
29.79 %
Bank Norwegian
Bank Norwegian tarjoaa käyttöösi kulutusluotot, ilmaisen luottokortin sekä mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Kaikki tämä luotettavasti ja nopeasti.
Lainasumma
500
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5,99 %-19,99 %

Kuka ja mistä voi hakea 900 € lainan?

Netti on tänä päivänä täynnä erilaisia lainoja. Tarjontaa on aina kulutusluotoista joustoluottoihin ja pikavippeihin. Kuluttajat voivat kokea hankalaksi löytää juuri omaan tilanteeseen sopivan vipin. Kannattaa myös vertailla lainoja esimerkiksi netistä löytyvien lainalaskureiden avulla. Kun etsitään 900 euron suuruista lainaa, kannattaa kääntyä pikavippien puoleen. Lainan hyviin puoliin kuuluvat hakuprosessin helppous ja nopeus sekä luotonantajat, jotka tarjoavat kuluttomia ja korottomia vippejä. Suomen markkinoilta löytyy tänä päivänä ainakin kaksi luotonantajaa, jotka antavat hakijalle mahdollisuuden hakea kokonaan kulutonta ja korotonta lainaa. Nämä luotonantajat ovat Ferratum ja Suomilimiitti.

Ferratum antaa täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa 900 euron lainalle 30 vuorokauden ajan. Sen sijaan Suomilimiitiltä maksuaikaa saa 45 vuorokautta. Molemmat lainat tulee maksaa takaisin yhdessä erässä. Hakijan tulee siis pohtia tarkkaan, pystyykö hän sopeutumaan näihin ehtoihin. Jos vippiä ei maksa takaisin sovitusti, vipin kulut ja korot alkavat nousemaan. Sekä Ferratum että Suomilimiitti tarjoavat kuluttomia ja korottomia 900 euron suuruisia pikavippejä vähintään 21 vuotta täyttäneille henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa mallikkaasti. Hakijalla tulee olla myös säännöllisiä tuloja joko palkan tai eläketulojen muodossa.

Muita edullisia luotonantajia

Ferratumin ja Suomilimiitin lisäksi Suomen markkinoilla on monia muitakin luotonantajia, jotka tarjoavat pikavippejä maltillisilla koroilla. Esimerkiksi Credit24 tarjoaa maksuaikaa todella monipuolisesti. Credit24 antaa mahdollisuuden maksaa vipin takaisin kolmessa kuukaudessa. Jos maksuaikaa haluaa saada mahdollisimman paljon, voi 900 euron suuruisen vipin jakaa 36 maksuerään. Myös Bondora on edullinen luotonantaja, joka tarjoaa vippejä kaikille vähintään 21-vuotiaille. Bondoran lainojen kulut 900 euron suuruisille lainoille ovat 110 euroa, jolloin lainan kokonaiskustannukseksi tulee 1 110 euroa. Myöskin Halino, Instabank, Everyday ja Vivus.fi ovat hakijoiden keskuudessa suosittuja luotonantajia.

Lainan myöntämisen edellytykset

Lainan myöntämisen edellytykset vaihtelevat luotonantajien mukaan. Pääsääntöisesti voidaan kuitenkin sanoa, että kaikki luotonantajat vaativat hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. Jotkut luotonantajat eivät kuitenkaan myönnä luottoa kuin ainoastaan 26 vuotta täyttäneille. 26 vuoden ikärajaa vaatii My Lender. Sen lisäksi jo tämän suuruiselle summalle vaaditaan säännöllisiä tuloja, mutta yleensä tulorajaa ei ole määritelty kovinkaan tarkkaan. Tuloiksi ei kuitenkaan hyväksytä Kelan maksamia etuuksia, vaan tulojen tulee aina olla vakituista palkkaa tai eläkettä. Jotkut luotonantajat kuitenkin hyväksyvät hakijoiksi myös sellaisia, jotka ovat osa-aikatyössä. Osa-aikatyön tulee kuitenkin yleensä olla vakituinen.

Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen hoituu kätevästi netissä. Hakemuksen voi laittaa erikseen kaikille kiinnostaville yrityksille tai hyödyntää esimerkiksi rahoituslaitosten palveluita. Kun lainaa haetaan rahoituslaitoksen kautta, hakemus lähetetään yli 20 pankille ja muulle luotonantajalle. Näin hakija säästää aikaa ja vaivaa. Myös lainojen vertaileminen on helpompaa, kun kaikki hyväksytyt luottopäätökset ovat kerralla nähtävissä. Itse hakemuksen täyttämiseen ei kulu kuin muutama minuutti. Hakemuksessa kysytään perustietoja, kuten nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa sekä tilinumeroa. Hakemuksessa kysytään myös tuloista ja menoista sekä jo olemassa olevista lainoista. Hakemus päättyy verkkopankin kautta tehtävään tunnistautumiseen.

Vertaile ennen kuin teet päätöksen

Kaikista tärkeintä ennen päätöksen tekemistä on vertailla lainoja. Kun puhutaan 900 euron suuruisesta pikavipistä, on kyseessä jo sellainen summa, että pienetkin korkojen vaihtelut vaikuttavat paljon. Lainojen vertailun kohdalla on muutamia seikkoja, jotka tulee ottaa huomioon. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on todellinen vuosikorko. Sillä ei tarkoiteta ainoastaan viitekorkoa, vaan todelliseen vuosikorkoon on luettu mukaan myös kaikki lainaan liittyvät kulut. Kuluja ovat tilinhoitomaksu sekä nostokulut. Mitä alhaisempi todellinen vuosikorko on, sitä kannattavammaksi laina tulee hakijan kannalta. Todellinen vuosikorko kertoo siis kaiken sen, mitä hakijan tulee tietää lainasta.

Miksi lainojen hakeminen netistä on niin suosittua?

Elämme kulutusyhteiskunnassa, jossa materia on tärkeässä roolissa ja erilaiset elämää helpottavat elektroniikkalaitteet syövät osan palkkatuloista -- kerääntyvistä laskuista puhumattakaan. Ehkä juuri tämän vuoksi erilaisten pikavippien, kulutusluottojen ja joustoluottojen hakeminen on tänä päivänä yleisempää kuin koskaan aikaisemmin. Internetin myötä lainoja ja erilaisia joustoluottoja tuntuu olevan tarjolla joka suunnasta ja houkutuksesta ottaa laina voi olla vaikea pidättäytyä.

Internetistä löytyy satoja eri rahoitusyhtiöiden sivustoja, jotka tarjoavat toinen toistaan parempia ehtoja lainoilleen. Enää ei tarvitse marssia kylmässä talvisäässä pankkikonttoriin kymmenien eri papereiden ja liitteiden kanssa, vaan lainahakemukset voi täyttää mukavasti kotisohvalta käsin. Muutosta on tapahtunut myös vakuuksien saralla; enää ei tarvitse suostutella vanhempia tai ystäviä takaajiksi, sillä useimmat rahoitusyhtiöt myöntävät vakuudettomia lainoja asiakkailleen.

Lainoja on helppo vertailla netissä

Ennen vanhaan oli arkipäivää lainan hakemista harkitessa, että lainojen vertailuun käytettiin paljon aikaa. Tuolloin oli välttämätöntä varata aika pankkiin lainaneuvottelua varten, jonka päätteeksi hakijalle annettiin mahdollisesti lainatarjous. Lainaneuvotteluita käytiin usean pankin kanssa vertailun vuoksi ja usein saattoi kestää jopa viikkoja ennen kuin oli selvillä, mikä pankki tarjoaa parhaat lainaehdot.

Toista on nykypäivänä, kun internet on pullollaan erilaisia lainanvertailusivustoja. Kuluttajan lainavertailu on tehty niin yksinkertaiseksi, että se ei vaadi häneltä muuta kuin tiedon toivotusta lainasummasta ja maksuerästä. Tämän jälkeen hakukoneet vertailevat usean kymmenen rahoituslaitoksen luottoja keskenään ja tarjoavat kuluttajalle tavallisesti edullisinta vaihtoehtoa. Kuluttajan tehtäväksi jää vain valita hänelle sopivin laina.

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa

Osasyy internetistä otettujen lainojen suosioon on lainahakemuksen tekemisen helppous. Useimpien rahoitusyhtiöiden sivustolla lainahakemuksen tekeminen käy vain minuuteissa, joten se on mahdollista täyttää jopa kassajonossa seistessä. Kuluttajan ei enää tarvitse istua pankin konttorissa miettimässä tulojaan ja menojaan pankkivirkailijan kanssa tai odottaa luottopäätöstä jännittyneenä jopa monta päivää. Internetin lainasivustoilta lainapäätöksen saa jopa minuuteissa.

On hyvin ymmärrettävää, että nykyajan hektisessä yhteiskunnassa nopeiden lainojen suosio kasvaa. Ihmiset ovat kiireisiä eikä talouden suunnitteluun jää samalla tavalla aikaa kuin ennen. Erilaiset pikalainat voivatkin olla kätevä tapa rahoittaa arkea silloin, kun elämä tuo tullessaan yllättäviä menoja. Tärkeintä on muistaa, että laina on aina laina ja se on maksettava takaisin.

Lainsäädäntö

Kun erilaiset pikavipit ja -lainat tulivat markkinoille 2000-luvulla, oli meno kuin villissä lännessä konsanaan. Ihmiset menivät sekaisin rahan saamisen helppoudesta ja unohtivat huumassaan aivan täysin, että laina tuo aina tullessaan kuluja. Pikavippien korot olivat tällöin rahoitusyhtiön vapaasti säädeltävissä ja pian huomattiin, että suuri osa pikalainojen ottajista joutui ikävään velkakierteeseen, joka puolestaan johti jopa maksuhäiriömerkintöihin.

2000-luvun lopulla tilanteeseen havahduttiin ja ensimmäinen edistysaskel pikalainojen säätelyssä vuonna 2009 oli, että niiden antaminen yöaikaan kiellettiin. Vuonna 2013 saatiin lainoille korkokatto. Korkokaton muuttuminen pakolliseksi teki pienlainoista kuluttajalle turvallisempia, mutta romahdutti pikavippimarkkinat sellaisenaan kuin ne olivat. Toiminnan kannattavuus yksinkertaisesti romahti, sillä ennen viitekoron +50 prosentin korkokattoa pikavippien vuosikorot olivat olleet jopa 900 % luokkaa.

Ilmaiset lainat houkuttavat

Sen lisäksi, että lainojen vertailu ja lainahakemuksen täyttäminen netissä on nykypäivänä äärimmäisen helppoa, tuo houkuttavuutta pikalainan ottamiselle myös ilmaiset ensilainat. Rahoitusyhtiöiden välinen kilpailu on kovaa ja tästä syystä osa heistä tarjoaa jopa täysin kuluttomia ja korottomia ensilainoja asiakkailleen. Tällöin lainasumma on tavallisesti korkeintaan 2 000 euroa ja maksuaika noin 1 -- 2 kuukautta.

Nettilainoja voi nostaa joka päivä

Syitä internetistä nostettavien lainojen suosiolle on monia, mutta yksi merkittävistä tekijöistä on kellonajat, jolloin lainoja voi nostaa. Pankit ovat kiinni viikonloppuisin ja sulkevat ovensa arkena totutusti puoli viiden maissa iltapäivällä. Internetistä haettavia lainoja voi sen sijaan hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa ja tavallisesti rahoja maksetaan tileille jokaisena viikonpäivänä klo 7.00-23.00 välisenä aikana.

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi