Vertaa nopeasti parhaat yrityslainat uudelle tai vanhalle yritykselle

Yritysluotto on helppo hakea, mutta siitä huolimatta se kannattaa aina kilpailuttaa. Vertaile alapuolelta juuri sinun yrityksellesi paras luotto ja hae halvinta yrtiysluotto jo tänään.


Valitse sopiva lainapalvelu juuri sinun tarpeisiin

Sortter
Sortter on suomalainen lainojen ja rahoitustuotteiden vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaitemme edun perusteella ja tarjoamme asiakkaillemme parhaan hinnan takuun.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
5.19 - 29 %
Rahalaitos
Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.
Lainasumma
500
-
70000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4,5% - 20%
Suomenyhdistelylaina.fi
Lainat yhdistämällä voit saavuttaa jopa satojen eurojen säästöt joka kuukausi! Suomenyhdistelylaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen korot. Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5 - 29 %
OmaLaina.fi
OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään
Lainasumma
100
-
60000
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
4.19 - 38 %
Zmarta
Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.
Lainasumma
1000
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
20v
Todellinen vuosikorko
4.99 - 38 %
Ferratum
Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille arkisin klo 9:00-17:00 välisenä aikana.
Lainasumma
1
-
4000
Laina-aika
1 - 54 kuukautta
Ikäraja
25v
Todellinen vuosikorko
29.79 %
Bank Norwegian
Bank Norwegian tarjoaa käyttöösi kulutusluotot, ilmaisen luottokortin sekä mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Kaikki tämä luotettavasti ja nopeasti.
Lainasumma
500
-
60000
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Ikäraja
18v
Todellinen vuosikorko
5,99 %-19,99 %

Yrityslaina

Kiristyneiden lainaehtojen vuoksi, pankista yrityslainan saaminen on tänä päivänä yhä vaikeampaa. Pankit myöntävät lainaa eri kokoisille yrityksille, mutta pankkien myöntämää lainaa varten vaaditaan vakuuksia tai takuita. Tämä onkin tarjonnut tilaisuuden niille lainantarjoajille, jotka myöntävät vakuudettomia yrityslainoja. Vakuudettomien lainojen kasvanut määrä, kertoo niiden kasvavasta suosiosta.

Laina, jossa lainan vakuudeksi ei anneta raha, tai omaisuusvakuutta, voidaan kutsua vakuudettomaksi yrityslainaksi. Verkossa tapahtuva vakuudettoman lainanhaku on helppoa ja nopeaa, ja sitä voi tänä päivänä hakea niin pienet, keskisuuret kuin suuret yrityksetkin. Yrityslainan hakeminen on mahdollista kaiken kokoisille yrityksille.

Vakuudetonta lainaa voidaan hakea 1000 eurosta, aina jopa kolmeen miljoonaan euroon saakka. Suuremmissa yrityslainasummissa, lainan takaisinmaksuaika voi olla jopa useampi vuosi. Pienemmissä lainasummissa lainan takaisinmaksuaika voi olla muutamia kuukausia. Yrityslainasta aiheutuvat kulut ovat vähennyskelpoisia, niin kirjanpidossa kuin yrityksen verotuksessa.

Mistä voi hakea lainaa yritykselle?

On täysin yksilöllistä mihin yrityslainaa tarvitaan, ja kuinka suurelle lainasummalle on tarvetta. Jokainen yrittäjä määrittelee itse, milloin yrityslainan ottaminen on ajankohtaista. Lainan rahoituskohde, sekä lainasumma, vaikuttaa kuitenkin olennaisesti siihen mistä yrityksen kannattaa hakea lainaa. Isompiin rahoitusprojekteihin, sekä pankkilainan vakuudeksi sopii esimerkiksi Haenyt.fi laina.

Yritys voi siis käyttää yrityslainaa saadakseen haettua suurempaa lainaa, toiselta rahoitusyhtiöltä. Mikäli kyseessä on kuitenkin pienempi rahoituskohde, voi vaihtoehtona olla hyvä sekä selkeä BusinessCredit. Jotta sinun yrityslainan hakeminen olisi hieman helpompaa sekä nopeampaa. Esittelemme alla muutamia rahoitusvaihtoehtoja yrityslainan ottamiseen.

Suomen Yrityslaina

Yrityslainaa Suomen Yrityslaina

Oli sinulla sitten pieni toiminimi, tai ehkä jopa suuri konserni. Voit hakea yrityksen koosta riippumatta lainaa, Suomen Yrityslaina lainapalvelusta. Aloittavat yrittäjät voivat myös hakea rahoitusta investointeihin tai toiminnan käynnistämiseen Suomen Yrityslaina- rahoituspalvelun kautta. Suomen Yrityslaina myöntää yrityslainaa pienemmästä 1000 eurosta, aina jopa kolmeen miljoonaan euroon asti. On hyvä muistaa, että yrityslainasta aiheutuvat kulut, yritys voi vähentää verotuksessaan.

Suomen Yrityslaina lainapalvelussa tehtävä lainahakemus on maksuton, ja mikä hienointa sen voi tehdä kokonaisuudessaan netissä. Yrittäjän ei siis tarvitse kuluttaa kallista aikaansa, juoksemalla eri pankeissa. Suomen Yrityslaina lainapalvelu välittää yrittäjän tekemän lainahakemuksen kaikille yhteistyökumppaneilleen, ja nämä tekevät yritykselle yksilöllisen lainatarjouksen, vastaten parhaansa mukaan juuri hakevan yrityksen lainatarpeeseen. Yrityslainan korko tarkentuu vasta ilmaisen lainahakemuksen lähettämisen jälkeen, lainankorko vaihtelee yrityksen tilanteen mukaan. Pääsääntöinen vuosikorko liikkuu yrityslainassa 10-30 % välillä. Lainankorko määritellään muun muassa yrityslainan käyttötarkoituksen mukaan, sekä sen kuinka uskottava yrityksen rahoituslaskelma on, edelliset tilinpäätökset sekä uusilla, vasta toimintaansa aloittavilla yrityksillä lainan korkoon vaikuttavat yrityksen liiketoimintasuunnitelma sekä Bisnoden tekemä luokitus lainaa hakevalle yritykselle.

Ferratum Business

Mikäli rahoitusta haettava kohteesi arvo on 2000 ja 250 000 euron välillä, tarjoaa Ferratum Business mahdollisen rahoitusvaihtoehdon. Yrityksen ei odoteta olevan kovinkaan suuri, että se voisi hakea yrityslainaa Ferratum Busineksesta. Liikevaihdon odotetaan olevan vuodessa kuitenkin vähintään 75 000 euroa, sekä yrityksen on oltava ollut toiminnassa vähintään kuusi kuukautta. Näiden lisäksi yrityksen johdon tulee toimia Suomessa. Ferratum Busineksen lainatuotetta lyhennetään kuukausittain tapahtuvalla tasalyhennyksellä. Lainaa voi saada kuudesta kahdeksantoista kuukautta kestävällä takaisinmaksuajalla. FerratumBusiness lainatuote on itsessään hyvin selkeä, Keep It Simple!

Kuten lähes kaikissa verkossa toimivissa lainapalveluissa, niin myös Ferratum Busineksessa voit tehdä koko lainahakemuksen kokonaan netissä, ja rahojen siirtyminen lainaa hakevan yrityksen tilille voi tapahtua jopa yhdessä työpäivässä. Yrityksen arvottaminen tapahtuu Ferratum Busineksessä kassavirran perusteella. Itse yrityslainahakemuksen tekeminen ja lähettäminen on täysin maksutonta, eikä se velvoita yritystä mihinkään. Ferratum Business ei tee mitään haastatteluita tai vaadi lainaa varten vakuuksia, kaikki toimii sähköisesti eikä sinun tarvitse liimailla postimerkkejä papereiden lähettämistä varten.

BusinessCredit

Pienet yritykset huom, BusinessCredit on erityisesti pienille yrityksille suunnattu lainatuote. Tästä huolimatta lainasummat eivät ole kuitenkaan pienet, sillä BusinessCredit myöntää lainoja 1000 eurosta,aina 100 000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuaika on kolmesta kuukaudesta, yhteen vuoteen. ( 12 kuukautta) BusinessCreditin kulut muodostuvat ainoastaan lainan toimitusmaksusta, ja se onkin mukavan selkeästi hinnoiteltu laina. Muita kuluja BusinessCreditin lainoissa ei ole. 20 000 euroon asti BusinessCreditille riittää yksi henkilötakaaja, mutta jos kyse on suuremmasta lainasummasta. Vaaditaan silloin lainasummalle kaksi henkilötakaajaa. Takaajien tiedot tulee ilmoittaa lainahakemuksessa.

Lainaehtoina voidaan mainita ainakin se, että lainaa hakevan yrityksen tulee olla Suomalainen, yrityksen tulee löytyä Suomen kaupparekisteristä. Yrityksen vastuuhenkilöiden tulee olla hyvämaineisia, eikä heidän kontoillaan saa olla rikostuomiota.

Lainaa hakevalla yrityksellä, eikä sen henkilötakaajilla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain toistuvilla tasaerillä, ja tasaerän suuruuden voi tarkistaa BusinesssCreditin sivuilta löytyvästä lainalaskurista. Yrityksen kelpoisuus lainan myöntämistä varten, määritellään BusinessCreditin tekemän arvioinnin perusteella. Lainaa varten ei tarvitse siis toimittaa tilinpäätöstä. Lainatarjouksen pyytäminen on ilmaista, ja lainapäätöksen saa parhaimmillaan jopa samana päivänä!

Yritysluotto

Yrityksille yritysluottoa

Yritysluotto poikkeaa lainojen valtavirrasta tarjoamalla lainaa pienyrityksille. Yritysluotolla on lainapalvelu jossa ei ole ollenkaan erillisiä korkoja, vaan kaikki kulut on integroitu toimitusmaksun sisälle. Yritysluoton sivuilta löytyy lainalaskuri, jolla on kätevä selvittää kuinka paljon laina tulisi kokonaisuudessaan maksamaan. Lainasummaa voi hakea 3000 eurosta aina 100 000 euroon asti, ja lainan takaisinmaksuaika vaihtelee yhdestä kuukaudesta aina yhteen vuoteen (12 kuukautta) Yksi takaaja riittää takaamaan 20 000 euron yrityslainan, tätä suurempiin summiin vaaditaan kaksi henkilötakaajaa.

Yritysluoton lainaehdot ovat seuraavanlaiset;

 • Suomalaisuus, yrityksen tulee olla suomalainen
 • Kaupparekisteri, yrityksen tulee löytyä Kaupparekisteristä
 • Hyvämaineisuus, yrityksen vastuuhenkilöiden tulee olla hyvämaineisia
 • Luottotiedot, takaajien luottotiedot tulee olla kunnossa

Lainahakemuksen tekeminen on helppoa, se tehdään verkossa ja sen allekirjoitus tapahtuu sähköisesti. Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tapahtuvissa tasaerissä. Lainantakaajien on suoritettava lainan hyväksyminen sähköisellä allekirjoituksella. Lainahakemuksen käsittelyn jälkeen lainapäätöksen saa parhaimmillaan jopa samana päivänä.

Yrityslaina

Yrityslainaa, Suomen Yrityslainasta

Oli kyseessä sitten suurempi tai pienempi yritys, tarjoaa Suomen Yrityslaina lainoja kaikenkokoisille yrityksille. Lainatarjous räätälöidään aina yrityskohtaisesti. Yritykselle tehtävä luottoluokitus sekä yrityksen vastuuhenkilöiden luottotiedot vaikuttavat lainatarjoukseen. Itse lainatarjouksen pyytäminen on ilmaista, eikä se velvoita yritystä mihinkään. Yrityslaina myöntää lainaa 1000 eurosta, aina 25 000 euroon saakka, lainan takaisinmaksuaika vaihtelee kuukaudesta, puoleen vuoteen. Kuukausittain lyhennettävälle yrityslainalle vaaditaan aina yrityksen omistajan henkilötakaus. Yrityslainan kuukausikulu on 1,75-4,95%.

Suomen Yrityslainan lainaehdot:

 • Kaupparekisteri, yrityksen tulee löytyä Suomen Kaupparekisteristä
 • yli 2 kuukautta, yrityksen tulee olla ollut toiminnassa yli 2 kuukautta
 • Luottotiedot, yrityksen ja sen takaajien luottotietojen tulee olla kunnossa
 • Lainahakemus, vastuuhenkilön tulee tehdä yrityksen lainahakemus

FIN Yritysrahoitus

Haettaessa yrityslainaa FIN Yritysrahoituksesta, voi lainasumma olla suuruudeltaan 2000 eurosta, aina 10 000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee kuudesta kuukaudesta aina 24 kuukauteen asti. FIN Yrityslainasta voi hakea lainaa kaikenkokoiset yritykset, yritysmuodosta riippumatta. Yrityksen toiminalle ei ole rajattu mitään tiettyä aikaa, mutta yritykselle myönnettävän lainan takaajana tulee olla yksi yrityksenvastuuhenkilöistä. Tämä voi olla esimerkiksi, osakkeenomistaja, hallituksen jäsen, yrityksen toimitusjohtaja tai muu yksityishenkilö. Yrityslainan takaajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, eli takaajan luottotietojen tulee olla kunnossa. Lainahakemuksen teko on ilmaista, eikä hakemuksen teko sido yritystä ottamaan haettua lainaa. Lainahakemuksen lähetyksen jälkeen, yritys voi halutessaan hyväksyä hänelle sähköpostiin lähetetyn lainatarjouksen. Lainan todelliset korot ja kulut ja palkkiot kannattaa tarkistaa lainantarjoajan omilta verkkosivuilta.

Yrityslainaa vertaislainapalvelusta

Yrityslaina on vertaislainapalvelu, joten sitä ei voi suoraisesti kutsua lainaa tarjoavaksi yritykseksi. Vertaislainapalvelun ylläpitäjä on Vauraus Suomi Oy. Vauraus Suomi Oy yhdistää lainamaailman kysynnän ja tarjonnan. Vauraus Suomi Oy ei käytä lainoihin omaa rahaansa, vaan palvelun kautta voi hakea lainaa 30 000 eurosta aina 500 000 euroon asti! Lainasumman maksuaika on kuudesta kuukaudesta aina jopa viiteen vuoteen asti. Yrityslainan vertaislainapalvelun tarjoama lainasumma voi olla keino rahoittaa yrityskauppoja, laskujen maksamiseen tai yksinkertaisuudessaan yrityksen käyttöpääoman kasvattamiseen suunnattu laina. Vauraus Suomi Oy:n lainaehdot:

 • Vakavaraisuus ja luotettavuus, Yrityslaina on suunnattu vakavaraisille sekä yrityksille jotka omaavat luotettavan historian.
 • Lainaa uusille yrityksille, Yrityslainaa voivat hakea niin vanhat kuin uudemmat yritykset. Uusilta yrityksiltä vaaditaan tarpeeksi vakuuttava liiketoimintasuunnitelma
 • Toimitusjohtaja tai hallituksen puheenjohtaja, Lainapalveluksen voi tehdä ainoastaan yrityksen toimitusjohtaja tai hallituksen puheenjohtaja.
 • Yksityishenkilö, Yksityishenkilö voi hakea yrityslainaa siinä vaiheessa, jos kyseessä on elinkeinoharjoittaja, tai henkilö joka on juuri perustanut tai on perustamassa yrityksen Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen, lainanhakijaa voidaan pyytää toimittamaan erinäisiä dokumentteja yrityslainaa varten. Nämä voivat olla esimerkiksi viimeisin tilinpäätös tai hankekuvaus.

Yrityslainaa Fellow Finance

Riippumatta yrityksen koosta tai yritysmuodosta, kassavajeen kohdalla kaikki yritykset voivat hakea lainaa Fellow Financesta. Fellow Finance tarjoaa vaihtoehtoja siihen tilanteeseen, kun yrityslainan hakeminen toisista lainapalveluista ei ole mahdollista. Koska esimerkiksi perinteisistä pankeista on lähestulkoon mahdotonta saada lainaa yrityksen käyttöpääoman kasvattamiseen. Fellow Financen kautta tulevilla lainahakemuksilla, ei ole ennaltamääriteltyä lainan korkoa tai lainan takaisinmaksuaikaa. Fellow Finance ei tarjoa itse lainaansa, vaan jokainen lainahakemus on oma yksilönsä, ja lainaehdot määräytyvät sen mukaan minkälaisia sijoittajia on juuri sillä hetkellä liikkeellä.

Yrityslainaa Koin Capitalilta

Mahtipontisella nimellä varustettu Koin Capitall, on uusi Suomalainen yritys joka tarjoaa yritysluottoja. Koin Capital on perustettu vuonna 2017, ja yritys rahoittaa niin pienempiä, kuin suurempiakin yrityksiä. Lainan suuruus vaihtelee 2000 eurosta, aina 12 000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee yhdestä kuukaudesta, aina yhteen vuoteen asti ( 12 kuukautta) Kassavajeen kanssa painivat pienet yritykset voivat hakea lainaa Koin Capitalilta, hyväksytyn lainan ehtona on 50 000 euron liikevaihto sekä lainan takaajilla tulee olla vähintään 24 000 euron vuositulot.

Lainaehdot Koin Capitalin yrityslainalle:

 • Kaupparekisteri, lainaa hakevan yrityksen tulee löytyä Suomen Kaupparekisteristä
 • Suomalaisuus, Yrityksen edustajien sekä yrityslainan takaajien tulee olla Suomalaisia.
 • Luottotiedot, Yrityksen että lainan takaajien luottotietojen tulee olla kunnossa, sekä heidän oltava vähintään 24-vuoden ikäisiä Luottohakemuksen teko onnistuu kokonaisuudessaan verkossa, ja hyväksytyn lainaahakemuksen jälkeen rahat siirtyvät parhaimmillaan jopa saman vuorokauden aikana lainanhakijan tilille.

Yrityslaina, mihin sitä voi käyttää?

Mihin yritykset hakevat yrityslainaa? Syitä yrityslainan ottamiselle, on varmasti yhtä monta kuin on itse yrityksiä. Tässä muutama syy yrityslainan hakemiselle:

 • Käyttöpääoma, yrityslainaa voi ottaa korottamaan yrityksen käyttöpääomaa. Yksinkertaisuudessaan lainan ottaminen käyttöpääomaa varten, tarkoittaa sitä että yritys tarvitsee toimminnan turvaamiseen enemmän rahaa. Valitettavasti tämä on yksi suosituimpia syitä yrityslainan nostamiselle.
 • Pankkilainan vakuutena, yrityslainan ottamisen syynä voi olla myös lainan hakeminen isompaa lainaa varten. Vakudettoman yrityslainan avulla voidaan yrityksen taloudellinen tilanne saada näyttämään paremmalta.
 • Siltalaina, Siltalainan tarkoitus on turvata yrittäjän taloudellinen tilanne siinä vaiheessa kun yritys on saanut Tekesiltä tai ELY-keskukselta hyväksytyn lainapäätöksen. Eli siltalainaa haetaan ennen kuin julkiset rahoittajat maksavat myönnetyn yrityslainan.
;

©Copyright 2022

https://www.holda.fi