Kilpailuta ja vertaa paras vippi 2022

Vippi on tyypillisesti pieni maksimissaan muutaman satasen laina, joka maksetaan takaisin 1-4kk kuluessa. Katso alapuolelta parhaat palvelut vipin hakemiseen ja hae sopiva laina jo tänään.


Valitse sopiva lainapalvelu juuri sinun tarpeisiin

Sortter
Sortter on suomalainen lainojen ja rahoitustuotteiden vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaitemme edun perusteella ja tarjoamme asiakkaillemme parhaan hinnan takuun.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
5.19 - 29 %
Rahalaitos
Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.
Lainasumma
500
-
70000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4,5% - 20%
Suomenyhdistelylaina.fi
Lainat yhdistämällä voit saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi! Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5 - 29 %
OmaLaina.fi
OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
4.19 - 38 %
Zmarta
Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4.99 - 38 %
Ferratum
Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille arkisin klo 9:00-17:00 välisenä aikana.
Lainasumma
1
-
4000
Laina-aika
1 - 54 kuukautta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
29.79 %
Bank Norwegian
Bank Norwegian tarjoaa käyttöösi kulutusluotot, ilmaisen luottokortin sekä mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Kaikki tämä luotettavasti ja nopeasti.
Lainasumma
500
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5,99 %-19,99 %

Miksi hakea vakuudeton vippi?

Rahat on loppu, ja päällä on niin sanotusti akuutti rahapula. Vippi käsitetäänkin lyhytkestoisena lainana, joka on mahdollista saada nopeasti, ilman vakuuksia ja vippi maksetaan toivottavasti lähes yhtä nopeasti pois, kuin se on otettukin. Vipin varjopuolena on pikavippien surkean kuuluisat,päätä huimaavan korkeat korot. Vipillä voidaan tarkoittaa myös samantyylistä yksityishenkilöille suunnattua lainatuotetta,joustoluotto.

Vipin, pikavipin tai joustoluoton yhdistävä tekijä on se, että niitä ei voi hakea perinteisistä kivijaloissa sijaitsevista pankkikonttoreista. Vaan vippiä varten luottohakemus tehdään aina verkossa, ja niitä myöntävät tähän pikavippimaailmaan erikoistuneet lainayritykset sekä erilaiset rahalaitokset.

Erilaisia vippipalveluita yhdistää se, että niiden hakeminen on tehty lähes niin helpoksi kuin se vaan on mahdollista. Pikavippihakemuksen tekeminen on helppoa, sekä nopeaa. Pikavippihakemus täytetään pikavippiä tarjoavan yrityksen kotisivuilla, ja vippihakemuksen allekirjoitus tapahtuu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Lainahakemuksen lähetyksen jälkeen, luottolaitos tarkistaa vippiä hakevan henkilön luottotiedot. Hakijan maksukyky arvioidaan tämän perusteella. Mikäli hakijan maksukyky on sen verran hyvä, että vippi voidaan myöntää. Maksetaan vippi tämän jälkeen hakijan tilille. Riippuen mikä lainantarjoaja on kyseessä, voi rahat olla parhaimmillaan jopa 15 minuutissa lainanhakijan tilillä.

Rahan lainaamista on tapahtunut iät ja ajat, lainaaminen on tosin tapahtunut usein lähimmiltä ystäviltä tai sukulaisilta. Tämän päivän trendinä on hieman vastaavanlainen palvelu, ja sitä kutsutaan vertaislainaksi. Vertaislainoissa lainasummat ovat usein pikavippisummia suurempia. Yksi vaihtoehto rahan lainaamiseen on luottokortit, mutta luottokorttien kulut ovat melko korkeat.

Pikavippi on vaihtoehto rahan lainaamiseen ystäviltä ja tuttavilta. Vippi on vaihtoehto korkea kuluiselle luottokortille. On tosin suositeltavaa vertailla huolellisesti eri vippien tarjoajia keskenään. Vippiä tarjotaan toisinaan liian korkeilla koroilla sekä juoksevilla kuluilla.Vippien etuna on rahojen nopea siirtyminen lainanhakijan tilille. Lainanhakija voi usein valita lainasumman, jonka hän on valmis nostamaan käyttöönsä. Vippiä haetaan 10- 1000 euroon, ja koska lainasumma on kohtuullisen pieni, on lainan takaisinmaksuaika usein muutamasta päivästä aina 30 vuorokauteen. Eri vippisummia voi saada myös pidemmällä takaisinmaksuajalla, mutta nämä ovat usein aika harvinaisia.

Hae täysin koroton ja kuluton vippi uudelle lainanhakijalle

Ferratum

Ferratum jopa 2000 euron ilmainen vippi

Uudet asiakkaat voivat hakea Ferratumilta korotonta ja kulutonta, jopa 2000 euron vippiä. Tämä ilmainen Ferratumin vippi, tulee maksaa kokonaisuudessaan 30 vuorokauden aikana takaisin. Mikäli vipin takaisinmaksu jostain syystä epäonnistuu, sitoutuu lainanhakija maksamaan vipistään Ferratumin normaalin hinnaston mukaisen todellisen vuosikoron, joka vuonna 2018 on 103,42%

Suomilimiitti

#Suomilimiitti, 2000 euron ilmainen vippi

Suomilimiitti tarjoaa yhtä markkinoiden suurinta ilmaista pikavippiä, Suomilimiitiltä voi hakea jopa 2000 euron vippiä. Ilman että 2000 euron pikavipistä koituu maksettavaksi mitään korkoja ja kuluja, on vippi maksettava kokonaisuudessaan seuraavan kuun loppuun mennessä takaisin.

Suomilimiitin myöntämä laina on tilityyppinen laina,eli lainanhakijalle voidaan myöntää vippi/laina 2000 euron luottorajalla, jolloin lainasumman korot ja kulutalkavat juosta vasta ensimmäisen noston jälkeen. Toisiin Suomessa toimiviin lainantarjoajiin/pikavippien myöntäjiin tehtävässä vertailussa Suomilimiitti on näidentarjoajien keskiarvoa. Korottoman ja kuluttoman vipin edellytyksenä on 21-vuoden ikä sekä hakijan tulee olla Suomen kansalainen. Suomilimiitti palvelee lähesvuorokauden ympäri, se on auki joka päivä kello 8-22. Vanhat asiakkaat hyötyvät aika ajoin toistuvista, entisille asiakkaille kohdennetuista tarjouksista. Näissätarjouksissa vippejä tarjotaan normaalihinnasta alennetuilla hinnoilla. Ferratum Joustavaa lainatuotetta voi hakea 25-vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset.

Ferratum Plus, on Ferratumin pidempiaikainen lainatuote, Ferratum Plus lainatuotetta voi hakea 25-vuotiaat Suomen kansalaiset. Ferratum Plus on kulutusluotto kiinteällä 1-3 vuoden laina-ajalla, ja sen suuruus vaihtelee 2050 eurosta aina 5000 euroon.

Vivus

Vivus, ilmainen 50-400 euron vippi

Uudet asiakkaat saavat hakea Vivukselta korotonta ja kulutonta 50-400 euron vippiä. Se että vippi olisi kokonaisuudessaan koroton ja kuluton, tulee se maksaa pois 30 vuorokauden kuluessa. Tällä vältytään siltä, että lainalle alkaisi kertymään juoksevia kuluja. Vivukselta voi hakea alkuun vain 400 euron vippiä. Kun tämä vippi on maksettu ajallaan moitteettomasti pois, voi uutta lainaa hakea aina 2100 euroon saakka. Suurempien lainojen kohdalla Vivus sijoittuu keskiväliin eri lainantarjoajien vertailussa. Eli Vivuksen vippi ei ole halvin, mutta ei kalleinkaan. Vivukselta voi hakea lainaa kaikki 20-vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset.

Limiitti

Limiitti, ilmainen vippi 20-300 euron väliltä

30 vuorokauden laina-ajalla on mahdollista hakea ilmaista Limiitin 50-300 euron vippiä. Se missä vaiheessa lainan hakeminen tapahtuu, määrittelee sen onko lainan hakijalla käytettävissä koko 30 vuorokauden takaisinmaksuaika. Uudet ja vanhat asiakkaat voivat hakea myös Limiitin myöntämää 2000 euron joustoluottoa. Lainan lyhennys tapahtuu joko minimierissä, tai lainasumman voi maksaa myös kerralla kokonaisuudessaan pois. Limiitin lainapalvelusta voi hakea lainaa, 18-vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Lainapalvelulla on laajat aukioloajat, mutta tarkemmat kellonajat kannattaa tarkistaa Limiitti.fi sivustolta.

Eurolimiitti

Eurolimiitti, uusille asiakkaille 10-500 euron ilmainen vippi

Huhtikuussa 2016 Suomen markkinoille avautui lainapalvelu Eurolimiitti, josta uudet asiakkaat voivat hakea ilmaista 10-500 euron pikavippiä, 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Eurolimiitti myöntää vippiä joustoluoton nimellä. Vanhat sekä uudet asiakkaat voivat hakea tätä, maksimissaan 3000 euron luottorajalla olevaa joustoluottoa. Eurolimiitti myöntää lainoilleen varsin kilpailukykyisen koron, 5,99% kuukaudessa oleva korkokulu, tekee Eurolimiitistä varsin kilpailukykyisen lainapalvelun. Ensimmäinen kuukausi on Eurolimiitillä aina koroton, ja tämä koskee niin uusia, kuin vanhojakin Eurolimiitin asiakkaita. Nostokulut riippuvat lainasummasta, nostokulut ovat Euroliimitillä 15% lainattavan summan suuruudesta. 21-vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset voivat hakea lainaa Eurolimiitiltä.

Hyvä Vippi- paha vippi, esittelemme seuraavaksi hyviä vippiyrityksiä

Bank Norwegian

Bank Norwegian on rantautunut Suomen markkinoille vuonna 2016, kyseessä on lainapalvelu, josta on mahdollista saada vippiä 1000 eurosta , aina 60 000 euron lainasummaan saakka. BankNorwegianin lainanmyöntämisprosentti on melko korkea, joka kertoo sen saamasta suosioista Suomen lainamarkkinoilla. BankNorwegian tarjoaa myös lainapalvelua, jossa asiakas voi halutessaan yhdistää erilliset korkeakorkoiset lainat/pikavipit.

BankNorwegianin myöntämissä vipeissä, lainasumma ja sille myönnetty laina-aika ovat aina kiinteät. Toki, jos tilanne sallii, voi vippi summan tai lainan maksaa kerralla, kokonaisuudessaan pois. Riippuen siitä, minkälainen taloudellinen tilanne lainan hakijalla on käynnissä, määräytyy lainan nimellinen vuosikorko sen mukaan 8,99-22,49% välille. Vippi hakemusta varten lainanhakijan tulee olla vähintään 23-vuotias, Suomen kansalainen. Lainan hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, ja hänen on kuulunut hoitaa raha-asiansa moitteettomasti.

Bank Norwegian >>

Credit24

Credit24, ensimmäinen kuukausi koroitta ja kuluitta

Credit24 lainatuote joustolimiitti, tarjoaa lainanhakijalle mahdollisuuden hakea joustolimiittiä 100 eurosta aina 4000 euroon asti. Lainasumman suuruus riippuu lainan hakijan taloudellisesta tilanteesta. Mitä pienempi vippi summa on kyseessä, sitä todennäköisemmin se yleensä hyväksytään. Uudet asiakkaat hyötyvät uuden asiakkaan etuna sen, että he saavat ensimmäisen kuukauden korottamana ja kuluttomana.

Credit24 takaisinmaksuaika on yhdestä kuukaudesta, aina 36 kuukauteen asti. Lainasumman suuruuden mukaan määritellään lainasumman minimikuukausierä. Credit24 myöntämä minimikuukausierä on yksi markkinoiden pienimmistä. Kuukausittain tapahtuvan lainanlyhennyksen suuruus määrittelee lainasumman takaisinmaksuajan.

Nostoprovisio Credit24 palvelun kautta otettavissa lainoissa on 2,95-6,96%, ensimmäinen nosto on kuitenkin ilmainen ja nostoprovisio veloitetaan vasta myöhemmin tapahtuvista nostoista. Nostoprovisio on kuitenkin aina vähintään 5 euroa. Credit24 laina palveluiden myöntämä nimellinen vuosikorko asettuu 40,56 -- 49,80% välille. Todellisen vuosikoron suuruuden määrittelee,lainanhakijalle myönnetty lainasumma sekä lainan takaisinmaksuaika.

Moitteeton raha-asioiden hoitaminen on lähes jokaisen vipin lainan myöntämisen ehtona. Tämän lisäksi lainan hakijan on oltava vähintään 19-vuotias. Muita Credit 24 asettamia lainaehtoja on henkilökohtainen kännykkäliittymä, sekä suomalainen pankkitili.

Lainan hakeminen on mahdollista vuorokauden jokaisena hetkenä, mutta laki määrittelee vippien maksun asiakkaiden tileille kello 8-23 välisenä aikana. Mikäli olet jo hyödyntänyt kaikki yllä olevat korottomat vipit, sekä niiden uusille asiakkaille myöntämät tarjoukset. Tai jos rahoitettava kohteesi on niin suuri, että tarvitset suuremman vipin, ja vipillä on oltava pidempi maksuaika. Suosittelemme että otat hetken, ja tutustut alla esiteltäviin lainoja myöntäviin yrityksiin. Nämä eri suuruisia vippejä myöntävät yritykset, tarjoavat vippejä kilpailukykyisillä hinnoilla ja niiden vippien myöntämisprosentti on toisia lainapalveluita korkeampi. Lisäksi nämä lainapalvelut ovat saaneet hyvää asiakaspalautetta, joka kertoo aina omalla kielellään onnistuneesta yritystoiminnasta.

Laina.fi

Laina.fi palvelun kautta myönnetyistä lainoista ei voida enää puhua vippeinä, sillä niiden suuruus vaihtelee 2100 eurosta, aina 5000 euroon asti. Käyttölaina on Laina.fi palvelun nimitys, muilla lainapalveluilla tutuksi tulleesta joustoluotosta. Käyttölainan nostoprovisio on 12,5% nostettavasta lainasummasta, lainan voi maksaa takaisin joko pienemmissä tai halutessaan suuremmissa kuukausittain tapahtuvissa lainanlyhennyserissä. Lainan takaisinmaksuerän suuruus on vähintään 10% jäljellä olevasta lainasummasta, tai kuitenkin se on aina vähintään 50 euroa ja maksimissaan 300 euroa kuukaudessa. Nimelliskorko Laina.fi kautta otetuissa lainoissa on 29-39%, ja korkein todellinen vuosikorko on enintään 77,02%. Laina-aika määritellään sen mukaan, kuinka suuri on kuukausittain tapahtuva lyhennyserä ja lainan kokonaissumma.

Lainaehtoina Laina.fi kautta otetuilla lainoilla on Suomalaisen lainanhakijan vakituiset tulot, moitteettomat luottotiedot, Suomalainen pankkitili sekä omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Everyday

Joka päivä- Everyday.fi, lainapäätös jopa 15 minuutissa

Everydaylta voi hakea joustoluottoa aina 2000 euroon saakka, ja lainapäätös on mahdollista saada jopa 15 minuutissa. Nostetun lainasumman voi maksaa kokonaisuudessaan kerralla takaisin, seuraavan kuun loppuun mennessä. Tai halutessaan, lainanlyhennys on mahdollista suorittaa myös pienemmissä, kuukausittain tapahtuvissa lainanlyhennys erissä. Lainankulut ovat ainoastaan, nostoprovisio 15%,mikäli joustoluotto maksetaan kokonaisuudessaan kerralla pois. Muussa tapauksessa, kuukausittain tapahtuva minimilainanlyhennyserä on 10% nostetun lainan määrästä. Lainanlyhennyksen on kuitenkin oltava aina vähintään 20 euroa. Kuukausittain tapahtuvassa lainanlyhennyksessä kuukausikorko on vain 5%, eli sen voi todeta olevan melko edullinen!

Everydayn palvelussa ei ole erillisiä aloitusmaksuja, tai kuukausittain toistuvia tilinhoitomaksuja. Itse lainahakemuksen ja sen tekeminen on ilmaista, kulujen juokseminen alkaa vasta siinä vaiheessa, kun luottotililtä nostetaan rahaa. Everydayn joustoluottoa varten hakijan tulee olla vähintään 21-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla luottotiedot ovat kunnossa sekä lainan hakijalla on oltava käytössään henkilökohtainen matkapuhelinliittymä.

Vippisummat joita Suomalaiset hakevat

Pohdittaessa suosituimpia pikavippisummia, kaksi vippisummaa on ylitse muiden. Sillä niitä haetaan kaksi kertaa enemmän kuin muita vippejä yhteensä, kyseessä on 100 ja 200 euron pikavipit. Näiden pikavippisummien jälkeen, suosittuja vippisummia ovat 300 euroa, 400 euroa, 500 euroa sekä nelinumeroisista vippisummista 1000 euron pikavippi. Talouskasvun myötä suurempien pikavippisummien hakumäärä on nousujohteinen, sillä 2000 euron pikavippisumma on kasvattanut suosiotaan.

Vippiä 100 eurosta 400 euroon

Pienten pikavippisummien suosion syynä voi olla se, että useampi pikavippiyritys myöntää ilmaisia 100-400 euron pikavippejä. Ilmaisia pikavippejä myöntävät ainakin seuraavat lainapalvelut: Eurolimiitti,Vivus sekä Suomilimiitti.

Näiltä lainantarjoajilta on mahdollista hakea pientä pikavippiä siten, että vippisummalle ei kerry korkoja tai muita juoksevia kuluja. Ilmaisien pikavippien yhtenä ratkaisevana lainaehtona on pikavipin takaisinmaksuaika. Eurolimiitti tarjoaa uusille asiakkaille korottoman ja kuluttoman pikavipin, 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Lainanhakijan tulee olla vähintään 21-vuotias. Tarkemmat lainaehdot kannattaa aina tarkistaa valitsemasi lainantarjoajan verkkosivuilta.

Vivus tarjoaa toiseksi pisimmän maksuajan 100- 400 euron ilmaiselle pikavipille, ahkeran mainonnan avulla VIvus on noussut laajalti Suomalaisten tietoisuuteen. Siksi se onkin yksi tunnetuimmista pikavippipalveluista. Uudet asiakkaat voivat hakea Vivukselta, ilmaista 100- 400 euron pikavippiä, 30 vuorokauden takaisimaksuajalla. Vivukselta lainaa hakevan henkilön tulee olla vähintään 20-vuotias. Sekä kuten muilla lainapalveluilla, myös Vivus edellyttää lainanhakijan luottotietojen olevan kunnossa.

Mikäli pikavipin nostaa kuun alussa, voi Suomilimiitiltä saada jopa melkein kahden kuukauden takaisinmaksuajan. Jotta Suomilimiitin pikavippi pysyy ilmaisena, täytyy se maksaa takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Suomilimiitti määrittelee lainanhakijan vähimmäis iäksi 20-vuotta, sekä lainanhakijan tulee olla Suomalainen, jolla luottotiedot ovat kunnossa. 400 euron vippi on mahdollista saada myös edellä mainittua pidemmällä lainan takaisinmaksuajalla. Tällöin yksi varteenotettava vaihtoehto on 400 euron pikavippi, Credit24:ltä. Tällöin 400 euron pikavipin takaisinmaksuaika on jopa kaksi kuukautta, ja vipille tulee maksettavaksi kahdesta kuukaudesta 22 euroa korkoja.

Eurolimiitti tarjoaa uusille asiakkaille korottoman ja kuluttoman pikavipin, 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Lainanhakijan tulee olla vähintään 21-vuotias. Tarkemmat lainaehdot kannattaa aina tarkistaa valitsemasi lainantarjoajan verkkosivuilta.

Vivus tarjoaa toiseksi pisimmän maksuajan 100- 400 euron ilmaiselle pikavipille, ahkeran mainonnan avulla VIvus on noussut laajalti Suomalaisten tietoisuuteen. Siksi se onkin yksi tunnetuimmista pikavippipalveluista. Uudet asiakkaat voivat hakea Vivukselta, ilmaista 100- 400 euron pikavippiä, 30 vuorokauden takaisimaksuajalla. Vivukselta lainaa hakevan henkilön tulee olla vähintään 20-vuotias. Sekä kuten muilla lainapalveluilla, myös Vivus edellyttää lainanhakijan luottotietojen olevan kunnossa.

Mikäli pikavipin nostaa kuun alussa, voi Suomilimiitiltä saada jopa melkein kahden kuukauden takaisinmaksuajan. Jotta Suomilimiitin pikavippi pysyy ilmaisena, täytyy se maksaa takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Suomilimiitti määrittelee lainanhakijan vähimmäis iäksi 20-vuotta, sekä lainanhakijan tulee olla Suomalainen, jolla luottotiedot ovat kunnossa.

400 euron vippi on mahdollista saada myös edellä mainittua pidemmällä lainan takaisinmaksuajalla. Tällöin yksi varteenotettava vaihtoehto on 400 euron pikavippi, Credit24:ltä. Tällöin 400 euron pikavipin takaisinmaksuaika on jopa kaksi kuukautta, ja vipille tulee maksettavaksi kahdesta kuukaudesta 22 euroa korkoja.

Vippi 500 euroa

500 euroa voi hakea samoilta lainantarjoajilta, kuin tätä pienempiä pikavippisummia. Tosin Vivus ei myönnä uusille asiakkaille yli 400 euron pikavippiä. Lainaehdoissa lainan takaisinmaksuaika on likimaille saman mittainen, lyhin laina-aika Eurolimiitiltä, ja pisin Suomilimiitiltä. 21- vuoden ikäraja on vähimmäisvaatimus, jos lainan haku tapahtuu Suomilimiitin tai Eurolimiitin kautta. Lisäksi lainanhakijan tulee olla Suomen kansalainen.

Credit24 myöntää 500 euron pikavipin kolmeksi kuukaudeksi, ja 500 euron pikavipille tulee tällöin 36 euron kokonaiskorot sekä kulut.

Helppoa lainaa 1000€ heti tilille

Vippi 1000 euroa

Suomilimitti on ainoa lainantarjoaja 2000 euron korottomaan ja kuluttomaan pikavippiin. 1000 euron pikavipin lainaehdot ovat samanlaiset kuin pienemmissä pikavipeissä, 1000 euron pikavippi tulee maksaa takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä.

Credit24 lainapalvelu haastaa muita lainantarjoajia kilpailukykyisillä hinnoilla, sekä pidemmillä lainantakaisinmaksuajoilla. 126 euron kokonaiskuluilla on mahdollista saada 1000 euron pikavippi, puolen vuoden takaisinmaksuajalla. Mikäli lainantakaisinmaksuajan tulee olla pidempi, voi maksuajaksi määritellä jotain 1 ja 36 kuukauden väliltä. Lainan korot ja kulut määräytyvät sen mukaan, kuinka pitkän maksuajan valitset lainasummalle.

Täältä löydät nopeasti parhaat lainat 2000€

Vippi 2000 euroa

Mikäli haaveilet 2000 euron pikavipistä, kannattaa tutustua Credit24 lainapalvelun myöntämään 2000 euron pikavippiin. Credit24 myöntää parhaimmillaan 2000 euron pikavippiä kuukauden takaisinmaksuajalla, vain 71 euron koroilla ja kuluilla. Mikäli kuukauden takaisinmaksuaika ei ole riittävä, voi Euroloan tarjota ratkaisun tähän, myöntämällä 2000 euron lainan puolen vuoden takaisinmaksuajalla, tällöin korkoja kertyy maksettavaksi 179 euroa.

Cashbuddy,Credigo,Ostosraha sekä Halino tarjoavat 2000 euron pikavippiä pitkällä takaisinmaksuajalla.

Vippi, ilman vakuuksia

Vippiä varten et tarvitse erillistä henkilö, tai rahavakuutta. Vippi tarjoaa vaihtoehdon pankkien vakuudellisten lainojen rinnalle. Vippihakemuksessa joudut kuitenkin todistamaan tulotasosi, sekä mitä suuremmasta vippisummasta on kyse, sitä tarkemmat selvitykset joudut antamaan tämän hetkisestä taloudellisesta tilanteestasi.

Pankit ovat myöntäneet jo kautta aikojen erilaisia lainoja, lainoja ihmisten eri rahoitustarpeisiin. Nämä pankkien lainat vaativat kuitenkin aina lähtökohtaisesti jonkin vakuuden tai takaajan. Esimerkiksi asuntolainassa, lainan vakuutena toimii itse asunto. Mikäli et pysty maksamaan asuntolainaa ajallaan takaisin, siirtyy vakuutena toiminut asunto pankin omistukseen. Vakuudella pankki haluaa turvata oman selustansa, eli pitää lainan myöntämisen kannattavana toimintana.

Vippi ilman vakuuksia on kalliimpaa

Koska useammat verkossa toimivat lainapalvelut myöntävät vakuudettomia vippejä tai lainoja, ottavat he tällä toiminnalla korkeamman riskin vippisumman takaisin saamiseksi. Korkeammasta riskistä johtuen, lyhytaikaisilla lainoilla on korkeammat korot ja kulut. Kuin esimerkiksi vastaavalla pankin myöntämällä vakuudellisella lainalla. Lainanmyöntäjien luottotappiot aiheutuvat tilanteesta, jossa lainanhakija nostaa vakuudettoman pikavipin, eikä maksa sitä missään vaiheessa takaisin. Valitettavasti kaikki eivät maksa nostettuja lainoja takaisin, ja siitä syystä vakuudettomien lainojen korot ovat pankkien myöntämiä lainoja korkeammat.

Toiset lainapalvelut hyväksyvät vakuuksia pikavipeille, näin toimien pikavippi on mahdollista saada edullisemmin. Tosin vakuudellisen pikavipin saaminen kestää hieman pidempää, koska lainantarjoaja joutuu tarkistamaan vakuudeksi tarjotun esineen tai asian todellisen arvon.

Vippien vakuudet

Vippiä varten voi tarjota vakuudeksi esimerkiksi autoa tai asuntoa. Netissä toimivien lainapalveluiden on kuitenkin helpompi hyväksyä henkilötakaaja. Henkilötakauksessa, toinen henkilö kirjaimellisesti takaa toisen henkilön vipin tai lainan.

Mikäli lainan takaisinmaksu epäonnistuu, siirtyy vastuu lainan takaisinmaksusta takaajalle. Tästä syystä henkilötakaajan taloudellinen tilanne on oltava kunnossa, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Asunnon, auton, tai henkilötakauksen lisäksi vakuutena toimivat myös erilaiset arvopaperit tai raha. Vakuudeksi annettu raha tai arvopaperi on niin pitkään lainanmyöntäjän hallussa, kunnes lainasumma on maksettu takaisin.

Asuntoa voi käyttää monenkin eri lainan vakuutena. Mikäli asunnossa on vaan vielä vapaata vakuutta jäljellä. Vakuutta vapautuu käytettäviksi sitä mukaan, kun lainasummaa lyhennetään. Usein vakuutena voi olla esimerkiksi kesämökki. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että lainan myöntäjä haluaa joka tapauksessa turvata oman selustansa. Siksi muussa kuin vakituisessa asuinkäytössä olevia asuinrakennuksia, arvotetaan usein pienemmällä hinnalla kuin sen todellinen myyntihinta tulisi olemaan.

Milloin pikavippi on tilillä?

Eri lainapalvelut tuntuvat kilpailevan sillä, kuka maksaa vipin nopeimmin lainanhakijan tilille. Vipit ovat lähestulkoon nopein tapa saada rahaa tilille. Parhaimmillaan rahojen luvataan olevan lainanhakijan tilillä jopa 15 minuutissa. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen, lainanhakija saa usein välittömästi tietää alustavan lainapäätöksen. Usein lainahakemuksia käsitellään kuitenkin lainapalveluiden aukioloaikoina, ja useammat lainapalvelut maksavat vipit asiakkaiden tileille jopa samana päivänä. Vippien siirtoaika riippuu pankista, tai vuorokauden ajasta jolloin teet lainahakemuksen. Joustoluottojen kohdalla lainan siirtymisessä lainanhakijan tilille saattaa kulua jopa useampi vuorokausi, erilaisilla lisäpalveluilla tätä voi tarvittaessa nopeuttaa.

Mitä suuremmasta laina tai vippisummasta on kysymys, sitä tarkemmat lainaehdot vippisumman myöntämiselle on asetettu. Pienempien vippien kohdalla lainaehdot voivat olla hieman löyhemmät, mutta tästä huolimatta tietyt kriteerit on aina täytettävä.

Kireämmillä lainaehdoilla halutaan estää mahdollinen ylivelkaantuminen, sekä varmistamaan se, että lainanmyöntäjä saa omat rahansa jossain vaiheessa takaisin. Pääpiirteittäin lainaehdot ovat samanlaisia, riippumatta siitä mikä lainapalvelu onkaan kyseessä. Lainanhakijan ikäraja on yksi hyvä esimerkki siitä, että lainantarjoajat voivat määritellä tietyissä puitteissa omiin lainatuotteisiin sopivat rajoitukset. Lainanhakijan tulee aina olla vähintään 18-vuotias, sekä hänen tulee asua vakituisesti Suomessa. Lainanmyöntäjä voi kuitenkin halutessaan asettaa vipeilleen myös tätä korkeamman ikärajan. Usein pienten vippien kohdalla ikäraja asettuu 18-20 ikävuoden välille. Harvassa asiassa on määriteltynä myös asiakkaan yläikärajan.

Lainapalveluissa näin kuitenkin on, eli lainantarjoaja voi halutessaan määrittää lainan myöntämiselle myös yläikärajan. Usein tämä yläikäraja asettuu 65- 80 ikävuoden välille. Tällä yläikärajalla pyritään varmistamaan se, että lainantarjoaja saa myöntämänsä lainasumman takaisin.

Vipin tulevaisuus

Vippi suosio on nostanut ne keskustelun kohteeksi, ja keskustelun aiheena on ollut erityisesti vipeistä perittävät korot. Vuonna 2013 nähtiin ensimmäinen suuremman luokan säätely, jossa vippien myöntämistä kiristettiin huomattavasti. Tästä huolimatta vippejä otetaan edelleen, ja niiden suosio ei näytä hiipumisen merkkejä. On sen sijaan syytä olla huolissaan siitä,miksi rahapula vaan jatkaa kasvamistaan? Haluavatko ihmiset aina vaan enemmän ja enemmän?

Vai kertooko rahapula suuremmasta yhteiskuntaongelmasta, jossa rahat eivät vaan riitä kattamaan jokapäiväisiä kuluja? Onko tämän aiheuttaja Suomen sosiaaliturva, vai määräaikaisten työsuhteiden lisääntyminen? Jolloin epävarmuus toimeentulosta lisääntyy, ja edullisemman pankkilainan hakeminen ilman vakituista työtä on hankalampaa? Oli miten oli, hyvä että pikavippi tarjoaa ratkaisun hetkelliseen rahapulaan!

;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi